Oolong -tee raskauden aikana

Oletko aamutee -ihminen? Mietitkö, että kaipaat lempikupin teetä siemaillen raskauden aikana? Luuletko, että voin juoda oolong -teetä raskauden aikana? Jos suurin osa vastauksista näihin kysymyksiin on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan. Ihannetapauksessa raskauden aikana on suositeltavaa välttää kofeiinipitoisia juomia. Kuitenkin raskaana oleville naisille, jotka ovat riippuvaisia ​​teestä, 200 mg kofeiinia on sallittu joka päivä. Hyvä uutinen on, että kofeiinipitoisuus oolong -teessä on vähäinen. Se tekee siitä täysin turvallisen odottavalle äidille ja hänen lapselleen.

Oolong -tee raskauden aikana

Oolong -teen edut raskauden aikana:

Oolong -tee on kiinalainen tee, joka on suosittu ympäri maailmaa. Se tunnetaan erityisesti eksoottisista tuoksuistaan, jotka vaihtelevat suuresti alalajeista riippuen. Lisäksi oolong -teen ominaisuudet vaihtelevat sen valmistus- ja kuivausprosessin mukaan. Oolong-tee on täynnä tärkeitä ravintoaineita ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Tämä tekee siitä välttämättömän, etenkin raskauden aikana. Jotkut oolong -teen terveysvaikutuksista on esitetty alla.

1. Taistelee vapaita radikaaleja vastaan:

Oolong-tee on täynnä antioksidanttisia ominaisuuksia. Se auttaa poistamaan vapaita radikaaleja kehosta. Siksi juominen oolong -teetä raskauden aikana suojaa haitallisilta vaikutuksilta. Näiden vapaiden radikaalien, kuten diabeteksen, syövän, nivelreuman ja ateroskleroosin, aiheuttamia muutamia.

2. Auttaa painonhallinnassa:

Vaikka painonnousu on terveellistä raskauden aikana. Tulevien äitien on pysyttävä kaukana ei -toivottujen kilojen lisäämisestä. Oolong -teessä olevat polyfenolit auttavat tehokkaassa painonhallinnassa säätelemällä kehon aineenvaihduntaa.

3. on syövän vastaisia ​​ominaisuuksia:

Oolong -teessä on polyfenoliyhdisteitä. Se estää kaikenlaista syöpäkasvua kehossa. Oolong-teen syövänvastaiset ominaisuudet tekevät siitä suositellun juoman odottaville äideille raskauden aikana.

4. Hyvä ihollesi:

Yksinkertainen tapa parantaa raskauden hehkua on juoda oolong -teetä. Oolong-tee on täynnä polyfenoleja, jotka toimivat allergialääkkeinä ja auttavat siksi lievittämään ärsytystä ja kroonisia iho-ongelmia.

Liittyvät riskit:

Vaikka tiedämme, että teen kofeiinipitoisuus on pienempi kuin kahvi, tiesitkö edes, että panimoprosessi säätelee myös kofeiinipitoisuutta teissä? Kofeiinin määrä kupillisessa oolong -teetä riippuu siksi siitä, kuinka kauan keität sitä. Oolong -teen pitkäaikainen panimo voi parantaa makua. Mutta se lisää myös sen kofeiinipitoisuutta, joka voi olla haitallista raskauden aikana. oolong-tee säännöllisesti tai liikaa raskauden aikana voi aiheuttaa joitain sivuvaikutuksia. Jotkut liiallisen oolong -teen juomisen haitallisista vaikutuksista ovat:

  • Keskenmeno
  • Alhainen syntymäpaino
  • Vastasyntyneen nukkumis- ja hengitysvaikeudet
  • Nosta lapsen sykettä
  • Kuolleena syntyminen

Oolong -teen hyödyllisistä ominaisuuksista on enemmän hyötyä kuin haittaa, joka voi aiheutua siitä, että kofeiinia on vain vähän. siksi odottavat äidit voivat juoda oolong -teetä raskauden aikana. Kuitenkin me kaikki tiedämme, että kaiken ylimääräinen voi vahingoittaa kehoa erityisesti raskauden aikana. Kun syntymätön lapsesi voi myös kärsiä haittavaikutuksista.

Siksi on suositeltavaa käyttää oolong -teetä kohtuudella raskauden aikana. Keskustele lääkärisi kanssa siitä, kuinka paljon oolong -teetä voit juoda raskauden aikana. Varmisttaa turvallisemman ja terveemmän raskauden.