Kuinka välttää raskaus ilman suojaa

Raskaus on ihmeellinen prosessi uuden elämän sisällyttämiseksi itseesi, siirtyminen vain naisesta äidiksi, uuden elämän lähde ja luultavasti juuri oma elämäsi. Kuitenkin äitiys uuteen elämään ei ole vitsi, ja usein vanhemmat tai pikemminkin äiti eivät ole täysin varmoja omaksumasta äitiyden ilman ennakkoasenteita. Tällä hetkellä äidin tai vanhempien tulisi välttää raskautta estämättä heidän rakkautensa tekemistä..

kuinka välttää raskaus ilman suojaa

Miksi tämä tie?

Uuden elämän kiihtymisen estäminen on todellakin ajatus, jota emme halua uskaltaa, ja tätä varten parisuhdetta harjoittavan parin tulisi olla aina valmis seurauksiin tai ottamaan asianmukainen suoja, ainoa tapa rakkautta voi pitää turvallisena ajattelin. Ilman kumppaniasi ei kuitenkaan käytetä suojaa, on monia korkeita teitä, jotka kannattaa valita, jotta estät itsesi raskaaksi.

Pidä sykli -välilehti:

Naisilla kuukautiset, mahdollisesti verenvuoto pois munasarjasta munasarjasta odottamassa uuden munan muodostumista, joka tulee vanhan munan tilalle. Normaalilla raskausnormilla joko munasolu hedelmöittyy ja istutetaan munasarjojen seinälle tai muna poistetaan verta. Meidän on hyödynnettävä kuilu munan verenvuodon ja uuden munan muodostumisen välillä. Siksi ensimmäinen askel sukupuoleen ilman suojaa on pitää välilehti kuukautiskierrossa.

Laske hedelmöittymätön:

Ensimmäiset päivät heti kuukautisten jälkeen ovat oletettavasti syklin hedelmällisimpinä päivinä. Tämä on silloin, kun munanpitimessä on tyhjiö ja se voi yleensä olla täydellinen aika suojaamattomalle yhdynnälle. Puhumme viidestä ensimmäisestä päivästä, joista kolme on turvallinen luku ja kaksi muuta vain riskitekijä. Kuitenkin hetkessä muna muodostuu ja pian olet jälleen hedelmällinen.

Kellon pitäminen:

Mistä tiedät, milloin olet jälleen hedelmällinen kuukautisten jälkeen? Se on päivä, jolloin kohdunkaulan nesteet alkavat näkyä. Tämä on erityisesti kuusi päivää kuukautiskierron jälkeen, mikä pitäisi merkitä kalenteriin progressiivisina hedelmällisinä päivinä. Pyydä gynekologiltasi parempaa tietoa.

Käyttää ehkäisypillereitä:

Viittaamme yleensä suojeluun kaverin näkökulmasta, mikä on helpompi tapa välttää raskaus. Jos kumppanisi ei kuitenkaan ole suuri suojan käytön fani, voit aina auttaa itseäsi välttämään mahdollisen virheen olemalla päivittäisellä pillereillä. Nämä ovat lieviä pillereitä, joita voidaan syödä säännöllisesti, mikä on yleinen normi pitää munat kurissa.

Sinun on kuitenkin aina valittava lääkärin suositus ennen pillereiden käyttöä. Toisaalta on aina mahdollisuus haittavaikutuksiin, estrogeenipitoisuuksien nousuun ja muihin sellaisiin tilanteisiin, joissa saamasi pillerit estävät ylimääräisiä hormoneja kehossasi.

Vedä ulos -menetelmä:

Viimeisenä luettelossa on ulosvetomenetelmä, joka on yksi yleisimmistä menetelmistä, joita parit haluavat harrastaa. Tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan turvallinen menetelmä, ja sen tulisi aina olla erityisen varovainen. Itse asiassa tämä on viimeinen keino, johon jonkun pitäisi turvautua, jos kaikki muut ovat heille mitätöityjä.