Upotusrintaliivit ja -vinkit

Rintaliivit, naisten sisäpuvut ympäri maailmaa, ovat yllättävän monenlaisia. Yllättynyt? No älä ole. Aivan kuten emme käytä aina samanlaisia ​​vaatteita, myös sisäpuvumme on muotoiltu eri tavalla. Naisten on tärkeää valita oikeanlaiset rintaliivit oikeaan mekkoon. Saatat pukeutua kauniiseen pitsipukuun, pukeutua kauniisiin kenkiin ja käyttää kalliita koruja, mutta päädyt lopulta näyttämään paikoiltaan, koska sinulla on väärät rintaliivit. Keskustelkaamme siis tietyntyyppisistä rintaliiveistä useista eri tyypeistä. Tätä rintaliiviä kutsutaan Plunge Bra -rintaliiviksi. Nyt Plunge Bra on kahta tyyppiä. Perus -uintiliivit ja U -uppo-/syvä -rintaliivit.

Plunge Bra

Plunge Bra:

Tämä on syvä rintaliivit, jotka on suunniteltu siten, että voit käyttää paljon leikattuja vaatteita ja rintaliivit eivät näy. Sukellusrintaliivien kupit yhdistyvät alareunassa rintojen väliin ohuella keskikappaleella. Voit käyttää mitä tahansa matalaa pääntietä tai niitä, jotka on leikattu laajasti, koska syvissä rintaliiveissä on enimmäkseen leveät olkahihnat.

U Plunge tai Deep Plunge Bra:

U Upotusrintaliivit

Tällainen rintaliivi, joka tunnetaan yleisesti nimellä U plunge tai Deep Plunge bra, on erityisesti suunniteltu todella matalille pääntieille. Yläosasi pääntie voi olla hyvin matala, mutta voit silti kokea rintaliivien tuen u -syvällä/syvällä rintaliivillä. Siinä on yleensä tukikahva, joka tarjoaa tukea.

Sellaiset topit tai mekot, joita yleensä käytetään perus- tai U -upotus-/syvän rintaliivien kanssa, ovat matalat pääntie. U -upotus- tai syvänpituiset rintaliivit on suunniteltu erityisesti yläosille tai mekkoille, joilla on erittäin matala pääntie ja jotka menevät kokonaan alas, kun taas perushyppyhousut ovat loistavia käyttää niiden alapuolella hieman matalalla ja paljastavalla pääntiellä. Joten, jos aiot käyttää todella kaunista yläosaa, jonka ostit äskettäin tänä viikonloppuna, mene eteenpäin ja valitse perushyppy- tai u -uppoamis-/syvyyksiliivit äärimmäisen mukavuuden ja tuen saamiseksi. Näytät varmasti upealta.

Vinkkejä pukeutumiseen:

Tässä on vinkkejä rintaliivien käyttämiseen. Usko tai älä, mutta jopa sisäisellä kulumisellasi on erityinen tapa, jolla sitä tulisi käyttää. Et ehkä ole käyttänyt rintaliivejäsi koko ajan, minkä vuoksi et tuntenut olosi 100% mukavaksi ja itsevarmaksi. Mutta ei ole liian myöhäistä, noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita ja tietäisit kuinka käytät rintaliivejäsi täydellisesti.

Käsivarsien laittaminen kädenreikien läpi ja lukitus taakse Aloita asettamalla kädet käsinreikien läpi ja vetämällä sitten hartioillesi. Useimpien rintaliivien takana on lukko, joka yhdistää vasemman osan oikealle. Pidä molemmista päistä molemmilla käsilläsi ja laita koukut silmukoihin.

Säätäminen Hihnat:

Seuraava askel on säätää olkaimet olkapäilläsi täydellisesti, jotta ne eivät roiku löysällä tai eivät ole liian kireällä. Löydät lukon jokaisen hihnan takaa. Vedä lukko alas tai ylös tarpeidesi ja mukavuutesi mukaan. Molempien lukkojen tulee olla samalla tasolla.

Taivuta alas säätääksesi kuppien asentoa:

Seiso ja kumartu alas niin, että selkä on hieman alhaalla. Tämä auttaa säätämään ja tarkistamaan rintojen liikettä.