9 Kaunis suunnittelija Lehenga Sarees kuvilla

Nykyaikaistaminen on muuttunut kaikissa ja kaikessa. Maailma ei ole lakannut pyörimästä kerran riisipelloilta tyhjille leikkikentille, postipalveluista sähköposteihin, ja miesten ja naisten muodin maku ja mieli on muuttunut yhdessä maailman kanssa. Aivan kuten aamutakit olivat lyhyempiä ja tiukempia, myös sarees kävi läpi useita muutoksia. Aito sari on yksiosainen vaate, joka on kääritty kehon ympärille strategisella tavalla muodostaen vaatekappaleen. Nyt modernisoinnin myötä on nähty, että jopa sarees on löytänyt niistä lajikkeita.

Paras suunnittelija Lehenga Sarees:

1. Vauvan vaaleanpunainen kirjonta Lehenga Saree:

suunnittelija lehenga sarees

Tämän lehenga sareen pohja tai rungon väri on persikan kuplanpunainen, joka on sokerinen makea sävy, joka korostaa raskasta kirjontaa koko pituudeltaan. Saree on syövytetty parhailla kirjonta kivi- ja zari -koristeilla, erityisesti tämän sareen kauniilla pallulla. Loppua kohden vaaleanpunainen vaaleanpunainen muuttuu pehmeäksi beigeksi.

2. Peacock -sävyt:

suunnittelija lehenga sarees2

Värit tekevät tai rikkoo ulkonäköä, ja juuri tässä tämä saree tulee yksinkertaisesti vahvana lausumakappaleena, joka on täynnä luonnollisia riikinkukon sävyjä. Jos saree on Intian kansallinen kulutus, riikinkukko on sen luonnollinen lintu, ja siksi tässä on kaunis lehenga saree, joka on valmistettu sinisestä sifonista ja pehmeästä vihreästä ja jossa on ohut zari -raja nauhalla.

3. Nöyrät häät:

suunnittelija lehenga sarees3

Jos haluat olla hyvin pukeutunut, mutta et halua mennä raskaan ponnistelun eteen, tämä on sinua varten. Saree on valmistettu pehmeästä samettivalkoisesta, mutta se on kaunis ruusunpunainen ja vaaleanpunainen sävy, joka todella varastaa näyttelyn. Tässä lehenga saree -laitteessa on leveä kultainen raja tai kirjonta, joka geeliytyy hyvin valkoisen ja punaisen kanssa.

4. Pink Over Ran:

suunnittelija lehenga sarees4

Vaaleanpunainen on yksi uusimmista väreistä, jotka ovat kukkineet tällä kaudella. Nyt kun ihmiset siirtyvät pois turvallisesta mustasta ja kokeilevat värejä, vaaleanpunainen on uusi kirkas väri juhlatunnelmaan, ja tässä on mahtava lehenga saree, joka sopii myös tarkoitukseen. Sareella on sininen raja, jossa on kultainen zari -työ, kun taas alaosassa se on ripaus kukkaista.

5. Awesome in Black:

Suunnittelija lehenga sarees5

Musta on väritys kaikille tytöille, ja voin lyödä vetoa, että meillä kaikilla on yksi vaatekappale, jonka väri on musta, jotta se sopii hyvin minkä tahansa puvun kanssa. Yleensä vaalea hohtava väri, kuten kultainen ja himmeä kulta, sopii todella hyvin tumman mustan kanssa, ja tässä on täydellinen yhdistelmä näiden kahden värin avulla.

6. Koristeltu ilme:

suunnittelija lehenga sarees6

Jos olet edelleen selvillä siitä, mitkä värit hehkuvat tällä hääkaudella, mikään ei voi voittaa tätä mahtavaa lehenga sareea vaaleanpunaisena ja oliivina. Saree -alaosa on kaunis vaaleanpunainen vaaleanpunainen, jossa on syvemmät sävyt, jotka määrittävät kukka- ja viiniköynnöksen taideteoksen. Yläosassa on loistava oliivisifonki, jossa on painavat yksityiskohdat.

7. Tyylikkyys:

suunnittelija lehenga sarees7

Nämä tietyt vaatteet välttelevät eleganssia, ja tämä lehenga saree on yksi niistä. Tämä sari on valmistettu parhaasta härkäveristä ja mutapunaisesta väristä, ja siinä on kaunis sifonkivalkoinen pallu ja yläosa.

8. Beige Sobriety:

suunnittelija lehenga sarees8

Alastonvärit ovat myös suuri hyped -sävy tällä kaudella, joten älä jää trendin jälkeen, kokeile tätä alastonta, kultaa ja mustaa mahtavaa lehenga sareea ja tee oma trendisi puhumaan ääneen

9. Sultry Mistress in Red:

suunnittelija lehenga sarees9

Viimeisenä listalla oli tämä kaunis ja lämmin väri, punainen ja kaunis valkoinen puku ja pehmeä punainen sifonki. Tämä on lehenga saree, jossa on yksityiskohtainen pitsityö punaisella, joka tekee tästä sarista yksinkertaisesti hämmästyttävän.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.