9 Saree -maalausmallien uusimmat mallit – 2021

Sarees ovat olleet täällä varhaisimmasta sivilisaatiosta lähtien, jolloin maailmassa, jossa naisten täytyi käyttää sareea jokapäiväisenä koettelemuksenaan. Maassamme asuvat länsimaalaiset valitsivat kulttuurisen tyylinsä, juoksevat takit ja kauniit aurinkohatut..

Saree -maalausmallit

Sarit ovat yksiosaisia ​​vaatekappaleita, kuten arkki, jonka käärimme strategisesti kehomme ympärille muodostaen yhden kappaleen. Viime aikoina on lisätty kaksiosaisia ​​vaatteita, mutta väri ja maalaukset on taitavasti piirretty kankaalle pysyy samana.

Upea Saree Painting Designs Gallery:

Katsotaanpa 9 upeaa Saree -maalausmallia naisille Intiassa.

1. Väriroiskeet:

Saree -maalaus suunnittelee väriroiskeita

Uusi sukupolvi ei enää usko jokapäiväisiin kiinteisiin sävyihin tai sävyihin, mutta nyt uudemmat sävyt sisältävät joitain parhaista väreistä, jotka on levitetty huolimattomasti kankaan läpi uudella tyylillä. Tässä uudessa tyylissä käytetään mintunvihreän ja sahramin värisävyjä vauvan vaaleanpunaisella ja hieman syvemmillä vihreillä sävyillä. Saree täällä on täynnä parhaita värejä ympäriinsä.

2. Lord Shiva Saree -maalaus:

Saree -maalaus suunnittelee Lord Shivan tulosta

Saree itsessään on melko nöyrä, ja sen pehmein oranssi sävy on yhdistetty hyvin keskiyön mustaan ​​rajaan. Kuitenkin sareen loppua kohti, itse asiassa pallun loppua kohti, on olemassa laaja maalattu malli mahtavasta Lord Shivasta, joka koristaa pallun päätä. Piirustus maalasi geelit hyvin saree -sävyn kanssa ja antoi sille luonnollisen ilmeen.

3. Monimutkainen heimojen maali:

Saree -maalaus suunnittelee monimutkaista heimoa

Tribal on aina ollut voimakas inspiraatio perinteisille vaatteille, ja täällä värit ovat täyttäneet tilaa kauneimmalla tavalla koskaan, ja monimutkaisten heimojen kasvotöiden lisäkäyttö lisäsi sareen ulkonäköä. Saree sisältää sateenkaaren voimakkaita satiinivärejä, joissa eniten värejä on vilkkaat vihreät, punaiset, siniset ja keltaiset.

4. kukka Saree maalaus:

Saree -maalaus suunnittelee kukkahyökkäystä

Yleensä silloin, kun haluat käsitellä raittiutta, mutta tyylikkäästi, on aina olemassa suunnitelma, johon voit palata. Valkoinen määrittelee puhtauden; valkoinen on yksi parhaista naisellisista väreistä, jotka sopivat yhteen melkein kaiken kanssa ja siksi turvautuvat aina valkoiseen. Lisää nyt väriä muuten yksitoikkoiseen valkoiseen näillä ihanilla kukkakuvioilla.

5. Vaaleanpunainen asia:

Vaaleanpunainen merkitsee

Pink tuo esiin feministin sinussa, mutta onko nöyrä vaaleanpunainen tarpeeksi vahva määrittämään persoonallisuutesi? Vastaus tähän on ei ja siksi feminismisi on puhuttava parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä varten ensimmäinen vaatimus on maku, joka on täynnä suosikkivärisi eri sävyjä. Jos rakastat vaaleanpunaista, tämä saree atsteekkikuvioissa kelluu veneessäsi.

6. Rushing Flames Saree -maalaussuunnittelu:

Saree -maalaus suunnittelee kiirehtiä liekkejä

Kaikki nämä ajat, liekit ovat vain koristaneet kyynärvarsiasi tai pyörääsi ja aika, jolloin tyttöystäväsi saa maun näistä liekkeistä. Tämä on ehdottomasti uusi huippuluokan suuntaus, jossa parhaat kuviot eivät voi vain kilpailla tämän kauniin käsinmaalatun liekkisarin kanssa. Tämä on todellakin ainutlaatuista.

7. Sifonki Chic:

Saree maalaus malleja sifonki tyylikäs

Sifonki tyylikäs sai nimensä sareen kauniista sifonki -pallusta, joka on valmistettu kauneimmista pienoiskoosta. Saree on kermaisen valkoisessa sävyssä, ja kauniit vauvan vaaleanpunaiset raidat muodostavat rajaviivan. Tärkeimmät yksityiskohdat ja kauneus piilevät mustan vesipainatuskukkien kauneudessa.

8. Spiraalinäkymät:

Saree -maalaus suunnittelee spiraalinäkymiä

Spiraalit ovat myös uusi malli, joka on nähnyt viimeaikaisen kansannousun, jossa kankaaseen luodaan illuusio, jota voidaan käyttää näyttämään ohuemmalta tai vähemmän terveeltä. Tämä on käytännössä siunauskangas piilottaa vauvojen rasvat.

9. Koristeltu ilme:

Saree -maalausmallit koristeltu ulkonäkö

Jokaisella sareella on yksi tyylikäs tekijä itsessään, joka tekee siitä erottuvan joukosta. Aikana beige ja sininen koristettu kivityö juhlallisten häätpeitteiden aikana saa päät kääntymään.