9 kuuluisaa ranskalaista ruokareseptiä, jotka on helppo valmistaa

Ranskalaisia ​​ruokareseptejä! Herkulliset, herkulliset ja uskomattomat sanat ovat myös vähemmän ranskalaisia ​​ruokia. Ranskalainen ruoka on kuitenkin kansainvälisesti tunnustettu sen eleganssista ja mausta. Tässä artikkelissa käsitellään 9 suosituinta ranskalaista ruokareseptiä Ranskan tärkeimmistä erittäin mielenkiintoisiin perinteisiin ruokiin. Ranskalaiset ruuat ovat molemmat aitoja yhdessä käänteen kanssa.

Yksinkertaisia ​​ja helppoja perinteisiä ranskalaisia ​​ruokareseptejä:

Alla on mainittu luettelo parhaista ja laajalti suosituista ranskalaisista elintarvikkeista. Ne ovat seuraavat;

1. Bouillabaisse:

Bouillabaisse

Tämä ruoka on kotoisin Marseillesta ja siinä on sahramilla maustettu kiehumispiste, joka tekee siitä ikonisen ruokalajin, joka jakaa kaupungin kiintymyksen. Tämän ruoan valmistukseen käytetään 4 kalalajia ja erilaisia ​​äyriäisiä. Tätä ruokaa arvostavat enimmäkseen kaikki merenelävien ystävät.

2. Soupe à l’oignon:

Soupe ja l oignon

Naudanlihaa ja sipulia käytetään tämän perinteisen ranskalaisen keiton valmistamiseen, joka yleensä koristellaan juustolla ja tarjoillaan krutonkeilla. Sen alku voidaan jäljittää roomalaiseen aikaan. Keiton hämmästyttävä maku johtuu sipulien karamellisoitumisesta.

3. Flamiche:

ranskalaisen ruoan reseptejä

Se tarkoittaa kakkua flaaminkielellä ja se alkaa Pohjois -Ranskasta Belgian rajalla. Tämä on piirakkakuori täynnä juustoa ja vihanneksia. Täyte valmistetaan normaalisti purjoista. Sitä vastoin Flamichessa on pizzamainen kuvaus, josta puuttuu piirakan päällyste.

4. Juusto:

Juusto

Tällaisessa tilassa haluat kokeilla ranskalaisia ​​ruokia ja järjestää sitten annoksen erilaisia ​​ranskalaisia ​​juustoja. Juustolautaset tarjoillaan tyypillisesti pääruuan jälkeen ja ennen aavikkoa. Kaiken kaikkiaan ne sisältävät puristettuja, sienimäisiä sinihomejuustoja.

5. Makaronit:

Makaronit

Joskus keskimääräinen makaroni Amerikassa, ranskalainen macaron sanotaan olevan Ladureen valmistama 1900-luvun alussa. Ladureen macaronit ovat ehdottoman namia ja herkullisia. Tämä ruoka sisältää herkän, siirappimaisen, marenkimaisen päällysteen, jossa on voileipiä hieman ganachea, hillotäytettä tai voita.

6. Viini:

Viini

Ranskalaisten suosituimpien elintarvikkeiden luettelossa viini tulee myös siksi, että voit syödä ranskalaista viiniä aterian, juuston tai istuen sekä nauttia auringosta kahvilassa. Ranskassa on saatavilla monenlaisia ​​viinejä, jotka sopivat lähes jokaiseen makuun punaisesta samppanjaan sekä valkoisesta ruusuun. Tämän juomisen jälkeen se voi saada sinut kylmäksi pakkasessa tai parantaa ranskalaisen ruoan makua.

7. Boeuf Bourguignon:

Boeuf bourguignon

Se on tavanomainen ranskalainen ruoka, jossa naudanlihasta valmistettua pataa haudutetaan naudanlihaliemessä, punaviinissä sekä maustetaan valkosipulilla, tuoreilla yrteillä, sienillä ja sipulilla. Tämä ruokalaji on erittäin helppo valmistaa, ja myös pähkinän syöminen, sen nimi on erittäin vaikea puhua. Se on enimmäkseen ruokahalua herättävä ranskalainen ruoka ja myös yksi harvinaisista ruokalajeista, jota käytetään myös päivänä. Siten, jos järjestät juhlaa, haluat myös valmistaa ruokaa etukäteen, ja se on ihanteellinen vaihtoehto.

8. Frites au Four:

Frites au Four

Tämä ranskalainen ruoka on myös erittäin vaikea ja hämmentävä lausua, mutta ne ovat todella ranskalaisia ​​perunoita. Ne ovat hieman erilaiset kuin amerikkalaistettu täydennys, joten ne eivät ole friteerattuja ja ovat paljon parempia, paitsi että ne ovat melko lapsiystävällisiä.

9. Piperade:

Piperade

Piperade on Ranskan Baskimaan osavaltion erikoisuus. Tämä ruoka on hieman samanlainen kuin ratatouille, mutta ei oikeastaan, koska käytät tyypillisesti paprikaa ja sipulia baskilaiseen forteen. Kypsennä uunissa pieni määrä munia lautasella, ja lisäksi olet tarkoitettu herkuksi.

Ranskalaisten ruokien reseptit ovat todella kuuluisia mausta ja perinteistä. Kerran, jos maistat mitä tahansa ruokaa, et koskaan unohda syödä niitä. Kokeile yhtä yksinkertaista reseptiä kotona ja nauti ranskalaisen ruoan reseptien mausta.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9.