Onko turvallista syödä hot dogia raskauden aikana?

Sinusta tulee pian äiti! On hyvin luonnollista, että ravistelet holtitonta välinpitämättömyyttäsi siitä, mitä sinun pitäisi syödä, ja olet erittäin huolissasi jokaisesta vatsaan menevästä palasta, koska sinulla on vauva kasvamassa sisälläsi etkä halua syödä asioita, jotka vahingoittaisivat häntä . Kesät ovat nurkan takana, monet raskaana olevat naiset ihmettelevät, voivatko he mennä nauttimaan BBQ -herkuista ja vanhoista hyvistä Hot Dogsista. Olet kuullut paljon varoituksia hot dogien kulutuksesta raskauden aikana ja olet hieman skeptinen sen suhteen, eikö? Joten anna minun selventää asioita on vähän.

Voivatko raskaana olevat naiset syödä hot dog -koiria

Miksi hot dogia pidetään haitallisena vauvan kehitykselle??

Kuumat koirat, jotka tunnetaan myös nimellä frankfurters tai wieners, ovat sian- tai siipikarjanlihaa, ja jokaista raskaana olevaa naista on jossain vaiheessa varoitettu syömästä suolattua lihaa, kuten hot dogia, salaamia ja muita asioita, koska niillä on tapana kerätä paljon bakteereja pakkausvaiheessa.

Yleensä tämä bakteeri ei ole haitallista vatsalle, mutta raskauden aikana monet asiat muuttuvat, myös immuunijärjestelmäsi. Kehosi immuunijärjestelmä heikkenee ja tulet alttiimmaksi infektioille, jotka todennäköisimmin vaikuttavat myös lapseesi. Kaikenlaisen ruoan aiheuttamat sairaudet ovat erityisen haitallisia.

Vaaralliset bakteerit, kuten E. coli, listeria, toksoplasma ja muut, löytävät keinon ruokaan. Nämä bakteeriryhmät ovat niin vahvoja, että ne voivat rikkoa immuunijärjestelmän ja kulkea istukan läpi ja vaikuttaa vauvaasi ilman, että sinusta tulee pahoinvointia. Joten raskaus saa sinut ehdottomasti miettimään keskipitkän harvinaisten hampurilaisten ja caesar-salaattien tilaamista raakamunilla.

Milloin Hot Dogs on turvallista syödä raskauden aikana??

Tässä artikkelissa puhun enimmäkseen naisista, joilla on hot dogia raskauden aikana. Hot dogit sisältävät paljon natriumia, nitraatteja ja rasvoja. Natriumnitraatteja käytetään lihan parantamiseen, koska ne parantavat sen makua, väriä ja pidentävät sen käyttöikää hyllyssä. Vaikka nitraattien vaikutuksesta ihmiskehoon on ollut paljon kiistaa, ei ole ollut positiivisia viitteitä siitä, että nitraatit vahingoittavat kehittyvää vauvaa. Ne näyttävät turvallisilta, kunhan ne täyttävät FDA: n mainitsemat standardit.

Hot dogit raskauden aikana ovat turvallisia syödä, kun ne keitetään sadan kuusikymmentä Fahrenheit -astetta. Lihan kypsentäminen niin korkeassa lämpötilassa tappaa läsnä olevat bakteerit ja tekee siitä turvallisen raskaana olevan naisen nautittavaksi. Sen käyttäminen kuumana grillistä tai kypsentäminen höyryssä ei saisi aiheuttaa ongelmia. Jos lihaa ei kuitenkaan kypsennetä kunnolla, on mahdollista saada ruokamyrkytys nimeltä Listeriosis. Tämän ruokamyrkytyksen aiheuttaa ryhmä bakteereja, jotka tunnetaan nimellä Listeria monocytogenes. Listerioosi

aiheuttaa flunssan kaltaisia ​​oireita ja siitä tulee hengenvaarallinen aivokalvontulehdus ja veri-infektio (hengenvaarallinen aivokalvontulehdus sisältää oireita, kuten päänsärkyä ja vaikuttaa pääasiassa aivojen peittävään kalvoon), on myös mahdollista, että äiti tarttuu infektioon siirtyi lapsen päälle. Lihan lämmittäminen korkeisiin lämpötiloihin tappaa siten bakteerit.

Varmista vain, että jalostetun lihan mehu ei joudu kosketuksiin muun ruoan kanssa ja raskaana olevien naisten tulee pestä kätensä huolellisesti, kun ne ovat joutuneet kosketuksiin mehujen kanssa. Erilaiset deli -lihat on myös kypsennettävä korkeaan lämpötilaan, jotta ne ovat turvallisia raskaana oleville naisille. Kuumenna liha, kunnes ne ovat höyryssä, ennen kuin tarjoat sen raskaana olevalle naiselle. Jos olet syönyt paljon hot dogia ja deli -lihaa viime aikoina, on parasta tutkia itsesi ja poistaa näin kaikki mahdollisuudet kantaa pelätty tauti.

Silti toiset ajatukset?

Naisille, jotka haluavat edelleen olla tuplasti varmoja voistaan, syötkö hot dogia raskaana? Kyllä sinä voit. Kuumat koirat ovat turvallisia kypsennettäessä korkeassa lämpötilassa, koska lämpö tappaa bakteerit, jotka ovat haitallisia sinulle ja lapsellesi, mutta ne eivät ole paras valinta säännöllisesti.

Hot dogien nauttiminen välillä tuntuu hyvältä. Mutta jos sitä käytetään päivittäin, se ei ole lainkaan terveellistä sinulle ja lapsellesi. Liiallinen natriumnitraatti, joka pääsee kehoosi. Säännöllinen hot dogien nauttiminen on aina haitallista lapsellesi. Silloinkin kun syöt hot dogia raskaana silloin tällöin. Tarjoile sen kanssa hyvä määrä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Tämä puhdistaisi kehosi ja vapauttaisi verenkierron näistä haitallisista bakteereista.

Toivon, että tämä artikkeli on poistanut käsityksen siitä, voivatko raskaana olevat naiset syödä hot dogia. Toki voivat. Kuitenkin vain satunnaisesti. Jos haluat suojella lastasi kaikilta mahdollisilta uhilta. On kuitenkin suositeltavaa, että et käytä sitä lainkaan.

Vaihtoehtoja hot dogille raskauden aikana:

Raskaana oleva nainen haluaa välttää vaarallisten bakteerien pääsyn kehoon. Ja silti haluat loistavan BBQ -hot dogin lounaaksi. Voit valita joitain näistä vaihtoehdoista. Valitse markkinoilla olevat lihavapaat vaihtoehdot. Jos teet oman hot dogin, korvaa lihapala soijalihalla, tuoreilla vihanneksilla tai jyvillä. Se on hyvä niin sinulle kuin lapsellesi. Kasvis -hot dogit vähentävät itse asiassa tartuntamahdollisuuksiasi. Ja niissä on vähän natriumnitraatteja ja rasvoja verrattuna perinteisiin hot dog -koiriin.

On tärkeää, että sinulla on käsitys kolikon molemmista puolista. Ennen kuin päätät, mikä on parasta lapsellesi. Koska raskaus on aikaa, jolloin jopa rautamahaiset ihmiset ovat yleensä heikkoja. Heikon immuunijärjestelmänsä ansiosta. Ota siis yhteys lääkäriisi ja tee ruokavaliokaavio. Ja älä unohda kysyä erityisesti suolatusta ja pakatusta lihasta. Mikään ei ole tärkeämpää kuin lapsesi terveys ja hyvinvointi.

Mene eteenpäin, nauti kesästä ja tarjoile hot dogia runsaasti hedelmiä ja vihanneksia.