Kokosmuffins med frukt – Ett enkelt bakrecept

Kokosmuffins snabbt tillagade desserter

de Kokosmuffins med frukt är den perfekta efterrätten för kaffe och representerar en något annorlunda variant.De är också lämpliga som frukost till kaffe eller te. Om du tror att dessa muffins är torra, har du fel. Trots den stora mängden torkad kokos är de väldigt saftiga. Det speciella är den läckra och populära kokosnötsmaken, som har en uppfriskande effekt. Förutom kokosnöten kan du lägga till vilken frukt du vill. Detta ger dig friheten att fritt förbereda muffinsen efter din smak och ändra dem varje gång du känner för det. Men nu kommer vi till receptet för det Kokosmuffins med frukt. Du kommer att upptäcka att de är överraskande mycket enkla och snabba att förbereda. Ha så kul!

Ingredienserna till kokosmuffins med frukt:

Baka muffinsfrukter själv

– 5 äggvitor

– 1 tekopp med uttorkad kokosnöt

– 1 1/2 tekoppar mjöl

– 1 tesked socker

– 1 tsk bakpulver

– 1/2 tekopp, var och en med 125 g smör

– 1/2 tesked färsk frukt

Tillagningstid: 15 minuter

Baktid: 15 minuter

Tillagning av kokosmuffins med frukt:

Muffins läckra recept förbereda dessert

1. För Kokosmuffins med frukt det första du behöver göra är att förbereda frukten. För att göra detta måste du skära dem i små bitar efter att du har tvättat dem väl. Hallon användes till provmuffinsen. I det här fallet behöver du inte skära dem i små bitar.

2. Blanda bakpulvret med mjölet och torkad kokos.

3. Låt smöret smälta. Blanda dem sedan med sockret med en visp eller mixer. Tillsätt därefter äggviten lite i taget under konstant omrörning.

4. Tillsätt de torra produkterna från steg 2 till den flytande blandningen från steg 3. Blanda allt väl för att göra den färdiga degen till Kokosmuffins med frukt för att uppnå.

Kokosmuffins – bakning och servering

Kokosmatlagningsidéer snabbt

5. Förbered nu en muffinsform och pappersfoder. Du bör använda en silikonform för att baka Kokosmuffins med frukt du behöver inte pappersfoder, du kan lägga degen direkt i formen efter att du har smort den. Oavsett vilken form du väljer bör du se till att du bara fyller degen upp till 3/4 av formen. Degen jäser under gräddningen och kan annars rinna över.

6. När du har fyllt formarna med smet, lägg en bit av frukten på varje muffins.

7. Förvärm ugnen till 180 grader och baka muffinsen gyllenbruna. Om du inte är säker kan du också använda en tandpetare för att kontrollera att muffinsen är klara.

8. Låt det färdiga Kokosmuffins med frukt kyla ned. Först då tar du dem ur formen och njuter!