11 Upea Vipul Sarees kuvilla

Vipul Sarees on brändi, joka mullisti saree -ostoskokemukset intialaisille naisille. Se uskoo keksivänsä itsensä palvelemaan kaikkien sukupolvien asiakkaita. Tämä ideologia auttoi brändiä ylläpitämään lähes 40 vuotta. Vipul sareesilla on omat tuotantoyksiköt ja se sijaitsee Suratissa, Gujaratissa. Tämä brändi tunnetaan korkeasta laadusta ja kansainvälisistä tekstiilituotannon standardeista. Monet kuuluisuudet, kuten Raveena Tandon, kannattivat kokoelmiaan säännöllisesti Vipul sareesia. Se on myös yksi harvoista intialaisista tuotemerkeistä, jotka tekivät Intiasta ylpeän hienosta saree -mallistaan. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin Vipul Sarees -malliston parhaista malleista.

Upea Vipul Sarees kuvilla:

Tässä on meidän 11 ​​parasta kaunista Vipul Sareesia, joissa on kuvia.

1. Musta ja monivärinen Vipul Saree:

Vipul Sarees 1

Astu esiin tämän kauden uusimmissa väreissä ja sano se tyylillä. Tämä musta sifonki -suunnittelija saree on kehystetty täydellisesti kuumalla vaaleanpunaisella reunuksella. Sareen alaosa koostuu kontrastisista sinisistä ja vihreistä raidoista ja silmiinpistävästä mustavalkoisesta kuluneesta kolmiomallista. Käytä tätä sareea milloin tahansa ja puhu kaupungista. Tämä on yksi parhaista monivärisistä vipul sareesista.

2. Keltainen ja musta Bhagalpuri Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 2

Armo ja tyylikkyys määrittelevät naisen, joka käyttää tätä sareea. Tämän bhagalpuri -silkin rikas kullankeltainen yhdistettynä paksuun mustaan ​​reunaan, värikkääseen kukkakuvioon ja ohueseen, vaaleanpunaiseen kehykseen tekee tästä ainutlaatuisen kappaleen. Ole säteilevä ja kuninkaallinen tässä upeassa kappaleessa. Tämä on yksi parhaista vipul -silkkisaareista.

3. Vilkas keltainen sifonki Vipul Saree:

Vipul Sarees 3

Häikäise väkijoukkoja tässä eloisassa keltaisessa sifonki -sareessa. Auringon, onnen ja toivon väri tuo esiin iloisen puolesi tässä kirkkaassa asussa. Sareella on upea käsikappalepituus koko pituudelta ja siinä on punainen ja vihreä koristeltu kultainen reunus. Tämä on yksi suosituista sifonki vipul sareesista.

4. Soft Hues Art Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 4

Kokoelman uusimman sarees-sarjan joukossa on tämä upea Art silk saree. Kaikkein rauhoittavassa, raikkaassa, keltaisen vihreässä sävyssä saree reunustaa magentaa ja valkoisella pallulla on kaunis yksityiskohtainen puu. Tunne itsesi tyylikkääksi ja tyylikkääksi tässä ainutlaatuisessa teoksessa. Tämä on yksi parhaista vipul -silkkisaareista.

Katso lisää: Kirjonta Saree -mallit

5. harmaat sävyt raidallinen Bhagalpuri Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 5

Tunne siro ja hienostunut tässä bhagalpuri -silkkipalassa. Saree koostuu paksusta raidallisesta vaikutuksesta, jossa on kaksinkertaiset harmaat sävyt. Saree on kehystetty kauniisti sinivihreään muotoiluun, joka antaa vaikutelman riikinkukon höyhenistä. Olet varmasti säteilevä ja ihana, kun käytät tätä. Tämä on yksi parhaista vipul -silkkisaareista.

6. Monivärinen painettu Vipul Saree:

Vipul Sarees 6

Ole kaunis kuin kuva tässä monivärisessä suunnittelija sareessa. Tämä abstrakti painettu saree on yksinoikeus ja esimerkki luovasta tunnelmasta. näyttää siltä, ​​kuin olisit juuri astunut ulos maalauksesta tässä eloisassa teoksessa. Pehmeät ja kelluvat, värit ovat eloisia ja kauniita, ja kuviot lisäävät taiteellisuutta. Tämä on yksi parhaista monivärisistä painetuista vipul sareesista.

Katso lisää: Jacquard Sarees

7. Tavallinen vaaleanpunainen Georgette Vipul Saree, jossa on painettu reunus:

Vipul Sarees 7

Hieno pala, jonka avulla voit tutkia naisellisuuttasi, tämä on tyylikäs saree rauhassa ja vaaleanpunaisissa sävyissä, kaunis reunustettu vintage -ruusun ja kerman vaikutuksella. Näytä yksinkertaisesti upealta ja tyylikkäältä, mutta houkuttelevalta tyylikkäästi tässä upeassa georgette sareessa. Tämä on yksi upeista vipul georgette sareesista.

8. Pure Silk Light Blue Vipul Saree:

Vipul Sarees 8

Tämä hieno puhdas silkki saree antaa sinulle todella mahdollisuuden tuoda esiin olemuksesi. Yläosa ja pallu ovat vesi- ja taivaansinisiä sävyjä ja hohtavat eri sävyissä. Alaosa on painettu vaaleanruskea väri, joka lisää syvyyttä ja luonnetta sinisen raikkauteen. Värit täydentävät toisiaan täydellisesti, kuten ne, jotka koristavat teosta. Tämä on yksi upeista vipul -silkkisaareista.

Katso lisää: Jamdani Saree -kokoelma

9. Block Print Crepe Vipul Saree:

Vipul Sarees 9

Tämän kauniin kreppin maalaismaiset sävyt lisäävät syvyyttä ja vihreä lohkopainatus lisää ripauksen perinteitä. Kullanruskeat ja keltaiset värit herättävät syksyn tunteita, kun taas luumun lisääminen antaa saree -luokalle lisää hienostuneisuutta ja hienostuneisuutta. Ihana saree milloin tahansa ja kaiken ikäisille. Tämä on yksi upeista crepe vipul sareesista.

10. Vipul Chiffon Sarees:

Pastellit ovat muotiteollisuuden uusi suuntaus. Jopa morsiamet omaksuvat nämä raittiit värit hääpäivinä. Tämä ihana vaaleanpunainen saree Vipulin pastelliparatiisikokoelmasta. Se on tuulinen, kevyt saree ja siinä on herkkä kukka. Yhdistä se söpö pusero näyttää intialainen Barbie -nukke.

11. Vipul Cotton Sarees:

Haluatko näyttää enkeliltä? Tämä valkoinen ja kultainen raidallinen saree on yksi parhaista poiminnoista. Se näyttää erittäin kuninkaalliselta ja on vastustamaton valinta. Tämän sareen mukana tulee vastaava pusero. Yhdistä se kultaisen kaulakorun ja lausekorvakorujen kanssa, näytät varmasti kävelyltä, puhujalta.

Vipul sarees -mallistossa on jokaiselle jotakin tarjottavaa. Tämä brändi tarjoaa niitä virtaavista sifonkeista kuninkaallisiin silkkeihin. Vipul sarees ovat edullisia suunnittelijavaatteita, jotka sopivat tavallisen miehen budjettiin. Ne ovat tyylikkäitä, tyylikkäitä, mutta sopivat jokaiseen taskuun. Kokoelmat päivitetään aika ajoin varmistaakseen, että ne ovat vauhdissa kovan kilpailun markkinoilla. Toivomme, että arvostat sitä tosiasiaa, kuinka intialainen saree -brändi teki merkin kansainvälisillä markkinoilla.