Dollar Storen raskaustesti toimii: toimiiko se todella?

Jos koet olevasi raskaana tai yrittänyt tehdä vauvaa, tiedät raskaustestin tärkeyden ja sen vakavuuden. Nyt tässä koko skenaariossa testi ja tulokset emme todellakaan välitä siitä, kuinka paljon käytämme testisarjoihin. Se on loppujen lopuksi vauvalle. Vaikka tämä voi olla sinun pointtisi, saatat päätyä käyttämään paljon tilanteestasi riippuen. Siksi, jos olet odottanut yhtä, varmista, että varastoit muutamia näistä testaussarjoista. Ja tiedätkö mikä olisi paras vaihtoehto raskaustestin sarjalle? Dollar -myymälän raskaustestit.

Dollar Storen raskaustesti

Mikä on Dollar Store ensiksi?

Se on amerikkalainen alennusmyymäläketju, joka myy kohdetta enintään 1 dollarilla. Tämä Fortune 500 -yritys on Virginiassa, mutta levinnyt kaikkialle Yhdysvaltoihin & Kanadaan samoin. Dollar Tree ylläpitää Dollar -myymälöitä valtakunnallisen logistiikan tuella. Näistä kaupoista voi noutaa tavaroita, jotka vaihtelevat terveydestä & kauneus kotiin siivousvälineet. Yhtiöllä on yli 13 000 toimipaikkaa, ja sen liikevaihto on noin 8,6 miljardia dollaria.

Miksi Dollar Store?

Useimmat naiset ovat alkaneet ymmärtää, että he käyttävät todella paljon raskauteen ja ovulaatiopakkauksiin. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä siihen, että monet ajautuvat hitaasti kohti dollarin myymälän raskaustestit. Kuinka helppoa olisi nyt noutaa yksi dollarin myymälän ovulaatiotestistä tai raskaustestit vain dollarilla? Nämä testisarjat maksavat jopa 10–20 USD myymälän ulkopuolella. Sitä voisi kutsua taloudelliseksi.

Ennen kuin opit tuntemaan, miten se toimii, sinun on tiedettävä, kuinka pian voit tehdä dollarin raskaustestin. Naiset jättävät huomiotta raskauden varhaiset oireet, mikä on sama myös kuukautiskierron lähellä. Muista kuitenkin tehdä testi, kun huomaat joitain alla kuvattuja oireita.

 • Kouristukset: Yleinen oire kuukautisten aikana on vatsakramppi. Ymmärrämme, jos sekoitat sen siihen. Niin tapahtuu, että istutuksen yhteydessä saatat kokea samanlaisia ​​kuukautiskipuja. Varo tätä.
 • Puuttuva ajanjakso: Jos kuukautisesi eivät tapahdu ajoissa, sinun kannattaa tehdä dollarin raskaustesti. Emme kuitenkaan tiedä, että kuukautisten puuttuminen on ilmeinen merkki raskaudesta.
 • Mielialan vaihtelut ja väsymys: Sinulla on yleensä vakavia mielialan vaihteluita. Normaalisti tätä kutsutaan PMS: ksi, mikä on tyypillistä kuukautisten lähestyessä. Sekaannukseen on mahdollista. Varo väsymystä. Saatat olla usein väsynyt ilman syytä, usein.

Kuinka tämä testi toimii tarkasti?

Ostamasi raskaussarjat ovat pohjimmiltaan herkkiä hCG: lle (ihmisen koriongonadotropiinille), joka on pohjimmiltaan raskauteen liittyvä hormoni, joka vapautuu, kun alkion istutus kohdun seinämään valmistuu. Jos olet raskaana, virtsasi sisältää varmasti 5–50 mlU/ml hCG: tä lähes viikon ajan kuukautiskierron aikana. Tämän jälkeen hCG: n määrä kaksinkertaistuu lähes kahden tai kolmen päivän välein. Koska kohdun seinämä tuottaa hCG: tä vain istutuksen jälkeen, kestää 1-2 viikkoa ennen kuin tiedät, oletko raskaana vai et..

Testi näyttää kuitenkin negatiivisen, jos virtsassa ei ole merkkejä hCG: stä, mikä voi tarkoittaa, että saatat kestää muutaman päivän raskaaksi tulon. Jos saat kuitenkin kuukautisesi, sinun on ehkä yritettävä sitä uudelleen tulla raskaaksi. Nyt, kun on niin paljon, että sen on oltava tarkka, jotta voisimme antaa sinulle elämäsi parhaat uutiset, sinun on oltava halukas tietämään dollarin raskaustestin tarkkuuden. Katsotaanpa sitä tarkemmin, jotta voimme vakuuttaa itsemme.

Kuinka käyttää sitä?

Voit noutaa useita näistä dollarin raskaustestitestisarjoista ollessaan dollarikaupassa etkä kuori sitä paljon sellaisenaan. Nyt nämä dollarin myymälän ovulaatiotestit ovat yhtä hyviä kuin muut kotona tehdyt raskaustestit.

Sarjan mukana tulee

 • imukykyinen testiliuska, joka testaa virtsasi ja antaa sinulle palautetta testistä 3 minuutin kuluessa. Nyt sen on osoitettu olevan 99% tarkka.

Itse asiassa jotkut tutkijat vertasivat sitä muihin merkkituotteisiin, ja dollarin myymälän raskaussarja osoittautui 100% tehokkaaksi. Melko paljon nyt vain 1 USD oikealla?

Se ei kuitenkaan ole kovin herkkä hCG: n havaitsemiselle. Se voi havaita vain noin 20 mlU/ml ja siitä eteenpäin hCG: tä. Siksi on suositeltavaa odottaa sitä hetki ja käyttää sitten sarjaa. Monet suosittelevat, että teet testin viikon kuluttua kuukautisten odotetusta alkamisesta, koska se merkitään ajankohtaksi, jolloin saat tarkimmat tulokset.

 • Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä testataksesi se, on kerätä virtsa kertakäyttöiseen kuppiin ja ottaa pipetillä pieni määrä sitä ja pudottaa se aukkoon ja odottaa tuloksia. Yksinkertaista, eikö olekin?
 • Kolmen minuutin kuluttua tulokset voivat olla jokin seuraavista luokista:

1. Kaksi riviä: Se tarkoittaa, että olet raskaana.

2. Yksi rivi: Et ole vielä raskaana.

3. Ei rivejä: Sinun on ehkä valittava toinen ja yritettävä uudelleen viitaten dollarin raskaustestipaketin ohjeisiin.

Mitä vielä?

Noudata seuraavia varotoimia, kun dollarin myymälän raskauspaketti.

 • Muista kerätä ensimmäinen virtsanäyte. Varmista, että asetat kupin paikoilleen ennen virtsaamisen aloittamista. Poista se, kun se on täytetty.
 • Älä juo vettä tai muita nesteitä, jotka voivat häiritä tuloksia.
 • Älä ravista sarjaa ja pidä sitä ylöspäin.
 • Varo koskettamasta nauhaa. Tämä rikkoo kapillaaritoiminnan. Se estää hCG: n pääsyn nauhalle.
 • Ennen kuin aloitat testin suorittamisen, lue ohjeet huolellisesti ja noudata mitä on kirjoitettu.

Vaikka koko asia on erittäin hyödyllinen ja hyvä, dollarin yleisessä raskaustestisarjassa on kuitenkin joitain etuja ja haittoja. Katso.

Plussat:

 • Se on melko edullinen ja helposti saatavilla oleva raskaussarja.
 • Se on melko tarkka ja havaitsee raskauden jo ennen viittä päivää kuukautisten menettämisestä.
 • Se on antanut hyvin vähemmän vääriä tuloksia ja epätarkkoja ennusteita, ja siksi se on ihmisten suosittu valinta.
 • Positiiviset tulokset näkyvät nopeasti, luultavasti alle minuutissa.

Haittoja:

 • Suurin haittapuoli on, että se tulee yksittäisenä testinä sarjassa.

Lisäksi tässä on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä, kun käytät Dollar -myymälän raskaustestiä

 1. Hinta ei tarkoita tarkkuutta. Dollar Storen raskaustestit ovat melko halpoja ja tarkkoja.
 2. Muista hakea apua, jos olet epävarma. Jos saat positiivisen tuloksen ja olet varma, että se ei voi olla sitä, hae lääkärin apua.
 3. Ole ajoissa testissä. Muista tarkistaa vähintään 48 tuntia kuukautisten jälkeen, koska ajoitus on kaikki.

No, perheen dollarin raskaustestipaketin mukana tulee helppolukuinen käyttöohje, jonka useimmat naiset voivat lukea ja ymmärtää. Sarja tarjoaa teräviä ja tarkkoja tuloksia, jotka ovat melko nopeita. Siitä ei kuitenkaan ole apua varhaisessa havaitsemisessa.

Nyt tämä on pienikokoinen testisarja, joka voi tehdä siitä hieman vaikeaa sinulle. Jos kuitenkin viihdyt, siitä tulee täydellinen tarjous, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen, kunnes halutut tulokset ovat sellaisia.

Älä nyt kiirehdi hankkimaan perheen dollarin raskaustestipakettia ja odottamaan tuloksia. Sinun on tarkistettava se, jos kuukautiset ovat jääneet tai sinulla on vatsakramppeja tai jos sinulla on vakavia mielialan vaihteluja jne..

Vaikka testi ei vaikuta liian herkältä, se on antanut tuloksia. Löydät paljon naisia, jotka ovat havainneet raskautensa dollarin myymälän raskaustestin kautta. Tämä raskaustestipaketti toimii ihanteellisesti naisille, jotka yrittävät tulla raskaaksi, minkä ansiosta he voivat nyt tarkistaa aina, kun he aikovat, ilman todellista kulutusta vain raskaustestille.