9 parasta rintaliiviä vauvan mukavaa ruokintaa varten

Rintaliivejä kutsutaan myös äitiys- tai imetysliiviksi. Naiset käyttävät tämän tyyppisiä rintaliivejä raskauden aikana tai heti sen jälkeen. Äitiysrintaliivien on tarkoitus tarjota ylimääräistä tukea ja mukavuutta raskauden aikana, kun taas imetys- tai imetysliivit kuluvat vauvan syntymän jälkeen ja rintaliivit ovat läpällä kuin irrotettavat rintaruokinnat. Koska naisten rintakuva kasvaa raskauden aikana ja sen jälkeen, rinnan koko on aina mitattava ennen kuin syötetään rintaliivit. Lisäksi rinnat tarvitsevat enemmän tukea ja mukavuutta.

Erilaiset syöttöliivit:

Katsotaanpa 9 parasta Intiassa saatavilla olevaa vauvanrintaliiviä.

1. rakastettava puuvilla ruokinta rintaliivit:

ruokinta rintaliivit

Tämä on Lovablen puhdasta puuvillaa oleva rintaliivi. Se on leikannut ja ommellut, paneelit ja pehmustamattomat kupit, jotka eivät ole langallisia tarvittavan tuen ja mukavuuden saavuttamiseksi raskauden jälkeen. Yläosan rintaliivikupit ovat irrotettavia, ja ne voidaan vetää alas imetyksen aikana. Hihnat ovat leveitä tukea varten ja niissä on liukusäätimet säätöä varten. Yksityiskohdat pitsireunuksista kupin yläreunoissa ja kammioidut pitsikoristeet alareunassa. Siinä on koukku- ja silmäsuljin takana ja sitä on saatavana valkoisena ja erikokoisena.

2. Adira Morph Innovative Leakage Proof Nursing Bra:

Rintaliivit ja pukeutumisvinkit 2

Tällainen vauvanrintaliivi ei ainoastaan ​​helpota imettämistä, vaan myös imee maidon. Kupit ovat pehmustamattomia ja langattomia tarvittavan mukavuuden ja tuen saamiseksi. Siinä on hengittävä, vuotamaton materiaali kiinnitettynä, jotta se voi imeä liiallisen maidovuodon. Kuppeissa on tippa tai avoin flanelli imetystä varten. Pehmeä, joustava alanauha lisää tukea. Hihnat ovat joustavia ja niissä on liukusäätimet säätöä varten. Takana on koukku ja sulkija. Sitä on saatavana kolmessa värissä ja eri kokoisissa rintaliiveissä.

3. Adira Morph äitiysrintaliivit:

Rintaliivit ja pukeutumisvinkit 3

Tämä vauvanrintaliivi on suunniteltu erityisesti tukemaan ja lohduttamaan kasvavia rintoja raskauden aikana ja sen jälkeen. Rintaliivit on valmistettu 100% hengittävästä puhtaasta puuvillasta ja tarjoavat maksimaalisen tuen ja mukavuuden koko päivän. Kupit on suunniteltu pisarakuppeiksi helpottamaan imettämistä. Imetyslukot ovat erillisiä ja yhdellä kädellä, mikä helpottaa ja helpottaa hoitoa. Olkahihnat ovat säädettävät ja joustavat. Siinä on takana oleva suljin, jossa on säädettävä koukku ja silmä. Se on saatavana mustana ja siinä on kokovaihtoehtoja.

4. Adira Morph Pull-On Leak Proof -puuvillahoidon rintaliivit:

Adira Morph Pull On Leak Proof -puuvillahoidon rintaliivit

Se on crossover -etuosa, joka on valmistettu 100% hengittävästä puhtaasta puuvillasta. Kupit ovat pehmustamattomia ja langattomia, mikä takaa äärimmäisen mukavuuden ja tukee raskauden jälkeen. Ristikkäinen pääntie tekee imetyksestä helppoa ja kätevää. Pääntiellä on kauniit pitsireunukset ja kupit ovat vuotamattomia imemään mahdolliset maidovuodot. Hihnat ovat leveitä, joustavia ja ne on valmistettu pehmeästä kankaasta, joka takaa äärimmäisen mukavuuden. Alanauha on ommeltu joustava nauha, joka takaa tiukan istuvuuden. Sitä on saatavana erikokoisina.

5. Adira Morph Cross Over Pull-On Hoitotyön rintaliivit:

Rintaliivit ja pukeutumisvinkit 5

Tämä on pehmeä ja kevyt rintaliivi, joka on valmistettu puhtaasta puuvillasta. Sen kupit ovat pehmustamattomia ja langattomia, jotta uudet äidit tarvitsevat mukavuutta ja tukea. Crossover -pääntie tekee imetyksestä helppoa ja kätevää. Hihnat ovat pehmeitä, leveitä ja joustavia, eivät jätä jälkiä iholle. Siinä on ommeltu elastinen alapuoli pitämään otetta. Se on jokapäiväinen välttämätön rintaliivi raskauden jälkeisenä aikana. Rintaliivejä on saatavana erikokoisina.

6. Vartalonhoitopuuvillaiset rintaliivit, tyyli 5539:

Rintaliivit ja pukeutumisvinkit

Tämä on 100% puhdasta puuvillaa sisältävä rintaliivi naisille raskauden jälkeisenä aikana. Kupit ovat pehmustamattomia ja langattomia, mikä tarjoaa äärimmäistä mukavuutta ja tukea. Kuppeissa on flanelli, jonka voi vetää alas imetyksen helpottamiseksi. Hihnat ovat joustavia ja niissä on liukusäätimet säätöä varten. Siinä on koukku ja silmäsuljin, ja se on saatavana valkoisena ja erikokoisena.

7. VIP Feelings Feeding Bra:

Rintaliivit ja pukeutumisvinkit 7

Tämä on toinen VIP -tunteiden ruokintaliivi, jossa on pehmeää joustavaa materiaalia. Kupit ovat pehmustamattomia ja langattomia tarvittavan tuen saamiseksi, kun taas ylemmät kupit voidaan vetää alas imetystä varten. Lisäksi hihna on joustavaa ja sitä voidaan venyttää. Siinä on liukusäätimet säätöä varten. Takana on koukku ja silmäsuljin, ja sitä on saatavana erikokoisina.

8. Cantaloupe Feeding Bra Drop Cup Y takaisin:

Rintaliivit ja pukeutumisvinkit 8