Voivatko raskaana olevat naiset syödä kiinalaista ruokaa?

Raskaus on tärkein aika naisen elämässä. Se on vaihe, joka on yhtä ilahduttava ja erittäin vaikea ylittää. Tärkein prioriteettisi tässä vaiheessa on pitää huolta itsestäsi ja vauvasi terveydestä. Himo tänä aikana on luonnollista, mutta sinun on tiedettävä, mitä syödä ja mitä ei. Tässä on luettelo kiinalaisista elintarvikkeista, jotka ovat turvallisia kuluttaa raskauden aikana ja joitain, jotka eivät ole.

Voiko raskaana olevat naiset syödä kiinalaista ruokaa

Kiinalainen ruoka raskauden aikana:

Mitä syödä?

Höyrytettyjä vihanneksia:

kiinalainen ruoka raskauden aikana

Vaikka tämä kiinalainen ruoka -aine on erittäin hyödyllinen kaikkina aikoina, mutta voi olla hyödyllinen myös raskauden aikana. Höyrytetyillä vihanneksilla, kuten avokadolla, parsakaalilla, porkkanoilla, papuilla, pinaatilla ja muilla on suuret ravintoarvot. Ne sisältävät ravintoaineita, kuten vitamiineja, foolihappoa, kalsiumia, joka on erittäin hyvä vauvan kehitykselle. Sinun on höyrytettävä vihannekset kunnolla, jotta vältät niiden kypsentämisen.

Riisi/nuudelit:

Kiinan nuudelit

Riisi ja nuudelit sisältävät suuren määrän hiilihydraatteja, jotka ovat erittäin hyödyllisiä raskauden aikana. Tämä kiinalainen ruoka raskauden aikana antaa kehollesi energiaa. Hiilihydraatit tuottavat serotoniinia, joka on aivokemikaali, joka infusoi hyvän olon. Se auttaa myös kohottamaan mielialaa ja estämään näin sinisen tunteen. Ne ovat myös erittäin hyviä sydämellesi.

Kiinalainen inkivääri:

Kiinalainen inkivääri

Kiinalaisen inkiväärin kulutus voi auttaa sinua monin tavoin. Se on loistava lääke pahoinvoinnin hoitoon, joka on hyvin yleinen ongelma raskauden aikana. Kaikki oireet, jotka liittyvät liikepahoinvointiin, kuten huimaus; kylmä hikoilu ja pahoinvointi voidaan poistaa tällä.

Kookosöljy:

kookosöljy

Tämä on toinen kiinalainen ruoka -aine, joka on erittäin edullinen raskaana olevalle naiselle. Se auttaa lisäämään kehon polttoainetta, mikä on erittäin välttämätöntä terveen raskauden mekanismille. Se sisältää lauriinihappoa, mikä tekee siitä erittäin tärkeän kiinalaisen ruoan raskauden aikana. Se auttaa parantamaan kehon immuunijärjestelmää.

Tuoretta tofua:

Tuoretta Tofua

Toinen tärkeä ruokavalio, joka on erittäin hedelmällistä kuluttaa, on tuoretta tofua, koska ne ovat täynnä proteiineja ja antioksidantteja. Se sisältää ravintoaineita, jotka lisäämällä ruokavalioosi voivat tehdä ihmeitä. Se lisää hemoglobiinin koostumusta kehossa ja on siten optimaalinen energialähde. Tuore tofu sisältää myös kalsiumia, joka helpottaa kehon luiden kehittymistä.

Pavunverso:

Pavunverso

Nämä ovat myös täynnä ravintoarvoa ja niitä pidetään hyödyllisinä raskauden aikana. Ne sisältävät fytoravinteita, B-vitamiineja ja proteiineja. Nämä helpottavat vauvan aivojen kehittymistä. Se auttaa myös huolehtimaan sikiön terveydestä. On tärkeää pestä ja kypsentää ne oikein, jotta vältytään ongelmilta.

Matala elohopeakala:

Matala elohopeakala

Raskauden aikana on suositeltavaa syödä kaloja, joissa on vähän elohopeaa. Kalat, joiden elohopeapitoisuus on pieni, sisältävät runsaasti omega-3-rasvahappoja, vitamiineja, proteiineja ja kivennäisaineita. Tämä hyödyttää terveen sikiön kehitystä. Kalat, kuten lohi, turska, katkaravut jne., Ovat elohopeapitoisia.

Kiinalainen tee:

Kiinalainen tee

Vihreän teen nauttiminen raskauden aikana voi olla erittäin hyödyllistä sen antioksidanttien vuoksi. Se auttaa estämään kaikenlaisia ​​soluvaurioita kehossa. Se auttaa myös sikiön kehityksessä. Se on hyödyllinen myös hampaille ja luille sekä immuunijärjestelmän ylläpitämiselle. Sinun tulee välttää teen juomista aterioiden yhteydessä.

Conjees:

Conjees

Conjees on eräänlainen perinteinen kiinalainen keitto. Tätä käytetään sen terapeuttisiin etuihin kiinalaisessa lääketieteessä. Voit käyttää tätä kiinalaista ruokaa raskauden aikana ja hyötyä monella tapaa. Ne ovat mautonta, mutta voivat poistaa pahoinvoinnin, joka on hyvin yleinen ongelma raskauden aikana. Se on myös erittäin täyttävää, joten se voi poistaa nälkäkipusi.

Kotitekoinen kiinalainen ruoka:

Kotitekoinen kiinalainen ruoka

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, on suositeltavaa syödä kotona tehtyä kiinalaista ruokaa. Tämä sisältää vähemmän mononatriumglutamaattia, joka on erittäin haitallista kuluttaa. Monet teistä saattavat vaeltaa, voivatko raskaana olevat naiset syödä kiinalaista ruokaa vai eivät, meillä on ratkaisu sinulle. Voit muokata ruokia käyttämällä omia terveellisiä ainesosia, joista on sinulle hyötyä.

Mitä ei saa syödä?

Paistettua kiinalaista ruokaa:

Paistettua kiinalaista ruokaa

Paistetut kiinalaiset ruoat sisältävät paljon kaloreita ja rasvaa. Suuri määrä kaloreita voi johtaa painonnousuun. Kun painat raskauden aikana, sinun on vaikea kantaa lasta helposti. Se aiheuttaa myös useita terveysongelmia, mikä heikentää lapsen kantamisen tehokkuutta.

Meren antimet:

Meren antimet

Merenelävät sisältävät suuren määrän metyylielohopeaa, mikä johtaa sikiön heikentymiseen. Kalojen, kuten äyriäisten, tonnikalan, savustetun kalan ja sushin, saantia tulisi rajoittaa mahdollisimman paljon. Liiallinen elohopeamäärä raskaana olevan naisen verenkierrossa voi vahingoittaa vauvan aivojen ja myös hermoston kehitystä.

Raaka/alle kypsennetty liha:

Keitetyn lihan alla

Raa’an tai kypsennetyn lihan nauttiminen voi tehdä sinusta alttiita infektioille, kuten toksoplasmoosille. Se voi aiheuttaa sinulle influenssan kaltaisen sairauden ja heikentää siten immuunijärjestelmääsi. Ruokamyrkytys on hyvin yleinen sairaus, joka voi tapahtua sinulle raa’an lihan takia. Se aiheuttaa myös keskenmenoon liittyviä riskejä.

Sinimailasen ituja:

Sinimailasen ituja

Alfalfa -ituja sisältää erilaisia ​​tappavia bakteereja, kuten E.Cool. Näiden itujen nauttiminen saa sinut alttiiksi infektioille. Se aiheuttaa myös infektioita, kuten salmonellaa ja listeriaa. On erittäin tärkeää pitää itsesi loitolla kaikenlaisista infektioista raskauden aikana.

Kiinalaisia ​​elintarvikkeita, jotka sisältävät MSG: tä:

Kiinalaisia ​​elintarvikkeita, jotka sisältävät MSG: tä

Kaikkia elintarvikkeita, jotka sisältävät mononatriumglutamaattia, tulee välttää kaikin keinoin. Tämä maku on yleinen ainesosa kiinalaisissa elintarvikkeissa ja aiheuttaa monia haitallisia vaikutuksia. MSG: n nauttiminen voi aiheuttaa pahoinvointia raskaana olevilla naisilla sekä muita vaikutuksia, kuten puutumista, heikkoutta, rintakipua ja punoitusta.

Tämä oli luettelo kaikista kiinalaisista elintarvikkeista, joita sinulla voi olla ja joita et voi. On erittäin tärkeää noudattaa terveellistä ruokavaliota yhdeksän ratkaisevan raskauskuukauden aikana. Sinun tulisi syödä vain sellaisia ​​elintarvikkeita, jotka ovat terveellisiä sinulle ja lapsellesi. Vain kun syöt terveellisesti, voit pysyä terveenä.