9 Ehdotettua Selsun Blue -shampoota hilseiselle päänahalle

Jos huippuluokan brändituotteet ovat hieman nipistävä taskuille, se ei välttämättä tarkoita, että sinun on luovuttava vastustamattoman ulkonäöstä. Hiusongelmat ovat nykyään rehottavia, ja hauraiden hiusten ja putoamisen ohella toinen valittavin kohde, josta on pidettävä huolta, on hilseen jatkuva saapuminen, joka pitää kutinaa ja hilseilyä ensisijaisina aseinaan.

Selsun Blue Shampoot

Joka kerta ei kuitenkaan välttämättä ole mahdollista valita laajoja hiustenhoitokäsittelyjä ja aikaa vieviä rutiineja. Tästä syystä meillä on vierellämme Selsunin sininen shampoo, joka on vain käsikauppashampoo -tuote, joka sai nimensä merkittävien ainesosien jälkeen, jotka tekevät tästä shampoosta kaupallisen osuman. 1% seleenisulfidia on tärkein syy, miksi tätä kutsutaan Selsuniksi.

Erilaisia ​​Selsun Blue -shampoot:

Koska olet asiantuntija hilseenvastainen shampoo, nyt kun sinulla on käsitys tästä mahtavasta tuotteesta, tarkista muutama shampoo, jotka haluat ehkä valita tällä alueella.

1. Selsun Blue Sensitive päänahan kosteuttava shampoo:

Selsun sininen herkkä päänahan kosteuttava shampoo

OSTA TÄSTÄ

Herkkä päänahan shampoo on hellävarainen mieto shampoo, joka käyttää sinkkipyrithionia, vain 1% siitä, puhdistamaan pään hilsejäämistä, sillä B5-, E -vitamiini- ja aloe Vera -ominaisuudet rauhoittavat ärtynyttä herkkää päänahkaa. Shampoo käyttää myös mentolaktaattia rauhoittamaan päänahkaa lievästi viilentävällä tunteella.

2. Selsun Blue Balanced Shampoo:

Selsun sininen tasapainoinen shampoo

Selsun Blue tasapainoinen shampoo sopii kaikille hiuksille ja päänahalle, joissa shampoo toimii pääasiassa päänahan ph -tasapainon säätelemiseksi, jotta se voi ylläpitää terveitä pään olosuhteita punnitsematta hiuksiasi tai poistamatta niistä kokonaan kosteutta ja luonnollista öljyt.

3. Selsun Blue -lääke, jossa on mentolihilsashampoo:

Selsun blue lääkittynä mentolihilsashampoolla

OSTA TÄSTÄ

Tällä Selsunin sinisellä shampoolla on lääketieteellinen puoli, jossa sen tarkoituksena on tarjota sopiva lääkevaiva hilseelle ja karheille hiuksille, jotka vaurioituvat ja ovat hallitsemattomia. Mentolin tunne viilentää ja rauhoittaa päänahkaa, kun hilseen lievitys pysäyttää toissijaiset ongelmat, kuten hilseily ja kutina.

4. Selsun Blue Deep Cleansing Micro Bead Scrub -shampoo:

Selsun Blue Deep Cleansing Micro Bead Scrub -shampoo

OSTA TÄSTÄ

Selsun Bluein syväpuhdistava shampoo käyttää mikrohelmiä erityisen syväpuhdistukseen, jolloin helmet voivat haljeta hieroessasi päätäsi ja kastamalla hiuksesi aktiivisilla hilseen suojavaivoilla. Säännöllisellä käytöllä pää ja päänahka puhdistetaan hilseestä ja jäännöksistä.

5. Selsun Blue Naturals Shampoo kuivalle päänahalle:

Selsun blue naturals kuiva päänahan shampoo

OSTA TÄSTÄ

Erityisesti kuivalle karkealle päänahalle suunniteltu shampoo käyttää ylimääräistä nesteytyskaavaa, joka kosteuttaa ja kosteuttaa päänahkaa perusteellisesti, kun taas B5- ja E -vitamiini rauhoittavat ja ravitsevat päänahkaa. Tämä shampoo sisältää myös kasvitieteellisiä uutteita, jotka ravitsevat päänahkaa ja estävät hilseilyä aiheuttavia olosuhteita toistumasta.

6. Selsun Blue kutiava kuiva päänahan shampoo:

Selsun sininen kutiava kuiva päänahan shampoo

OSTA TÄSTÄ

Erityisesti kuivalle hilseelle alttiille kutiavalle päänahalle suunniteltu selsun blue kuiva päänahan shampoo käyttää B5- ja E -vitamiinia luodakseen kompleksin, joka palauttaa hiuspohjan menettämän kosteuden ja terveyden jättäen jälkeensä hieman sitrushedelmien täytteistä tuoksua. E -vitamiini kosteuttaa ja pehmentää hiusten rakennetta.

7.Selsun Blue Hilse kosteuttava shampoo aloe kanssa:

Selsun sininen hilse kosteuttava shampoo aloe

OSTA TÄSTÄ

Aloe Vera on ihmetuote, jonka avulla hiukset voivat säilyttää terveen tilansa, kun hilseenpoistoshampoo poistaa pääsi hilseestä ja muista ongelmista. Tämä on myös olennaisesti kosteuttava shampoo, joka varmistaa, että hiuksiasi hoidetaan, ravitaan ja täytetään kunnolla pesun jälkeen.

8. Selsun Blue -lääketieteellinen hilse 2 in 1 shampoo:

Selsun sininen lääkkeellinen hilse 2 in 1 shampoo

OSTA TÄSTÄ

Tämä on 2 in 1 shampoo, joka käyttää yhtä säiliötä shampoona lian ja epäpuhtauksien puhdistamiseen samalla kun hoitoaineita lisätään shampoon, joka ravitsee ja kosteuttaa hiuksiasi ja päänahkaa pehmeän samettisen pään saamiseksi..

9. Selsun Blue Ultimate Daily Care Shampoo:

Selsun blue ultimate päivittäinen hoito shampoo

Selsun Blue hellävarainen puhdistava shampoo, joka on päivittäinen hoito, joka on hellävarainen hiuksillesi jättämättä sivuvaikutuksia..