9 parasta luonnollista shampoota Intiassa

Kaikki tietävät, että luonnolliset shampoot ovat kemiallisia ilman sivuvaikutuksia. Nykyään monet ihmiset kohtaavat hiusten laskua, koska ei. tekijöistä. Yksi tärkeimmistä syistä on voimakkaiden kemiallisten shampoiden liiallinen käyttö. Siksi tässä artikkelissa olen antanut luettelon parhaista luonnollisista shampoista, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan. Sinun on erittäin tärkeää tarkistaa ainesosaluettelo ostaessasi shampoota, koska sulfaatit, silikonit ja parabeenit jne. Pilaavat hiuksesi ja hiuksesi muuttuvat kuiviksi ja vaurioituneiksi.

Top 9 luonnollista shampoota saatavilla Intiassa:

Meidän on tarkasteltava Intian luonnollisia shampoot.

1. Himalajan hilseenvastainen shampoo:

luonnolliset shampoot

Tässä tuotteessa on saatavilla aloe Vera -sisältöä, joka on erittäin hyödyllinen hiustyylisi rakenteelle. Tämä on helposti saatavilla markkinoilla ja erinomainen hiustenlähtöön. Se sisältää myös teepuuöljyä, joka ravitsee juuria ja rikkoutumista. Tämä shampoo, jos se ei sisällä SLES: ää tai parabeeneja, joten tätä käyttämällä hiukset näyttävät kimmoisilta ja kiiltäviltä.

2. Patanjali Kesh Kanti Shampoo, kirjoittanut Baba Ram Dev:

Patanjali Kesh Kanti shampoo

Tämä shampoo on erinomainen hiusten uudelleenkasvulle, joka on nykyään suosituin tyttöjen keskuudessa. Tämä shampoo sopii melko rasvaisille hiuksille, ja se voi tarjota sekä kiilviä että kiiltäviä hiuksia ja hallitsee lisäksi rasvaisuutta. Tämä shampoo on täysin yrttinen, koska se sisältää aktiivisia elementtejä, kuten Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha ja Shikakai jne.

3. Nature’s Essence Purifying Neem- ja Aloe Vera -shampoo:

Luonnon olemusta puhdistava Neem- ja Aloe Vera -shampoo

Se on yksi markkinoilla olevista hellävaraisimmista ja miedommista shampoista, mutta se ei kuitenkaan koskaan tee päänahkaasi täysin puhtaaksi. Silti hiuksesi muuttuvat erittäin sileiksi ja pehmeiksi. Kiharat hiukset ovat yksinkertaisesti käteviä tällä Aloe Veralla täytetyllä shampoolla. Voit myös saada syvän ehdollisen seurauksen tällä.

4. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger kosteuttava vaahto shampoo:

Paul Mitchell shampoo

Se on myös erinomainen orgaaninen shampoo kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Tämä shampoo ei sisällä sulfaattia, vaan kehittyy keratiiniproteiinien kanssa. Tämä keratiiniproteiinien ylläpito yhdessä rekonstruoida pilaantuneita hiuksia. Tämä auttaa kosteuttamaan, lisäksi kosteuttaa hiuksia ja myös värjätä hiukset.

5. Clinic Plus Vahva ja pitkä terveysshampoo:

Clinic Plus Vahva ja pitkä terveysshampoo

Tämä on hyvin kuuluisa sekä hieno tuote, jolla on rehellisyys maitoproteiineilla, jotka vahvistavat hiuksia. Tämä shampoo tunnistettiin myös hiusten kasvua varten. Se todella toimii perustason tasolla ratkaistaksesi hiusongelmasi ja saadaksesi huolettomat, suuret hiukset. Se auttaa lopettamaan hiusten putoamisen jatkuvalla hoidolla.

6. Luonnollisesta öljystä valmistetut saippuapähkinät:

Luonnollisesta öljystä valmistetut saippuapähkinät

Tämä shampoo on valmistettu saippua -marjoista ja orgaanisista pähkinöistä, ja tämä on luultavasti melkein kaikki markkinoilla oleva yksinkertainen luomushampoo. Tämä orgaaninen shampoo sisältää pääasiassa eteeristä öljyä ja siten öljypohjaista shampoota. Se saavuttaa alhaisimman kaikista orgaanisista shampoista myrkyllisyyden tasolla, ja mahdollisesti tämä selittää, miksi ihmiset ovat päässeet kokonaan eroon kaikista hiusten tai päänahan ongelmista, kun käytät tätä tuotetta.

7. Aroma Magic Triphla -shampoo:

Aroma Magic Triphla -shampoo

Tämä tuote on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista ja lauseesta, joka on yksi parhaista hiusten laajentamisesta. Tämä on täynnä reethaa, shikakaita ja Amlaa, jotka puhdistavat päänahan syvästi ja poistavat ylimääräisen rasvan. Ei kuiville hiuksille. Hiustenlähtö vähenee ja tässä kasvuvauhti kiihtyy säännöllisellä käytöllä. Tämä orgaaninen shampoo ravitsee karvatupet hienosti.

8. Trichup -yrttishampoo:

Trichup -yrttishampoo

Tässä kasviperäisessä shampoossa on läsnä Aloe Veran luonnollisia ominaisuuksia. Hiuksesi muuttuvat aidosti kosteutetuiksi ravitsemukseksi. Tämä shampoo on paras ja ihanteellinen herkälle päänahalle. Se on lievää päänahalle, jota todella arvostetaan. Tämä suosittu shampoo auttaa ylläpitämään hiusten kosteustasapainoa.

9. Vaadi Herbals Amla Shikakai -shampoo:

Vaadi Herbals Amla Shikakai -shampoo

Se on yksi Vaadi Herbalsin parhaista orgaanisista shampoista hiusten kasvulle, ja sen uskotaan toimivan hyvin päänahan puhdistamiseen, koska se sisältää shikakai -uutetta. Se myös vahvistaa karvatupet, koska se poistaa amlan.