10 parasta shampoota rasvaiselle päänahalle (rasvaiset hiukset) Intiassa

Aivan kuten ihomme, päänahassa on huokosia, jotka salaavat luonnollisia öljyjä itsestään, mikä mahdollistaa päänahan pitämisen kosteana ja nesteytettynä pitkään. Yleensä, kun pesemme hiuksiamme shampoon tehokkuuden perusteella, nämä luonnolliset öljyt irrotetaan välittömästi luomalla kuivuustilanne päähän. Kuivan päänahan ihmisille tämä aiheuttaa pörröisyyttä ja hallitsemattomuutta.

Shampoot rasvaiselle päänahalle (rasvaisille hiuksille) Intiassa

Rasvaisille päänahoille tämä voi kuitenkin olla hiljaista ja vaikeaa, koska itsepäinen päänahka ei halua päästää irti öljyistä, liasta ja epäpuhtauksista, jotka ovat tarttuneet siihen. Siksi rasvainen päänahka tarvitsee enemmän kuin vain mietoa pesua. On tiettyjä shampoot rasvaisen päänahan hoitoon. Ennen kuin tiedämme ne, meidän on tiedettävä rasvaisen päänahan syyt.

Tässä muutamia yleisimpiä syitä rasvaiselle päänahalle:

  • Genetiikka.
  • Hiusten liiallinen harjaus.
  • Ohut karva.
  • Kemiallisten tuotteiden liiallinen käyttö.
  • Käytä kuumaa vettä hiusten pesuun.
  • B -vitamiinin puute.

Parhaat shampoot rasvaiselle päänahalle:

Alla on luettelo joistakin shampoista, jotka on suunniteltu erityisesti rasvaiselle päänahalle, jotka voivat auttaa sinua poistamaan ylimääräisen lian ja epäpuhtaudet pitäen pään raikkaana ja pehmeänä..

1. Kerastase Specifique Bain Clarifiant pitkäkestoinen säätelevä shampoo:

Kerastase Specifique Bain Clarifiant pitkäkestoinen säätelevä shampoo

OSTA NYT: Amazon.in

Patentoidun Lipacidin läsnäolo säätelee ja hallitsee ylimääräistä talintuotantoa, kun jäähdytyshiukkaset antavat pistelyn tunteen, joka viilentää päänahkaa terveemmän ympäristön vuoksi. Salisyylihapon ja B6 -vitamiinin ansiosta hiukset pysyvät ravittuina ja pehmeinä, jolloin ne kestävät pitkään ilman, että öljy painaa niitä..

Ainekset: Keratiini, salisyylihappo, B -vitamiini, glysiini.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi.

Hiukset & Sukupuolten soveltuvuus: Rasvaiset hiukset ja rasvainen päänahka.

Plussat & Haittoja: Tämä shampoo auttaa vähentämään ylimääräisen talin tuotantoa ja auttaa pitämään hiukset ja päänahan vähemmän rasvaisina. Liiallinen käyttö voi johtaa sekä päänahan että hiusten kuivumiseen.

Muita tärkeitä tietoja: Tätä shampoota rakastavat käyttäjät monissa maissa. Shampoo on saatavana 250 ml: n ja 500 ml: n pullossa.

2. Leonor Greyl Bain TS Balancing Treatment Shampoo rasvaiselle päänahalle:

Leonor Greyl Bain TS Balancing Treatment Shampoo rasvaiselle päänahalle

OSTA NYT: Amazon.com, Amazon.in

Bain TS -hoitoshampoo on täydellinen tasapainottava shampoo, joka palauttaa halkeilevat päät ja puhdistaa pään öljyistä ja liasta. Salvia ja hiivayhdistelmä antavat hikoilua ja eivät lupaa talia, kun taas limepuuöljy ja kasviproteiinit suojaavat, nuorentavat ja elvyttävät tylsää, ryppyistä hiuksia.

Ainekset: Nelumbium speciosum kukkauute ja muut.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi, jos hiuksesi ovat erittäin rasvaiset ja rasvaiset.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii ihmisille, joilla on rasvainen päänahka ja kuivat päät.

Plussat & Haittoja: Liiallinen käyttö voi vahingoittaa hiuksia. Pitää päänahan öljyn vapaana.

Muita tärkeitä yksityiskohtia: Shampoo on saatavana 200 ml: n pullossa, jossa on 7 oz. Sitä rakastavat ihmiset monissa maissa, ja se on edullinen valinta hiustenhoitoalan ammattilaisten keskuudessa.

3. Herbal Essence Drama Clean Shampoo normaalille ja rasvaiselle hiukselle:

Herbal Essence Drama Clean Shampoo normaalille ja rasvaiselle hiukselle

OSTA NYT: Amazon.com, Amazon.in

Kasviperäinen olemus ei usko draamaan hiusten puhdistuksessa, ja siksi draaman puhdas shampoo käyttää kasvitieteellisiä silkkiuutteita lukitsemaan hohtavan hehkun, kun taas sitrus- ja vihreän teen uutteet poistavat hiuksistasi öljyn ja epäpuhtauksien jäännökset. Sopii normaaleille tai rasvaisille hiuksille, ja kadonneet öljyt korvataan silkkiuutteilla, jotka antavat päänahallesi raikkaan tunteen ja hiuksesi satiinipehmeän.

Ainekset: Neem, muut yrtit.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista, jos päänahka tuntuu edelleen rasvaiselta.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii kaikille sukupuolille. Ihmiset, joilla on normaalit ja rasvaiset hiukset ja päänahka, voivat käyttää tätä shampoota pitämään päänahansa ja hiuksensa puhtaina.

Plussat & Haittoja: Tämä shampoo on valmistettu enimmäkseen luonnollisista ainesosista, joten se on lievä hiuksille ja päänahalle. Tämän shampoon käyttämisellä ei ole tällaisia ​​seurauksia.

Muita tärkeitä tietoja: Shampoota pidetään hyvänä vaihtoehtona, kun ihmiset etsivät yksinkertaista shampoota, joka sopii kaikille sukupuolille.

4. Redken Scalp Relief Oil Detox -shampoo:

Redken päänahan helpotusöljy detox shampoo

OSTA NYT: Amazon.in

Pidä hiukset myrkyllisinä ja raikkaina Lipa-Sponge ja inter-bond-päänahan olennaisilla aineilla, jotka vahvistavat hiusten rakennetta solutasolta, kun taas sitruunauute ja mikrosienet puhdistavat pään ja imevät öljy- ja tali-jäännökset, jotta saat puhkeamisen. virkistyneestä tunteesta.

Ainekset: Lipa -sieni, sitruunauutteet.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja anna hiusten kuivua luonnollisesti tai pehmeällä pyyhkeellä.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii rasvaiselle/rasvaiselle päänahalle ja hiuksille.

Plussat & Haittoja: Tämä shampoo sopii erittäin hyvin rasvaisille hiuksille ja hoitaa päänahkaa olematta karkea. Yksi seuraus, joka voi ilmetä, on se, että jos sitä käytetään usein, se voi johtaa päänahan kutinaan.

Muita tärkeitä tietoja: Saatavana 300 ml: n pullossa, se on dermatologisesti testattu ja rakastanut ihmisiä, joilla on rasvainen päänahka ympäri maailmaa.

5. Organix Hydrating Tea Tree Mint -shampoo:

Organix kosteuttava teepuu minttu shampoo

OSTA NYT: Amazon.com, Amazon.in

Tässä shampoossa on puhdasta australialaista teepuuöljyä, joka antaa sinulle tasapainoisen luonnollisen öljyn ja talin tasapainon säätelemällä tuotantoa, sillä maitoproteiinit ja pienet piparminttuuutteet kosteuttavat ja virkistävät päänahkaa niin, että tunnet olosi virkeänä ja raikkaana koko päivän. Tämä on yksi markkinoiden parhaista luonnollisista shampoista rasvaisille hiuksille.

Ainekset: Australian teepuuöljyt, mikroinfusoidut piparminttuöljyt ja kosteuttavat maitoproteiinit.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi tarvittaessa.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Tylsille, rasvaisille hiuksille.

Plussat & Haittoja: Erittäin kosteuttava tekemättä päänahkaa liian rasvaiseksi tai liian kuivaksi. Ei merkittäviä seurauksia.

Muita tärkeitä tietoja: Tämä shampoo on saatavilla 345 ml: ssa monissa Aasian ja muissa maissa. Sitä rakastavat ihmiset, jotka haluavat ripauksen luontoa hiusten terveyteen.

6. Biotique Bio Green Apple Fresh Daily puhdistava shampoo:

Biotique Bio Green Apple raikas päivittäin puhdistava shampoo

OSTA NYT: Amazon.com, Amazon.in

Vihreä omena on erinomainen hapettumisenestoaine, joka auttaa puhdistamaan päänahan ja hiukset kunnolla estäen öljyn ja lian jäämistä taakse. Tämä on hellävarainen luonnollinen shampoo rasvaisille hiuksille, jota voidaan käyttää myös jokapäiväisessä shampoossa, joka sisältää myös mineraali- ja vitamiiniuutteita ja antaa hiuksillesi hyvän olon.

Ainekset: Vihreät omenat, kasvitieteelliset uutteet.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi, jos hiukset tuntuvat edelleen rasvaisilta.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii ensisijaisesti ihmisille, joilla on rasvainen päänahka ja hiukset, mutta kaikille sukupuolille.

Plussat & Haittoja: Se on rikastava shampoo, jota voidaan käyttää joka päivä. Tämä shampoo ei vaadi hoitoaineen lisäkäyttöä, eikä tämän shampoon käyttämisellä ole mitään seurauksia.

Muita tärkeitä tietoja: Saatavana 120 ja 250 ml: n pullossa. Intialaiset rakastavat sitä sen luonnollisten ainesosien ja lempeyden vuoksi.

7. Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Deep Cleansing Shampoo:

Schwarzkopf Bonacure päänahan hoito syväpuhdistava shampoo

OSTA NYT: Amazon.in

Ravintotasapainotekniikan avulla pääsi voi poistaa ylimääräiset öljyt ja likahiukkaset, jotka rasittavat päänahkaa ja hiuksia, mutta samaan aikaan tämä shampoo ei poista hiuksistasi luonnollisia öljyjä estäen hiusten kuivumista. Ammattilaisten mielestä tätä tuotetta pidetään yhtenä parhaista shampoista ohuille rasvaisille hiuksille.

Ainekset: Ravitsemuksellinen tasapainokompleksi.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi, jos hiukset tuntuvat edelleen rasvaisilta.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii kaikille sukupuolille, joilla on rasvainen päänahka.

Plussat & Haittoja: Tämä shampoo tarjoaa syvän puhdistuksen. Liiallinen käyttö voi saada päänahan kuivumaan.

Muita tärkeitä tietoja: Se on hiustenhoitoalan asiantuntijoiden luoma tuote, jota ihmiset rakastavat useissa maissa. Saatavana 200 ml: n kokoisessa putkessa.

8. Toni And Guy Refresh It Dry Shampoo:

Toni ja Guy virkistävät kuivashampoota

Refresh it -kuivashampoo hoitaa sekä miehiä että naisia, ja se mahdollistaa ammattitaitoisen hiusten puhdistuksen, joka poistaa hiuksista, lian ja lähinnä öljyn ja talin jäljet ​​hiuksistasi säilyttäen samalla hiusten kiillon ja ravitsemukselliset ominaisuudet, jotka hoitavat ja ravitsevat hiuksia loistavasti. terveen näköinen. Yksi parhaista vaihtoehdoista markkinoilla oleville säännöllisille rasvaisille päänahan hoitoaineille.

Ainekset: Vesi, butaani, isobutaani.

Kuinka käyttää: Levitä pesemättömiin hiuksiin päästäksesi eroon hallitsemattomista likaisista hiuksista.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii yhtä hyvin sekä miehille että naisille kaikille hiustyypeille.

Plussat & Haittoja: Tämän shampoon käytöllä ei ole merkittäviä seurauksia sen lisäksi, että sen liiallinen käyttö voi tehdä hiuksista hauraita.

Muita tärkeitä tietoja: Tämä on uuden sukupolven ihmisten rakastama tuote. Se on saatavana suihkepullossa.

9. Loreal Paris -erikoissavishampoo:

Loreal Paris -erikoissavishampoo

OSTA NYT: Amazon.com, Amazon.in

Shampoo on saatavana 175 ml: n ja 500 ml: n kokoisina, ja ihmiset rakastavat sitä ainutlaatuisen koostumuksensa vuoksi.

Ainekset: Savi, Aqua.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi, jos hiukset tuntuvat edelleen rasvaisilta.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Sopii kaikille sukupuolille ja pääasiassa ihmisille, joilla on hallitsemattomat rasvaiset hiukset ja päänahka.

Plussat & Haittoja: Shampoo toimii myös naamiona, koska se on tärkein ainesosa eli savi. Ehdotuksellisia seurauksia ei ole.

10. Patanjali Kesh Kanti shampoo:

Patanjali Kesh Kanti shampoo

OSTA NYT: Amazon.com, Amazon.in

Intialaisen Patanjali -tuotemerkin tuote, tätä shampoota pidetään yhtenä parhaista miesten shampoista rasvaisille hiuksille. Luonnollisesta ainesosasta valmistettua tuotetta pidetään lievänä vaihtoehtona monille markkinoilla oleville kemiallisesti infusoiduille shampoille. Shampoota voivat käyttää kaikki sukupuolet ja sitä voidaan käyttää joka päivä.

Ainekset: Maitoproteiini, Shikakai.

Kuinka käyttää: Levitä märkiin hiuksiin, aloita hiuspohjan hieronta ja liikuta hiuksiasi kohti. Huuhtele ja toista prosessi, jos hiukset tuntuvat edelleen rasvaisilta.

Hiukset & Sukupuolten sopivuus: Tätä shampoota voivat käyttää ihmiset, joilla on likainen päänahka tai rasvainen päänahka. Sopii kaikille sukupuolille.

Plussat & Haittoja: Koska shampoo on valmistettu luonnollisista ainesosista, sillä ei ole alustavia seurauksia, vaikka on suositeltavaa kokeilla näiden ainesosien reaktiota.

Muita tärkeitä tietoja: Shampoota on saatavana 300 ml: n pullossa, ja sitä käyttävät joukot eri puolilla Intiaa.

Kaikkien näiden shampoojen saatavuus on riittävä todiste, joka auttaa meitä ymmärtämään ja hyväksymään rasvaisen päänahan ongelman, jota monet ihmiset käsittelevät. On aina parempi kokeilla apua ja päänahkaa sopivaa tuotetta sen sijaan, että käyttäisimme samanlaista shampoota koko perheelle. Kehomme on erilainen ja myös tarpeemme, vain huomioiminen samaan voi auttaa meitä käsittelemään helposti ongelmia, kuten päivittäistä rasvaista päänahkaa ja hiusongelmia käyttämällä vain yhtä näistä Intiasta saatavista hyvistä shampoista rasvaisille hiuksille.

Usein Kysytyt Kysymykset:

1) Pitäisikö minun yrittää käyttää kaikkia näitä shampoot rasvaisille hiuksille??

Ei, älä kokeile kaikkia näitä shampoota. On parempi kokeilla ensin yksi shampoo ja nähdä tulokset ennen siirtymistä seuraavaan. Shampoo, joka sopii budjetillesi ja sopii välittömiin tarpeisiisi ja vaatimuksiisi, on ensin kokeiltava ja sitten muodostettava mielipide.

2) Voinko käyttää yhtä näistä parhaista shampoista rasvaisille hiuksille, jos minulla on kuivat hiukset?

Voit käyttää yhtä näistä shampoista vain, jos sinulla on kuivat päät, eli hiusten alaosa on kuiva tai hauras. Jos päänahka on kuiva, on suositeltavaa olla käyttämättä mitään näistä shampoista, koska se voi tehdä päänahkasi vieläkin kuivemmaksi.

3) Voinko käyttää Biotique -shampoota päivittäin??

On aina suositeltavaa pestä hiukset vuorotellen tai 2-3 kertaa viikossa. Hiusten päivittäinen pesu voi johtaa siihen, että hiukset menettävät luonnollisen kosteutensa, mikä tekee niistä kuivia, hauraita ja alttiita hilseille. Biotiquea voidaan käyttää päivittäisenä shampoona rasvaisille hiuksille sen luonnollisten ainesosien vuoksi, muuten on suositeltavaa olla pesemättä hiuksia päivittäin, jos se ei ole tarpeen.