Uusin päivittäinen Wear Sarees, joka antaa trendisuunnittelun

Sanaa saree kutsutaan myös nimellä Sri, Shari. Sarin merkitys sanskritin mukaan on ”Kankaanauha”. Tämä on päivittäinen kuluminen saree ja naisten puku, joka sai läsnäolonsa Intian niemimaalta. Pituus, jos saree voi vaihdella 5 – 9 metriä. Jokainen valtio ja uskonto noudattavat saree -verhoilutyyliä, joka tekee sareesta ainutlaatuisen pukeutumistyylin. On olemassa erilaisia ​​saree -sidontatyylejä ja yleisimmin käytetty saree -tyyppi on Nivi -tyyppi, joka sai alkuperän Andhra Pradeshista. Saree koostuu kolmesta osasta: “Antriya”, joka on saree -alaosa, “Uttariya”, saree -osa, joka peittää olkapään alueen ja “Stanapatta”, joka kattaa rinta -alueen. Yhdessä koko kappale peittää naisen vartalon tyylikkäästi ja kuvaa naista vaatimattomalla tavalla.

Daily Wear Sareesin merkitys:

Uusimman päivittäisen käytön saree- ja päivittäisen käytön sarees -kokoelman merkitys on valtava, kun tämä kysymys kysytään kenelle tahansa naiselle. Tämä johtuu siitä, että saree on mukava käyttää materiaalia ja se lisää perinteistä kosketusta jokapäiväisessä elämässä. Tämä jokapäiväinen saree on helppo ostaa mistä tahansa Intian vaatekaupasta, samoin kuin Sarees on saamassa merkitystä myös ulkomailla. Näitä sareesia on saatavana eri malleina ja materiaaleina, ja saatavilla olevat mallit ovat helppoja kantaa jokapäiväisessä elämässä verrattuna suunnittelijoihin sarees.

Daily Wear Saree -ominaisuudet:

Päivittäinen kuluminen sari voidaan luokitella kevyeen saree -tyyppiin.

  • Yksinkertaisten ja kevyiden ominaisuuksiensa vuoksi tämä on sellainen yksinkertainen päivittäinen kuluminen sarees, jota kaikki naiset haluavat käyttää kaikkina vuodenaikoina.
  • Kevyessä sareessa on painettuja malleja sekä maalattuja malleja, jotka helpottavat kantamista jokapäiväisessä elämässä.
  • Tämäntyyppistä sareea voidaan käyttää rentoina sareeina sekä juhlapuvuna saree yhdistämällä saree hyvään korupariin ja sandaaliin.

Mitä kangasta käytetään päivittäisissä kulumisissa Sareesissa?

Naiset ovat syvästi rakastuneita kevyeen sareeen ja haluavat käyttää niitä päivittäisessä käytössä ki saree tai perheen kokoontumiseen päivittäiseen käyttöön saree? Sitten osa kankaasta, jonka naisten pitäisi olla kaapissaan, on Faux Georgette saree, Crepe saree, synteettinen taidesilkki saree, sifonkikangas ja puuvilla sekä kevyt net saree yhdistettynä synteettiseen silkkimateriaaliin. Nämä kankaat ovat tunnettuja kevyestä painostaan ​​ja mukavuudestaan, kun niitä käytetään päivittäisenä asuna.

Parhaat päivittäiset Wear Saree -mallit kuvilla:

Meidän on tarkasteltava 10 parasta sareesia päivittäiseen käyttöön.

1. Päivittäin Wear Cotton Saree:

Käytä päivittäin puuvillaa Saree

Puuvillaiset sarit ovat suosittuja kaiken ikäisten naisten keskuudessa yksinkertaisen muotoilunsa ja helppokäyttöisen yhdistelmänsä ansiosta. Naiset, jotka haluavat käyttää yksinkertaista puuvillasareea kesällä, tämä päivittäinen puuvillasaree on sopiva saree.

Saree -muotoilu: Tämä tavallinen vaaleanvihreä saree yhdistettynä painettuun marooniin, jossa on kermanvärinen reunus, tekee saree -tuotteesta houkuttelevamman ja sen on oltava sari -tyyppinen naisten vaatekaapissa

Käytetty kangas: Tässä päivittäisessä sarissa käytettävä kangas on perinteinen puuvillamateriaali, joka antaa sareelle sileän tekstuurin. Tämä on paras kangas käytettäväksi kuumana kesäpäivänä, koska se imee hikeä.

2. Päivittäinen kuluminen painettu Saree:

Daily Wear Painettu Saree

Päivittäinen kuluminen Painettu sarees on saavuttanut merkityksen kaikissa ikäryhmissä suunnittelijoiden tarjoaman monipuolisuuden ja muotoilun vuoksi. Tämä painettu saree sopii kaikille vartalohahmoille materiaalin kevyyden ja kivityön vuoksi.

Saree -muotoilu: Tämä kevyt saree koostuu trio -väriyhdistelmästä, jossa on kukkapainatus. Vihreän ja valkoisen väriset kukka- ja viivamallit virtaavat sareen ympärille, ja punainen ruusukuvio näkyy sarin keskiosassa.

Käytetty kangas: Tässä kukkakuviossa päivittäisessä sari -kankaassa käytettiin kevyttä synteettistä materiaalia, joka korostaa kukkakuvioita houkuttelevammin.

3. Daily Wear Silk Saree:

Daily Wear Silk Saree

Silkki sarees ovat kaikkien aikojen suosikki saree kaiken ikäisten naisten keskuudessa. Tämäntyyppinen päivittäinen silkkisari on helppo kantaa asu, joka voidaan yhdistää pari helminauhaa. Hyvät naiset voivat käyttää tätä sarjaa rentoina osittain muodollisina ulkoasuasuina.

Saree -muotoilu: Tämä on yksinkertainen harmaa ja oranssi väriyhdistelmä jokapäiväisessä käytössä. Tämäntyyppinen saree on yleensä suunniteltu viivarakenteella sareen rungossa ja raja on jätetty tasaiseksi. Reunuksen väri on yhdistelmä oranssia ja harmaata.

Käytetty kangas: Tämä silmiinpistävä kiiltävä päivittäinen kulutussaree on valmistettu silkkimateriaalista, joka antaa sareelle kirkkauden.

4. Daily Wear Fancy Sari:

Daily Wear Fancy Sari

Päivittäinen kuluminen Fancy sarees on yksi naisten kuuluisimmista asuista. Tämän saree-mallin ikäryhmä on enimmäkseen nuorten tyttöjen ja keski-ikäisten naisten keskuudessa. Tämä johtuu siitä, että tässä hienossa sareessa näkyvä muotoilu ja väriyhdistelmä on kirkkaampi ja silmiinpistävä.

Saree -muotoilu: Tämä tyylikäs päivittäinen pukeutumissari on kontrastivärinen sari, joka koostuu taivaansinisestä, vaaleanvihreästä ja tummansinisestä väriyhdistelmästä. Kolme väriä on painettu kolmeen pystysuoraan lohkoon, jotka antavat taitetuille laskosille houkuttelevan muotoilun.

Käytetty kangas: Käytetty materiaali on synteettisen ja kreppimateriaalin yhdistelmä, joka tarjoaa saree -lle houkuttelevan näkymän.

5. Daily Wear Chiffon Saree:

Daily Wear Sifonki Saree

Tämäntyyppinen päivittäinen kulumista sifonki saris on helppo käyttää materiaalia, koska sen kevyt kudottu materiaali. Sifonki sareea voidaan käyttää päivittäisenä kulumisena saree painettuna tai ilman. Tämä saree sopii hyvin sareeen kiinnitetyn puseron ja hyvän jalokiven kanssa.

Saree -muotoilu: Tämä sifonki -saree on valmistettu vihreästä väristä, joka on tehty ainutlaatuisemmaksi kirkkaan vihreillä kukkapainatuksilla pallulla sekä laskosilla, jotka putoavat kauniisti lattialle.

Käytetty kangas: Sifonki saree on helppo käyttää kevyttä kangasta, joka on kudottu tavallisella vaikutuksen saavuttamiseksi. Pelkkä kangasvaikutus saa sifonki sareen näyttämään osittain läpikuultavalta läpikuultavalle vaikutukselle.

6. Daily Wear Designer Saree:

Daily Wear Designer Saree

Päivittäisten pukeutumissuunnittelijoiden sariksen ei ole tarkoitus olla vain yksinkertainen, mutta tämäntyyppinen saree voi näyttää ylellisemmältä käyttämällä silmiinpistävää väriä ja muotoilua yhdistettynä hyvään saree -materiaaliin. Tämäntyyppinen saree on yksi suosikki saree nuorten tyttöjen keskuudessa.

Saree -muotoilu: Tällä saree -kuviolla on ainutlaatuinen muotoilu, jota voidaan kutsua nykytaiteen muotoiluksi. Sareen väri on tummansininen ja kiiltävä vaikutus. Sareen pallu -osa on piirretty nykytaiteella ja sareen runko jätetään tasaiseksi.

Käytetty kangas: Tämän tyyppisissä suunnittelijasareissa käytetty kangas on pääosin valmistettu kiiltävästä sileästä silkkimateriaalista yhdistettynä kimaltelevaan reunaan.

7. Päivittäinen kuluminen Georgette Saree:

Päivittäinen kuluminen Georgette Saree

Georgette sarees tunnetaan kaikille naisille, jotka haluavat olla kokoelma sareesia vaatekaapissaan. Tämä päivittäinen kuluminen Georgette Sari on myös kevyt saree, joka sopii kontrastivärisen puseron ja hyvän korvakorun kanssa.

Saree -muotoilu: Tässä kontrastivärisessä sareessa käytetty saree -muotoilu on ainutlaatuinen ja houkutteleva. Tämä on monivärinen saree. Sareen runko on monivärinen ja tämän sareen pallu on vaaleanpunainen. Tämä värikontrasti tekee tästä sareesta erinomaisen.

Käytetty kangas: Georgette on kevyt materiaali, joka on valmistettu läpinäkyvästä kankaasta ja jossa on S- ja Z -kierrelangat. Tämä kierretty muotoilu antaa kankaalle enemmän pomppivia näkymiä.

8. Syyllinen päivittäinen kuluminen Saree:

Syyllinen päivittäinen kuluminen Saree

Tämä rento arkipäivän sari on mukava pukeutumistyyli. Naisilla on aina tehtävä päättää asustaan ​​ja siihen sopivasta korusta. Kun kyseessä on rento asu, naisille se on joko saree tai salwar. Perinteisenä asuna naiset ovat käyttäneet saree -päällään päivittäistä kulumista.

Saree -muotoilu: Tämä rento saree on yksinkertaisesti suunniteltu saree, joka on oranssinvärinen ja tumman sininen väripainatus näkyy saree -rajoilla.

Käytetty kangas: Koska vapaa -ajan vaatteet saree tarvitsevat mukavampaa ja helpompaa kuljettaa, tämä saree on valmistettu synteettisestä materiaalista.

9. Päivittäinen toimistopuku Sari:

Päivittäiset toimistopuvut Sari

Päivittäiset toimistopuvut naisille ovat saatavilla eri tyylillä ja muotoilulla, ja se on työssäkäyvien naisten yleisimmin käytetty asu. Jotta asiat olisivat helpompia ja mukavampia, on parasta käyttää kevyttä, mutta trendikästä päivittäistä sari -pukua.

Saree -muotoilu: Saree -muotoilu päivittäiseen toimistokäyttöön on painettu synteettinen saree. Väriyhdistelmä on tummansininen vaaleanvihreällä, joka on melko moderni mutta hienovarainen. Painettu malli näkyy sareen rungossa ja reunoilla on tavallinen värimalli.

Käytetty kangas: Kangas, jota käytetään yleisesti toimistokäyttöön, on kevyttä ja keskipitkää materiaalia, joka on vähemmän läpinäkyvää synteettistä materiaalia.

10. Daily Wear Crepe Saree:

Daily Wear Crepe Saree

Sarees tunnetaan väriyhdistelmästään ja muotoilustaan. Tämä päivittäinen kreppisari sopii kaikille ikäryhmille, mikä tekee siitä entistäkin kuuluisamman naisten keskuudessa. Värin ja muotoilun yhdistelmä kevyellä kankaalla tekee sareesta helpomman käyttää ja tyylikkään.

Saree -muotoilu: Tämä saree on valmistettu kahdesta yleisimmin käytetyistä väreistä ja naisten painokuviosta. Mitkä ovat vaalean oranssi rungon väri, jossa on paksu musta väri reunusyhdistelmä ja kukkakuvio koko saree.

Käytetty kangas: Kangasta, jota käytetään tähän kauniiseen päivittäiseen kulumiseen, kutsutaan kreppiksi. Tämä kangas on valmistettu silkistä ja puuvillasta. Krepissä on kivinen tunne, kun se koskettaa ja rypistyy, mikä tekee tästä kankaasta houkuttelevamman.

Mikä pusero sopii päivittäiseen käyttöön?

Sarin päivittäiseen käyttöön paras puseroyhdistelmä voisi olla ompelemalla kiinnitetty puseromateriaali, joka toimitetaan yhdessä päivittäisten sareesien kanssa. Koska tämä sopiva pusero saree voi lisätä sareen ainutlaatuisuutta ja kirkkautta. Tämä kiinnitetty pusero saree voidaan korostaa houkuttelevalla puseron kaulan muotoilulla ja tyylillä. Naisille, jotka haluavat käyttää kontrastiväristä puseroa, sopivin materiaali on Brocade- ja Silk -pusero, joka voi olla joko tavallinen tai painettu.

Daily Wear Sarees sopivat tilaisuuksiin?

Päivittäinen kuluminen sarees, kuten nimi viittaa, on jokapäiväinen saree -asu naisille. Tämäntyyppinen sari on yksinkertainen ja helppo käyttää jokapäiväisessä suunnittelussa, joka sopii lähes kaikkiin tilanteisiin. Päivittäinen käyttö silkki-, kreppi- ja georgette -sarees sopii hyvin tilaisuuteen, kuten koulutoimintaan, perheen kokoontumiseen tai rento toimistoasu. Päivittäinen kuluminen silkki sarees, päivittäinen kuluminen fancy sarees sopii parhaiten mihin tahansa perhejuhliin, toimistojuhliin. Tämä saree, jossa on hyvä helmi- tai kivikoristeinen koru, lisää kauneutta tähän asuun.

Hyvät naiset, jotka haluavat käyttää yksinkertaista asua päivittäisenä kulumisena, päivittäinen käyttö saree on paras vaihtoehto. Päivittäinen kuluminen saree vaatii vain yksinkertaisen käsinpesun tai matalan lämpötilan konepesun verrattuna muihin silkkisaareihin, jotka vaativat kuivapesua ja huoltoa.

Naiset, jotka etsivät päivittäin, käyttävät saree -kuvia, sitten tämän artikkelin lukemisen jälkeen näkemys tyypeistä ja sen käytöstä olisi voinut tulla selväksi. Tämä päivittäinen kulutussaree sopii kaikille vartalotyypeille kevyiden kangasominaisuuksiensa vuoksi. Ainutlaatuisuutensa vuoksi keskikokoinen ja suuri vartalohahmo voi sitoa tämän tilaisuuden melkein kaikkiin tilaisuuksiin, koska tämä saree voi sävyttää kehon hahmon tarkemmin. Tätä lukua varten on suositeltavaa käyttää päivittäistä kulumista tai silkkiä, joka on suhteellisen raskas verrattuna muihin kevyisiin päivittäiseen käyttöön. Kokeile tätä päivittäisen kulumisen trendien tekijää saree ja jaa kokemuksesi ystäviesi ja rakkaidesi kanssa!