Raskausvinkkejä – Paras 50

Oletko raskaana? Jos kyllä! Sitten ensiksi onnittelut! Raskaus on ihana lahja, jonka Jumala on antanut jokaiselle naiselle. Raskaus on myös tapahtuma, jonka jälkeen elämäsi muuttuu täysin. Kaikki tietävät, että raskauden aikana raskaana olevien naisten hoito on niin paljon tarpeen. Vaikka raskaus ei ole sairaus, se on hieno matka, mutta sinun on tiedettävä siitä. Jos tämä on ensimmäinen raskaus, sinun on tiedettävä, kuinka pidät huolta itsestäsi ja vauvastasi raskauden aikana. Siksi tänään tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaat raskausvinkit.

Raskausvinkkejä

Tällä hetkellä kaikki haluavat tietää enemmän ja enemmän raskaudesta. Sinun on myös tiedettävä, että jokainen raskaus on erilainen. Monet ihmiset kokevat ahdistusta raskauden aikana ja toiset eivät. Jos haluat tehdä raskaudestasi onnellisemman, terveemmän ja turvallisemman, tämä artikkeli on sinua varten. Terveys ennen raskautta, sen aikana ja sen jälkeen koostuu niin monista elämän piirteistä. Joten, olen kerännyt nopean luettelon, joka hyödyttää sinua murtumaan terveellä puolella. Raskauden aikana saatat kokea useita oireita, joista osa on seuraavat;

  • Kouristukset alavatsassa
  • Päänsärky
  • Mielialan vaihtelut
  • Ummetus tai kaasu
  • Huimaus tai pyörtyminen
  • Rinnat turvoksissa tai arkuudessa
  • Selkäkipu
  • Pahoinvointi vatsalle
  • Väsymys
  • Pitää mennä pissalle (toistuva virtsaaminen)

Top 50 raskausvinkkiä:

Tässä kerromme sinulle parhaita vinkkejä, joiden avulla voit matkustaa raskausmatkasi lapsesi syntymään asti. Parhaat raskausvinkit ovat seuraavat;

1. Ota foolihappoa. Foolihappo on B -vitamiini, joka voi auttaa välttämään suuria syntymävajeita. Käytä enemmän foolihapossa ironisia ruokia. Ota vitamiinilisää yhteensä 1000 mcg foolihappoa joka päivä ennen käsiä ja koko raskauden alkuvaiheessa. On monia lähteitä, kuten pähkinöitä, vihreitä lehtivihanneksia, munia, appelsiineja ja banaaneja, kukkakaalia, viljaa ja täysjyväleipää.

2. Proteiinilla on tärkeä rooli kudosten ja veren kasvattamisessa. Liha, siipikarja, kala, maito ja maitotuotteet, kuten jogurtti, juusto, jäätelö ja munat ovat erinomaisia ​​lähteitä. Kasvispohjat sisältävät linssejä, tofua ja papuja riisin kanssa. Sinun pitäisi saada 2-3 annosta päivässä.

3. Rokotukset, keskustele rokotuksista palveluntarjoajasi kanssa. Monet ovat vaarattomia ja valinnaisia ​​raskauden aikana, mutta jotkut eivät. Oikeiden rokotusten ottaminen oikeaan aikaan voi auttaa sinua ja vauvaasi terveenä!

4. Treenaa oikein sinulle ja lapsellesi. Liikunta on yksi jalo tapa hyötyä raskaana olevan naisen pitämiseksi kunnossa; harjoittelemalla tukia myös vauvan terveyden ylläpitämiseksi. Merkittäviä harjoitusmenetelmiä, jotka voidaan suorittaa raskauden aikana, ovat ne, jotka auttavat kehittämään lihasten kestävyyttä. Venyttelystä voi olla myös paljon hyötyä, mutta kaikki nämä toimet on tietysti tehtävä riittävän varovaisesti.

5. Yritä välttää Tranin rasvoja ja tyydyttyneitä rasvoja, mutta hyviä rasvoja löytyy keitetyistä munista, pähkinöistä, rasvaisista kaloista ja pellavansiemenistä. Juo paljon vettä ja ota kuitua aina kun mahdollista.

6. Tupakointi, alkoholin kulutus ja huumeiden käyttö raskauden aikana vaarantavat sinut ja lapsesi useiden harkittujen ongelmien vuoksi. Juominen voi vahingoittaa syntyvää sikiötä ja saada vauvan, jolla on synnynnäisten epämuodostumien ja aivovaurioiden riski.

7. Lääkärit mainitsivat yleensä, että vähävaikutteiset toiminnot, kuten uinti, kävely ja jooga. Vältä urheilua ja voimakkaita aerobisia liikkeitä, jotka parantavat loukkaantumisvaaraa.

8. Keskustele lääkärisi kanssa seksistä raskauden aikana. Jos lääkärisi sanoo, että on hyvä harrastaa seksiä raskauden aikana, sinun on käytettävä kondomia estämään sukupuolitauti. Jotkut sukupuolitaudit voivat aiheuttaa sokeutta, keuhkokuumetta tai aivokalvontulehdusta vastasyntyneillä, joten on tärkeää suojella itseäsi ja vauvaasi.

9. Syö paljon hedelmiä ja vihanneksia, koska se sisältää monia vitamiineja ja kivennäisaineita. Ne voivat myös auttaa välttämään ummetusta raskauden aikana. Sinulla on oltava 5-10 apua joka päivä.

10. Voit myös syödä leipää ja viljaa, jotka tarjoavat vitamiineja ja kuitua. Leivät, riisi, sämpylät, pasta ja murot ovat kaikki hyviä valintoja. Sinulla on oltava 5-12 annosta joka päivä.

11. On erittäin tärkeää syödä tasapainoista ruokavaliota. Jokaisen ruokaryhmän kulutus päivittäin pitää sinut ja vauvasi vahvana koko raskauden ajan.

12. Nyt sinulla on saumaton syy hemmotella itseäsi – viettää tuntikausia tuoksuvassa kylvyssä, nauttia hieronnasta tai hieroa rauhoittavia öljyjä kehittyvään kuoppaan.

13. Voit myös mennä terveille kävelyille kumppanisi kanssa ja saada raitista ilmaa keuhkoihisi, koska se on hyväksi sinulle ja lapsellesi.

14. On erittäin välttämätöntä käyttää muita lääkkeitä kuin jotkut ongelmat, kuten närästys, pahoinvointi ja ummetus.

15. Vältä kemikaaleja, jotka voivat todennäköisesti vahingoittaa vauvaasi. Voit löytää ne töissä, kotona ja tasapuolisesti missä tahansa, olla ekologisesti hienovarainen.

16. Osallistu synnytystunneille. Jos sinulla ei ole taitoja työskennellä, rekisteröi gynekologinen luokka saadaksesi olennaisen tietoisuuden ennen synnytystä.

17. Pysy aina nesteytettynä. Juo vähintään kuusi tai kahdeksan lasillista vettä joka päivä. Vesi auttaa poistamaan kaikki haitalliset toksiinit kehosta. Tee lantion kallistus tukemaan raskauden loppukipua. Se auttaa hylkäämään kipusi ja jopa inspiroimaan vauvaa hyväksymään hyvän syntymäasennon.

18. On erittäin tärkeää saada paljon lepoa raskauden aikana. Yritä ensin raskauden aikana kehittyä tapana nukkua kyljelläsi. Makaa kyljelläsi polvet kiinnitettynä on todennäköisesti kaikkein rento paikka raskauden kasvaessa.

19. Lisäksi se rentouttaa sydämesi työtä, koska se estää vauvan painon tahraamasta painetta suureen laskimoon, joka siirtää veren takaisin sydämeen jaloistasi ja jaloistasi. Jotkut lääkärit ylistävät raskaana olevia tyttöjä, jotka nukkuvat vasemmalla puolella. Nuku riittävästi vähintään kahdeksan tuntia yössä.

20. Käytä rentoja, venyttämättömiä kenkiä ja nosta jalkasi monta kertaa päivässä välttääksesi väsymystä ja jalkojen, jalkojen ja nilkkojen turvotusta.

21. Ota synnytystä edeltävä vitamiini. Lääkärisi voi suositella niitä tai voit ostaa ne valmiina laskurina. Varmista, että se peittää 0,4 mg foolihappoa.

22. Pyydä kumppaniasi liittymään kanssasi uusiin terveellisiin tapoihisi liittyviin muutoksiin tietäen, että sinulla on yhdeksän kuukautta aikaa suunnitella, haaveilla ja haaveilla.

23. Levätä! Hyvin menestyville naisille tai naisille, jotka työskentelevät lapsensa syntymään saakka, on erittäin tärkeää levätä noin 2 tuntia päivässä. Yksi köyhimmistä asioista, joita voit pumpata vauvan verenkiertoon, on stressihormonit. Siksi kaiken stressin poistaminen olisi uskomatonta, mutta yritä sitoa stressisi niin paljon kuin mahdollista:

24. Kehosi haluaa parantaa ja levätä ja täyttää energiansa selviytyäkseen vauvan kehityksen aiheuttamista rasituksista. Jos olet stressaantunut nukkumaan, kokeile lasillinen maitoa tai kamomilla teetä ennen nukkumaanmenoa. Jos olet tottunut käyttämään kannettavaa tietokonetta myöhään illalla yöhön, yritä muuttaa rutiiniasi. Työskentele jonkin verran eri aikaan päivästä ja lue sitten kirja myöhään tai tee jonkin verran, mikä vähentää sinua.

25. Etsi rento asento, jotta kehosi voi rentoutua mahdollisimman paljon, vaikka et pysty nukkumaan. Hieno asento on vasemmalla puolella ja tyyny polvien keskellä.

26. Älä unohda aamiaista. Kokeile väkevöityjä valmisruokia tai paistettuja aamiaismuroja, joissa on hedelmiä. Vahvistetuilla viljoilla on lisäravinteita, kuten rautaa tai kalsiumia. Jos sinusta tuntuu mauttomalta, nykäise 100% täysjyväleivällä. Syö aamulla enemmän edistynyttä ruokaa.

27. Syö kuituja sisältäviä ruokia. Vihannekset ja hedelmät, kuten vihreät herneet, päärynät, banaanit ja pinaatti, Pavut, kuten mustat pavut ja munapavut, Kokojyvätuotteita, kuten ruskea riisi sekä kaurapuuro, Vähärasvainen tai rasvaton jogurtti, hedelmiä, Täysjyväkeksejä rasvatonta tai vähärasvaista juustoa.

28. Uinti raskauden viimeisenä aikana on erittäin hyödyllinen. Tämä urheilu hyödyttää sinua vähentämään kipua ja tuntemaan itsesi vähemmän painavaksi.

29. Keskustele lääkärin kanssa ennen kuin saat tietoa oikeasta hengityksestä ja kamppailusta, jotta synnytysmenettely sujuisi helposti.

30. Tee hyviä valintoja, synnytys tarkoittaa, että on olemassa useita kysymyksiä, joihin haluat vastata, kuten

31. Kuka on pääharjoittajani? Synnytyslääkäri, perhelääkäri tai yksityinen kätilö.

32. Kuka hoitaa minua synnytyksen ja synnytyksen aikana? Sairaalan kätilöt, doula, yksityinen kätilö, aviomies, syntymäkumppani jne.

33. Missä synnytän vauvani? Valtion sairaala, yksityinen klinikka tai sairaala, aktiivisynnytysyksikkö tai kotisynnytys.

34. Lue rakastettu kirja viihdyttääksesi. Raskauden aikana sinun on oltava onnellinen koko ajan ja älä ota jännitystä. Se on erittäin haitallista sinulle ja lapsellesi.

35. Liity joogatuntiin tai harjoituksiin raskaana oleville naisille ennen synnytystä. On monia jooga -asentoja, jotka auttavat naisia ​​ja heidän vauvojaan raskauden aikana.

36. Tiedä riittävästi kaikki tapaamiset synnytyslääkärien kanssa. Tämä vahvistaa, että olet hyvin raskaana, tai oppia varhaisia ​​epäsäännöllisiä sikiön merkkejä.

37. Ajattele täydentämään 300-500 kaloria joka päivä raskauden ajan.

38. Aseta terveytesi etusijalle raskauden aikana. Varmista, että syöt terveellisesti ja jatka runsaasti nesteytystä, koska ravitsemustarpeesi ovat erilaiset, kun olet raskaana kaksosilla. Huolehdi myös kehostasi; Älä kunnioita oireita, kuten rajoittamista ja purkautumista, muuten soita lääkärillesi turvalliseksi.

39. Selvitä, mitä tehdä kemiallisen ehkäisyn ympärillä, joka muistuttaa ehkäisypilleriä.

40. Seuraa vaiheitasi. Oppiminen, jonka voit tietää syklistäsi, auttaa määrittämään ovulaation ajankohdan ja milloin tulit raskaaksi. Nämä tekevät tarkemmat eräpäivät.

41. Jos kaunistat kotiasi tai lastentarhaa, harkitse välttämästä höyryjä, jotka liittyvät usein sävyyn ja tapettiin. Ehkä ystävät tekevät raskaan työn, vaikka autat tekemään sormiruokaa heille. Pidä ikkunat auki!

42. Sano lääkärille, että olet raskaana, jos olet ärsyttävä tulemaan raskaaksi. Tämä voi lopettaa kosketuksen vahingollisiin testeihin ja aineisiin, jos olet raskaana etkä näe sitä vielä.

43. Varaa synnytystä edeltävät tapaamisesi kätilön tai lääkärin kanssa. Tämä auttaa vahvistamaan, että jos sinulla on ongelmia, ne korjataan ajoissa ja ne minimoidaan.

44. Voit myös liittyä raskauden alkutunneille sekä joogatunneille ja vauvan aivojen stimulaatio -ohjelmaan.

45. Syö pienempiä aterioita yhä uudelleen. Se tukee ruoansulatusta eikä salli sinua tuskalliseksi kohdun työntyessä vatsaan.

46. Huolehdi siitä, että käytät hyvää monivitamiinia. Sinun on saatava ajoissa lisättyä foolihappoa – se kattaa B9: n ja on asetettu lehtivihanneksiin, kuten pinaattiin ja lehtikaaliin, sekä appelsiinimehuun ja jyviin. On vahvistettu vähentävän hermoputken vikojen, kuten spina bifidan, riskiä jopa 70%.

47. Käytä turvavyötä, vaikka ajaisit moottoriajoneuvoilla. Myös raskaana olevien naisten on istuttava niin pitkälle kuin turvatyyny on mahdollista.

48. Makaa komennolla vasemmalla puolella, jotta vauva voi vaivattomasti ottaa verta ja happea ja kääntää päätään yksinkertaisemmin.

49. Älä ota käsikauppalääkkeitä tai kasviperäisiä lääkkeitä, joilta ei ole ensin tarkastettu synnytyslääkäriäsi tai kätilöäsi.

50. Kalsiumia tarvitaan hampaiden ja luiden kasvattamiseen. Yksi kalsiumin perusta on maitotuotteet. Kalsiumissa ironiset lisäravinteet sisältävät sardiinia, soijapapuja ja pähkinöitä sekä parsakaalia. Sinun täytyy saada 4 annosta joka päivä.

Joten, nämä ovat joitain raskausvinkkejä, toivon, että pidät tästä artikkelista ja pidät sitä informatiivisena ja mielenkiintoisena. Pitää huolta!