Top 15 Sabyasachi Sarees kuvilla

Sarees, joista aiomme keskustella alla, on suunnitellut yksi parhaista intialaisista saree -suunnittelijoista koskaan. Sabyasachi Mukherjee on yksi Intian kuuluisimmista julkkis -saree -suunnittelijoista, ja kaikki mallit ovat mestariteoksia. Jos aiot näyttää hienolta pukeutumalla sareeen, sinun tulisi käyttää tämän suunnittelijan tekemiä.

Sabyasachi Sarees kuvilla:

Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin kaikkien aikojen parhaista sabyasachi-sareista. Saatat löytää suosikkisi sabyasachi sarees täältä täältä. Pidä silmällä sitä. Tässä on 15 suosituinta sabyasachi -sareea, joissa on valokuvia, jotka ovat helposti saatavilla missä tahansa Intiassa.

1. Red Allure Sabyasachi Saree:

sabyasachi sarees

Tämä on yksi hienoimmista esimerkeistä Sabyasachisin työstä. Upea konetyö, joka on tehty tällä saree -laitteella, näkyy houkuttelevuudesta. Tätä suunnittelijan työtä ei voi ihailla tarpeeksi. Tämän sareen pallu -osalle tehdyt mallit. Jos etsit jotain aivan uskomatonta, tämä saree on oikea asia sinulle. Houkutteleva malli, jota tämä saree käyttää, tekee siitä täysin sopivan urheiluun häissä ja muissa tilaisuuksissa. Punainen väri on ehdottomasti yksi sopivimmista väreistä, joita voidaan kuljettaa tällä kauniilla muotoilulla, joka on tehty tällä saree -värillä.

2. Sabyasachi -suunnittelija Allure Saree:

Sabyasachi Sarees 2

Tämä on jotain, joka kumartaa mielesi, kun näet sen. Tämän sareen fantastista viehätystä ei voi verrata mihinkään siellä, koska se on ainutlaatuinen. Se antaa naiselle kuninkaallisen ilmeen, jonka kaikki haluavat. Jos olet valmis urheilemaan jotain täysin houkuttelevaa. Tämän sareen etu- ja takaosassa tehty mahtava kuvio on luultavasti yksi hienoimmista näytöistä, joita tulet koskaan näkemään.

3. Sabyasachi Etelä -Intian tyylinen häät Saree:

Sabyasachi Etelä -Intian tyylinen häät Saree 3

Tämä on yksi hienoimmista häät sarees siellä. Upea kuvio, joka on tehty tämän sareen alaosassa, kiinnittää kaiken huomion ja vetovoima paranee vain, kun silmäsi saa pallun. Pusero näyttää täysin sopivalta tälle sareelle ja jos tarvitset jotain aivan uutta ja kiehtovaa, tämä on oikea asia sinulle. Tämän sareen kiiltävä elementti houkuttelee naisia ​​ensiksi ja tämän sareen hämmästyttävä morsiamen viehätys saa sinut näyttämään kauneimmista naisista häissä.

4. Golden Sabyasachi Master Piece Saree:

Sabyasachi Sarees-Golden Sabyasachi MasterPiece 4

Tässä on hämmästyttävä kultainen saree, joka urheilee parhaiten houkuttelevaa kiiltoa, jonka koskaan kohtaat. Sareen mukana tulee myös vähän teetä vaaleanpunaista panosta ja se tekee siitä vain hyvännäköisemmän. Jos tarvitset jotain aivan uutta ja hämmästyttävää, tämä on luultavasti oikea juttu sinulle yhdeltä maan lahjakkaimmista saree -suunnittelijoista. Saree sopii urheiluun häissä ja muissa tilaisuuksissa, kuten juhlissa ja muissa vastaavissa tapahtumissa. Missä kuljetat tätä mestariteosta, olet vetovoiman keskus.

5. Keltainen Sabyasachi Saree yksinkertaisella kirjontareunalla:

Sabyasachi Sarees-keltainen Sabyasachi Saree 5

Tässä sareessa on yksi parhaista sarees -väreistä, keltainen. Se kulkee käsi kädessä sen kanssa tehdyn suunnittelun kanssa, ja yksi on enemmän kuin vaikuttunut upeasta kuvasta, jonka tämä saree näyttää rajaosassa.

6. Musta Sabyasachi Plain Saree:

Sabyasachi Sarees-musta Sabyasachi Saree 6

Tässä on kaunis Sabyasachi saree, joka tulee mustan värin mukana ja on ehdottomasti yksi parhaista, joita olet koskaan käynyt. Jos etsit jotain täysin houkuttelevaa, tämä voi olla se, jota voit harrastaa häissä ja muissa erityistilaisuuksissa.

7. Sabyasachin Bengali -häät Saree:

Sabyasachi Sarees-Bengai Wedding Saree Sabysachi 7

Tässä on Sabyasachin suunnittelema hyvännäköinen hääsaree. Tämän sareen näyttämä muotoilu on jotain, jonka jokainen nainen siellä on enemmän kuin halukas näyttämään. Pusero näyttää myös todella hyvältä sareen kanssa.

8. Viimeisin Sabyasachi Saree -kukkateos:

Sabyasachi Sarees-Viimeisin Sabyasachi Saree 8

Tässä on upean näköinen saree, joka sisältää upean houkuttelevan kuvion. Mahtava monimutkainen kuvio, jonka se näyttää koko kehossa, on kaikkien suosima. Jos etsit jotain, jota voidaan käyttää ruskean puseron kanssa, tämä saattaa olla oikea sinulle.

9. Musta Sabyasachi Party-Wear Saree:

Sabyasachi Sarees-musta Sabyasachi Party-Wear Saree 9

Tämä on loistava saree, jossa on erittäin hyvä kuvio alaosassa ja myös keskiosassa. Pisteviiva näyttää mustalta pohjamateriaalilta todella hyvältä, ja se tekee siitä ensinnäkin niin houkuttelevan.

10. Net Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Saree kultaisille puseroille 10

Jos olet rakastunut kultaisiin puseroihin, tarvitset sopivaa sareea käyttääksesi niitä. Tämä tunnetun Sabyasachi Mukherjeen suunnittelema saree on jotain, joka näyttää tietyt vaikuttavat mittasuhteet myös mustasta ja kullasta. Se on jotain, jota voit käyttää melkein missä tahansa ja näyttää hurmaavalta.

11. Punainen juhlava Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Red Festive Sabyasachi Saree 11

Tämä on kaunis saree, jonka on tehnyt sama kuuluisa suunnittelija, jonka mestariteoksia käsitellään tässä artikkelissa. Tämä erityisesti urheilu todella hyvä malli tehdään kehon käyttäen perinteistä intialaista suunnittelua. Rajaosat ovat myös melko hyvin brodeerattuja ja koko saree on tehty vaikuttamaan massan saree -ystäviin.

12. Sabyasachin Red Net Saree:

Sabyasachi Sarees-Red Net Saree Tekijä Sabyasachi 12

Tässä on loistava Sabyasachi saree, jossa on kaunis muotoilu, jossa on todella pieniä kuvioita.

13. Bollywood täysin kirjonta Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Bollywood Sabyasachi Saree 13

Tässä on loistava saree, joka sopii Bollywood -kauneustarpeisiisi ja saa sinut näyttämään upealta julkkikselta.

14. Viehättävä Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Viehättävä Sabyasachi Saree 14

Tämä viehättävä saree Sabyasachi sareesta lopettaa houkuttelevan. Lehenga -kuvio, jota tämä perinteinen intialainen vaatemateriaali seuraa, saa sen näyttämään ensinnäkin niin vaikuttavalta.

15. Vogue Saree Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Sarees-Vogue Saree Sabyasachi Mukherji 15

Tämä on tunnetun suunnittelijan tekemä mestariteos, ja sen on tarkoitus saada nainen näyttämään aivan hurmaavalta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.