9 parasta shampoota kuiville, vahingoittuneille hiuksille, joilla on halkeamat

Hiuksesi ovat yksi olennaisista osista, jotka tekevät päivästäsi onnellisen. Huono hiuspäivä voi pilata koko ilmeen, ellei päivän mieliala. Tämä voi olla todellinen hämmennys, varsinkin jos huonot hiuspäivät ovat jatkuneet kuukauden loppuun, yrität pitää karvan kesänä, kun käsittelet halkeilevia juuria ja kuivia kuolleita lukkoja.

Shampoot vahingoittuneille hiuksille

Yksi tärkeimmistä syistä vaurioituneille hiuksille voi olla suora auringonvalo, joka altistuu päivittäin ja joka imee kosteuden hiuksista. Samaa voidaan sanoa paahtavasta lämmöstä, ja jos ei, voimme syyttää siitä vain tiellä olevia epäpuhtauksia ja kylpyhuoneen hyllyssä olevia kemikaaleja.

Hiusten shampoot kuiville vahingoittuneille hiuksille:

Nyt on aika elvyttää Rapunzel -lukot näillä erilaisilla kuivien vaurioituneiden hiusten korjaussampoilla.

1. Matrix Biolage Ultra -kosteuttava shampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 1

Tämä on täydellinen shampoo kuolleille kuoleville hiuksille, joissa erittäin kosteuttava koostumus jättää suojaavan kerroksen hiuksillesi, joka pitää mahdollisen pörröisyyden poissa samalla kun se täydentää sairaita säikeitä ja lisää hellävaraista kiiltoa. sekoitettuna sitruunaruohoon ja vehnänalkioöljyyn, tällä luonnollisella tuotteella ei ole kemiallisia sivuvaikutuksia hauraille hiuksillesi.

2. Kerastase Resistance Bain Force -shampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 2

Kerastase Resistance shampoo on erityisesti suunniteltu heikoille ja hauraille hiuksille, jotka korjaavat. Se kulkee syvälle juuriin ja ruokkii kuolleita päänahan soluja ravinteilla, jotka vahvistavat ja pidentävät hiuksiasi samalla kun ne uudistavat alkuperäisen kimmoisan itsensä. Tämä tuote on pakattu lihaksikkaaseen säiliöön.

3. Redken All Soft Shampoo:

Shampoot vaurioituneille hiuksille

Oliivi- ja avokadoöljyjen välttämättömyyksissä täytetty Redken all soft shampoo parantaa hiustesi hiukkasia ja antaa voimakkaan vaikutuksen antaa hiuksillesi menetetyn kiillon. Pääasiallinen painopiste on hiusten rakenne, jonka on oltava riittävän pehmeää ja joustavaa, jotta päänahassa on terve ympäristö.

4. STYLE Volumizing Shampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 4

Warren Tricomin STYLE-volyymishampoo on syväravitseva hiustenhoitotuote, joka puhdistaa päänahan mahdollisesta hilseestä ja tuotteen kerääntymisestä helpottaen tervettä hiusten kasvua, joka on vahva ja vauriot korjataan. Koska tämä tuote on kevyt, se lisää hiustesi volyymia painamatta harjaasi.

5. Marokon öljyn kosteutta korjaava shampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 5

Värilliset hiukset ovat alttiimpia vaurioille, mikä on avoin salaisuus, jonka me kaikki valitsemme jättää huomiotta muodin vuoksi. Siksi Moroccan Oil kosteutta korjaava shampoo on välttämätön shampoo -kaapissa, jossa se suojaa väriäsi samalla kun pyrkii poistamaan juuret kemikaalista, jotta voit houkutella terveitä kiiltäviä hiuksia vahingoittamatta halkeamia..

6. L’Oreal Everstrong Bodify -shampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 6

L’Orealin everstrong Bodify -shampoolla on luonnollisia kasvitieteellisiä aineita ja biokeramidikompleksia, ja sillä on kaksi päätavoitetta, jotka vahvistavat hiuksiasi ja antavat niille paljon vaadittua vartaloa. Halkeilevat ja halkeilevat hiukset vaurioituisivat varmasti sen hallinnon aikana.

7. Pro Naturals Marokon arganöljyn hiusten korjausshampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 7

Pro Naturalsin hiusten korjausshampoo, jossa on olennaisia ​​marokkolaisia ​​ja arganöljyominaisuuksia, toimitetaan maitomaisessa pullossa, joka tutkii vaurioituneiden hiustesi jokaisen nurkan, ravitsee ja elvyttää pomppia ja loistaa, jota olet aina toivonut..

8. Aromachologien korjausshampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 8

Tämän pullon fuusio sisältää viisi kirkkainta öljyä, joista kaksi on laventeli ja kurjenpolvi, joka ruokkii follikkelit tarvittavilla ravintoaineilla. Muutamassa päivässä hiuksesi muuttuvat kuolleista ja kuolevista elinvoimaisiksi ja eloisiksi.

9. TIGI Bed Head Recovery -shampoo:

Paras shampoo vaurioituneille hiuksille 9

TIGI: n urbaani vastalääke sängyn pään palautusshampoo pesee kuivien elottomien lukkojen päälle ja lukitsee kosteuden, jotta pörröisyys voidaan pitää poissa, kun heilutat täysin terveitä hiuksia pehmeillä ja notkeilla hiuksilla.