P90X -ruokavalion salaisuudet

Markkinoilla on paljon kunto -ohjelmia, jotka lupaavat antaa sinulle halutun ilmeen heidän tuotteidensa käytöstä. Samoin markkinoilla on saatavilla uusi kunto -ohjelma, joka sanoo juuri sen, mitä se sanoo – P9OX. Siinä sanotaan, että sinut repäistään 90 päivässä ja jos noudatat tiukasti ohjelmaa, niin varmasti.

P90x -ruokavalion salaisuudet

P9OX perustuu lihasten hämmennykseen. Sinun ei tarvitse olla kunnossa tähän kunto -ohjelmaan, mutta sinun on varmasti oltava henkisesti valmistautunut. Kunto -ohjelma koostuu 12 DVD: stä, jotka sisältävät erilaisia ​​harjoituksia. Kun harjoittelet säännöllisesti, kehosi tottuu hitaasti siihen ja muodostaa vastustuskykyä tätä harjoitusta vastaan. Mutta P9OX -työaikataulu pitää kehon arvaamassa, joten se ei koskaan tiedä, mitä seuraavaksi tapahtuu. P9OX sisältää potkunyrkkeilyn, sydän- ja verisuonitreenin, kerrosmittaukset, vastuskoulutuksen, venyttelyn jne. Tämä pakottaa sydämen, keuhkot ja lihakset työskentelemään aina maksimitahdilla jokaisen liikkeen suorittamiseksi. P9OX sisältää myös kalenterin tulosten seuraamiseksi, kunto -oppaan, ravitsemussuunnitelman ja 12 DVD -levyä.

Tämän tuotteen julkaisun jälkeen asiakkailta saadut arviot ja arviot ovat olleet vain positiivisia. Ennen kuin aloitat tämän kunto -ohjelman, on hyvä, jos saat selville kaiken mahdollisen tästä kunto -ohjelmasta, koska tämä kunto -ohjelma vaatii sitoutumista, joten sinun on investoitava paljon energiaasi ja aikaa tavoitteesi saavuttamiseksi. Ymmärtääksesi paremmin voit myös katsoa P9OXin videoita ja tarinoita verkossa saadaksesi laajemman näkökulman tähän uuteen kunto -ohjelmaan.

Ne, jotka haluavat käyttää P9OXia laihtumiseen ja kehon virkistämiseen, ovat haasteen edessä. Aluksi käyttäjä saattaa tuntea itsensä uupuneeksi ja tuntea olkapään, selän, käsivarsien, ydinlihasten, glutsin ja rinnan kipua. Tässä harjoituksessa määritettyjä lihaksia käytetään seuraavan lihaksen vakauttajina, joten lihakset kokevat täydellisen uupumuksen harjoituksen lopussa.

On myös tärkeää huomata, että P9OX vaatii suuren tilan harjoittelulle. P9OX -järjestelmä tarvitsee joogamaton, vetotangon, käsinauhat tai painot. Kuitenkin deluxe P9OX -järjestelmässä on 30 päivän tarjonta tai P9OX-lihasten palautumisnauhat, lihasten palautusjuomat ja vetopalkki. Ei ole väliä minkä version P9OX-järjestelmästä tilaat, koska se on loistava vaihtoehto kotitreeniin. Se on myös erittäin hyödyllinen kiireisille mehiläisille, koska useimpien DVD -levyjen pituus on alle tunti.

P9OX -järjestelmässä on kolme vaihetta ja ne ovat:

1. Rasvan silppurin vaihe.

Tämä vaihe on suunniteltu vähentämään kehon rasvaa. Kun kehon rasva vähenee, energiasi vähenee. Siksi vaihetta 1 tulisi pidentää vain, jos sinun on menetettävä paljon rasvaa, muuten tämän vaiheen kestoa voidaan lyhentää.

2. Energy Booster -vaihe.

Tämä on paremmin pyöristetty, järkevä syöminen ja pitkän aikavälin suunnitelma, ja tämän vaiheen ongelmat ovat suhteellisen pieniä. Tätä vaihetta voidaan jatkaa niin kauan kuin haluat, jos sinulla on hyvä olo ja sinulla on paljon energiaa.

3. Kestävyyden maksimointivaihe.

Tämä vaihe pitäisi ansaita. Vain jos haluat yleisurheilulaitoksen, jatka tätä askelta. Tämä johtuu siitä, että tämä vaihe työntää kehosi äärirajoille, joten jos et halua urheilullista vartaloa, voit ohittaa tämän vaiheen.

P9OX -järjestelmä on hämmästyttävä ja haastava tapa muotoilla ja sävyttää vartaloasi. Joten jos olet valmis haasteeseen, jatka tätä suunnitelmaa.