9 parasta rintojen vähentämisvoidetta Intiassa

Hyvän kokoisia rintoja pidetään varsin toivottavina! Mutta ylisuuret, suurentuneet rinnat ovat totaalinen ei-ei! Sen lisäksi, että näytät löysältä ja muodottomalta, nämä rinnat tuovat sinulle myös monia terveysongelmia. Rintojen taipuminen, painava rintakuva voi aiheuttaa selkäkipua, epämukavuutta kävellessä ja vaikeuttaa elämääsi. Vaikka leikkaus on yksi tällaisten naisten vaihtoehdoista, sitä ei aina suositella. Kirurginen hyökkäys on riskialtista ja kallista. Tästä syystä esittelemme sinulle joitain Intian markkinoiden parhaita rintojen vähentämisvoiteita!

rintojen pienennysvoiteet Intiassa

Sisällysluettelo:

 • VLCC Shape Up Breast Reduction/kiinteyttävä voide
 • In Life Breast Reduction Cream
 • Alexaderm rintojen pienennys- ja muotoiluvoide
 • Laskinen yrttikukkavoide pienentää rintojen kokoa
 • Hashmi Cute B -voide
 • Lass Anti selluliittia hierontaöljy
 • Neutriherbs -rintoja vähentävä voide kiristää rintojen muotoa
 • Real Plus laihdutusvoide kiinalainen kasviperäinen laihdutuskosmetiikka rintojen pudotusvoide
 • Palmerin kaakaovoi Formula Bust Cream

Sivuvaikutukset:

 • Rintojen vähennysvoiteiden sivuvaikutukset

Suosituimmat rintojen vähentämisvoiteet Intiassa:

Alla on joitain parhaita rintojen pienennysvoiteita, jotka ovat helposti saatavilla ja turvallisia käyttää.

1. VLCC Shape Up Breast Reduction/Firming Cream:

rintojen pienennysvoiteet

Yksi kuuluisista tuotemerkeistä tulee VLCC: n muodossa, kun puhumme naisista ja heidän vartalonhoidostaan. VLCC Shape up on yksi tällainen rintojen pienennys Intian voiteessa, joka antaa sille kiinteyttä. He väittävät, että alat nähdä tuloksia noin 21 päivän kuluttua. VLCC Breast Reduction kerma on ayurveda ja käyttää orgaanisia ja luonnollisia ainesosia. Joten seuraavan kerran, kun haluat jonkun kadehtivan ulkonäköäsi ja täydellistä hahmoasi, tämä on se!

Tärkeimmät ainesosat: Simmondsia California (jojoba) -öljyt 0,5%, Vitis Vinifera -siemenet (rypäleen siemenet) 0,3%, Cyperus Pertenuis (Kypros) 0,15%, Rosmarinus Officinalis (rosmariini) 0,1%, Geranium Sylvaticum (Geranium) 0,2%, Punica Grantum (granaattiomena) 0,5 %, Soja Hispida (soijapapu) -uute 1%, kermapohja QS.

Kuinka käyttää:

 • Ota riittävä määrä kermaa ja levitä rintojen pohjasta kaulaan kiinteillä ja pyöreillä ylöspäin suuntautuvilla vedoilla.
 • Se auttaa nostamaan ihon tukirakennetta koko “nostovyöhykkeellä”.
 • Käytä aamulla & illalla ja anna sen vaikuttaa 6-8 tuntia.
 • Vältä levittämistä nännialueelle.

Avainedut:

 • Luonnollinen voide.
 • Kiinteyttää rinnat.
 • Vähentää taipumista ja ylisuuria.

Arvosana: 3

2. In Life Breast Reduction Cream:

rintojen pienennysvoiteet Intiassa 1

Se toimii motivoimalla kehomme solujen laajentumista. Tämän lisäksi kasviperäinen kaava auttaa myös hallitsemaan kehomme pH- ja nesteytysongelmia. Lisäämällä hitaasti rintakudosten määrää; se auttaa parantamaan rintojen kokoa loogisesti. Mitä tahansa luonnollista yrttiä, joka sisältää voidetta, joka lisää rasvakudoksia eteenpäin, oikeaa assimilaatiota, mikä vähentää ja muodostaa rintaa. Se maksaa noin 400/- 100 g.

Tärkeimmät ainesosat: Kasviperäiset ainesosat.

Kuinka käyttää:

 • Hiero kevyesti ylöspäin ja edestakaisin liikuttamalla koko aluetta.
 • Jätä se koko päiväksi.

Avainedut:

 • Ei haitallisia kemikaaleja.
 • Hyvä pakkaus.
 • Kohtuullinen hinnoittelu.

Arvosana: 3.9

3. Alexaderm -rintojen pienennys- ja muotoiluvoide:

rintojen pienennysvoiteet Intiassa 2

Siinä on matala tuoksu, ei rasvainen eikä tahraa, ja se on helppo levittää. Sen yksi putki riittää antamaan tuloksen. Voit käyttää tätä kaksi kertaa päivässä; kerran aamulla ja toinen yöllä.

Tämä on luonnollinen rintojen kerma, joka pienentää rintojen kokoa. Kustannukset vaihtelevat noin 5000 rupiaa ja ovat luultavasti yksi kalleimmista luettelossa, mutta voimme vakuuttaa teille, että hyödyt ovat yhtä silmiinpistäviä ja vaikeita jättää huomiotta. Se on hyvä kauppa, ja sillä ei ole sivuvaikutuksia, jotka sinun pitäisi ottaa käyttöön edes ajattelematta hetken. Teini -ikäiset voivat käyttää sitä kasvuvuosinaan hallitsemaan roikkuvia rintoja tehokkaasti.

Tärkeimmät ainesosat: Poria, glyseroli, ginkgo, raparperikermatiiviste, Aloe Vera -uute, kofeiinisilanoli, safloriöljy.

Kuinka käyttää:

 • Käytä säännöllisesti ohjeiden mukaisesti.

Avainedut:

 • Hyvä pakkaus.
 • Helppokäyttöinen.
 • Ei sivuvaikutuksia.

Arvosana: 2

4. Laskinen yrttikukkavoide rintojen pienentämiseksi:

rintojen pienennysvoiteet Intiassa 3

Se sisältää yrttejä, jotka ovat erittäin hyödyllisiä luonnollisissa lujuuden sävyissä sekä parantavat rintojen kudoksia, säätelevät naishormoneja, lisäävät rasvakudoksia ja nivelsiteitä ja maksimoivat verenkierron. Se vahvistaa ihon kolmiota, joka pitää rinnan “luonnollisena rintaliivinä”. Tällä voiteella on kapeneva vaikutus, joka auttaa vahvistamaan lihaksia ylläpitävää ihoa (“luonnollinen rintaliivit”).

Täällä keskustelemamme yrttivoide on erilainen kuin kosmeettiset, joita olemme käsitelleet tähän mennessä. Se voi olla täysin sinun, jos voit maksaa vain 330 INR. Kerma on kaikessa mielessä maksamasi hinnan arvoinen ja voi taata nopeat tulokset ainesosien ja sen toiminnan vuoksi.

Keskeiset ainesosat: Shatavari.

Kuinka käyttää:

 • Käytä säännöllisesti ohjeiden mukaisesti.

Avainedut:

 • Ayurveda -kaava.
 • Turvallinen iholle.
 • Antaa hyvän muodon.

Arvosana: NA

5. Hashmi Cute B Cream:

Tämä on luonnollinen rintojen pienennysvoide, joka onnistuu pudottamaan kupin kokoa naisilla, joilla on suuri koko. Se säätelee estrogeenisten hormonien tasoa naisilla, jotka ovat vastuussa rintojen koosta. Voide ei ainoastaan ​​pienennä rintojen kokoa luonnollisesti, vaan sillä on myös muita etuja, kuten muodon parantaminen, kiinteytetty kuva, kiinteytyminen ja se estää myös rintojen notkautumista tai roikkumista. Se on GMP -sertifioitu tuote, joka on luotu sekoittamalla luonnollisia yrtti -ainesosia.

Rintojen pienennysvoiteista tämä on luettelon ensimmäinen ja se on sijoitettu hintaan 2179 rupiaa. Melko korkea maksettava summa, mutta pullo kestää pitkään eikä sivuvaikutuksia yleensä raportoida. Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi hyvä uutinen, saat myös hyviä tarjouksia, kuten rintojen putoamisen vähentämisen ja tietyt sellaiset asiat, joita kerma saavuttaa, kuten luvattiin.

6. Lass Anti selluliittia hierontaöljy:

rintojen pienennysvoiteet Intiassa 5

Tämä hierontaöljy on erinomainen sekoitus eteerisiä öljyjä, jotka antavat selluliittia. Hieroen ihon pintaan hiljaa, se auttaa hajottamaan äärimmäistä selluliittia. Se polttaa solurasvaa kulutettavaksi energiaksi, kun taas hierotaan säännöllisesti ja auttaa sinua saamaan ylimääräisen sävyisen, kiinteän ja ohuemman vyötärön sekä vatsan. Tämä tuote sisältää myös hopeakoivua ja sypressiöljyä, jolla on loistavat selluliittia estävät ominaisuudet.

Sen hinta on 210 INR; Tämä rintojen pienennysvoide on saanut merkittäviä positiivisia tuloksia säännöllisellä käytöllä. Kokeile tätä turvallista hierontaöljyä parhaan tuloksen saamiseksi.

7. Neutriherbs rintojen vähentävä voide kiristävä rintojen muoto:

Tämä rintojen kerma sisältää villiä radix Pueraria -uutteen uutetta, kollageeni -ginseng -angelica -joen Xiong Frankincense -musta cohoshia ja auttaa rintojen kiristämisessä ja rinnan pienentämisessä.

Korkeus on 19 dollaria, mikä tarkoittaa noin 1300 intialaista rupiaa, kolmas tässä luettelossa on hyvä rintojen koon pienentävä voide, joka näyttää vahvat tulokset heti. Se ei ole vain suosittu naisten keskuudessa, joilla on erilainen maku valitsemissaan voiteissa, vaan myös ne, jotka ovat varovaisia ​​kaikesta, mikä tapahtuu heidän kehossaan. Sillä ei ole raportoitu sivuvaikutuksia, joista sinun pitäisi huolehtia.

8. Real Plus Body Slimming Cream Kiinan kasviperäiset laihdutuskosmetiikka rintojen pudotusvoide:

rintojen pienennysvoiteet Intiassa 6

Se sisältää deionisoitua vettä, Poriaa, glyserolia, ginkgoa, raparperikerma -tiivistettä, Aloe Vera -uutetta, kofeiinisilanolia, safloriöljyä. Laihdutusvoide voi muodostaa verenkierron ja rakentaa polttamaan rasvaa nopeasti. Se myös estää kehon rasvan kiehtomista; se myös avaa huokoset päästämään myrkkyjä, jotka hikoilevat nopeasti.

Kerman hinta kuuluu luokkaan 1000 ja sen hinta on 400 INR, mikä on suhteellisen halpaa, kun otetaan huomioon sen säilyvyysaika on lähes 3 vuotta. Säiliön määrä vaihtelee hinnan mukaan, mutta tämä on pitkäikäinen ja vaihtelee 400–1200 Intian rupiasta, yleensä sen tarpeen mukaan, jonka haluat.

9. Palmerin kaakaovoi Formula Bust Cream:

rintojen pienennysvoiteet Intiassa 7

OSTA TÄSTÄ

Palmer’s on suuri brändi ja yksi saman yrityksen kuuluisista tuotteista on voide venytysmerkkeihin. Tämä rintakehän kiinteyttävä/vähentävä voide sisältää E -vitamiinia, elastiinia ja kollageenia, jotka auttavat antamaan tyydyttäviä tuloksia rintoille.

Sinun on käytettävä sitä päivittäin saadaksesi näkyvän tuloksen samalla tavalla, ja se on myös luokiteltu parhaaksi voiteeksi rintojen koon pienentämiseksi.

Rintojen vähentämisvoiteiden sivuvaikutukset:

Muista kuitenkin tuotteen sivuvaikutukset, jotka voivat olla tai eivät ole vakavia:

 • Ne eivät tunkeudu syvälle dermiseen, missä todellinen ongelma piilee.
 • Jotkut ihmiset ovat myös valittaneet ärsytyksestä ja ihottumasta käyttämällä selluliittivoiteita.
 • Tuotetta on käytettävä joka päivä ilman häiriöitä tai se lakkaa toimimasta.
 • Jotkut rintojen voiteet sisältävät parabeeneja.
 • Ne eivät toimi samalla tavalla jokaiselle naiselle ja vievät aikaa. Näiden tulosten näkyminen kestää vähintään 4 viikkoa.
 • Tuotteessa käytettävillä ainesosilla on oma roolinsa. Jos se ei sovi sinulle, saatat kokea ärsytystä tai kutinaa.
 • Tulokset ovat erittäin hienovaraisia ​​huomata.
 • Ne eivät todellakaan aiheuta kiinteyttä, mutta hyvin vähän kiinteytymistä. Näillä tuotteilla ei ole jatkuvaa kiinteytystä.

Toisaalta ne ovat täysin turvallisia käyttää. Suuri huolellisuus on sisällytetty vain parhaaseen ainesosaan ja ne kaikki lupaavat positiivisia tuloksia. Yrityksen päätehtävä on myydä sinulle tuote. Mutta mieluummin aina voiteita, jotka ovat parabeenittomia.

Nämä ovat joitain markkinoiden parhaista rintojen vähentämisvoiteista. Kuten edellä mainittiin, älä odota ihmettä yhdessä yössä. Useimmat näistä voiteista vahvistavat rintakudoksia ja nostavat niitä. Kun käytät niitä, yritä harjoitella ja käytä sopivaa rintaliiviä temppusi puolestasi. Voit jopa kysyä neuvoa lääkäriltäsi ymmärtääksesi mikä toimii sinulle paremmin!