Top 7 36D -rintaliivimallia ja -vinkkejä

Jälleen kerran olemme täällä rikkomassa jälleen yhden väärinkäsityksen, josta monet naiset usein kärsivät. He sanovat, että mitä isompi olet, sitä paremmin kerskaat, eikä tämä rajoita sinua vain kiillotettuihin pitkiin jalkoihin. Rintaliivien osalta on olemassa muutamia valittuja kokoja, jotka ovat saatavilla kaikkialla ja kaikkialla missä tahansa muodossa ja kaikissa muodoissa. Nyt 36D -rintaliivit ovat yleensä raskaammalla puolella, missä 36 tarkoittaa käyrän kokoa, kun taas D on kuppikoko, mikä on toinen tärkeä mittaus, joka auttaa sinua sovittamaan rintaliivisi helposti ilman sivuvuotoja ja rintaliivien jälkiä olkapäässäsi. Siksi tämän päivän artikkelissa keskustelemme muutamasta tietyn kokoisesta rintaliivistä, mutta ennen kuin teemme niin, tarkastelemme kulumista.

Eri mallit 36D -rintaliivistä kuvilla

Tässä on 7 parasta 36d rintaliivityyppiä, joita on saatavana Intian markkinoilla.

1. Täysi kattavuus 36D -rintaliivit:

Täysi kattavuus 36D -rintaliivit

Täysi peitto on perusrintaliivit, mukava ja sopii kaikkiin vaatetyyppeihin. Tämä rintaliivit keskittyvät yleensä optimaaliseen tukeen eikä kovin paljon rakenteeseen tai muotoon. Täysi peittävyys peittää jäljellä olevan rasvan kuoppien alta ja jopa osasta ylävartalon kantta.

2. T-paita 36D-rintaliivit:

T-paita 36D Bra

 Rintaliivityypit on nimetty sen käytön mukaan, jossa t-paita-rintaliivejä käytetään pääasiassa tiukkojen tai istuvien T-paitojen aikana päällysvaatteena. Nämä ovat loistavaa rakennetta tarjoavat rintaliivit, jotka parantavat käyrääsi muotoilemalla rintaliivit matalan syvän kaulan muotoon pienillä tyynyillä, jotka nostavat ja pitävät painon.

3. Hihna vähemmän 36D -rintaliivit:

Strap Less 36D -rintaliivit

Voit nyt käyttää jopa olkaimetonta 36 d rintaliivejä. näillä olkaimetoilla rintaliiveillä, jotka ovat paljon tämän kaltaisia, voi olla suloinen pääntie tai syvä upotettu, mutta ne palvelevat tarkoitusta uskollisesti. Ne antavat sinulle tarvittavan tuen ja samalla parantavat käyrääsi, jolloin näytät entistä houkuttelevammalta.

4. Matala upotettu pääntie 36D -rintaliivit:

Matala upotettu pääntie 36D -rintaliivit

Matala upotettu pääntie on kaunis rintaliivi, jota voit käyttää myös nauhoissa. Paitsi että tämä on aistillinen intiimi vaatekappale, se on myös hyvä saalis niille, jotka ovat alttiita käyttämään todella matalavartisia puseroita. Nämä ovat myös hienoja muodon parantajia.

5. Deep Plunge 36D -rintaliivit:

Deep Plunge 36D -rintaliivit

Syvä syöksy on hieman syvempi kuin matala syöksy, jossa rintaliivit sopivat mekkoihin tai rohkeisiin muotivalintoihin, jotka menevät aina alaspäin urheillen. Voit nyt käyttää rintaliivejä helposti ja silti vetää rohkeita ulkonäköjä.

6. Halter Top Look 36D -rintaliivit:

Halter Top Look 36D -rintaliivit

Isommille koille tarkoitetut riimu rintaliivit paitsi parantavat ja tekevät ulkonäöstä kokeilemisen arvoisen, myös nämä rintaliivit ovat erittäin mukavia. leveällä hihnalla, joka on kutottu nauhojen kietoutumiseen, se ei aiheuta tarpeettomia hihnanjälkiä ja vetää silti ulkonäköäsi helposti.

7. Demi Cup 36D -rintaliivit:

Demi Cup 36D -rintaliivit

Demi-cupia pidetään yleensä puoli kuppia, jossa tämän rintaliivin kupit alkavat puolivälissä kuopiesi alla. Nämä ovat kuitenkin hyviä tukea ja rakennetta parantavia rintaliivejä, jotka korostavat käyrääsi samalla kun voit vetää syväleikattuja puseroita.

36D -rintaliivien käyttäminen?

36D -rintaliivien käyttäminen

Ensimmäinen asia, josta sinun pitäisi olla huolissasi rintaliivien käytön aikana, on oikea koko, joka sisältää myös kupin koon, mikä auttaa meitä sopimaan intiimeihin vaatteisiin ilman esteitä. Kun tiedät koosi, voit joko kiinnittää rintaliivit edestä, kiertää ja lopulta täyttää kupit tai yksinkertaisesti käyttää kuppien täyttämistä ja vetämällä hihnat taaksepäin.

Toivon, että ennen kaikkea kauniit 36d -rintaliivit ja niiden käyttövinkit ovat sinulle hyödyllisiä.