Japanilainen silmämeikki – miten tehdä

Japanilainen silmämeikki on hyvin erilainen kuin melkein mikä tahansa muu silmämeikki. Olipa kyse juhlista tai perinteisestä tyylistä, tämä on hyvin erilaista, koska niitä ei tehdä Smokey- tai rohkeassa muodossa. Käytetyt värit ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin ihmisen ihonväri ja varjon lihaväri sekä punertava tai vaaleanpunainen sävy.

Japanilainen silmämeikki

Tätä sävyä ei myöskään voida tehdä silloin, kun ulkoasun on tarkoitus olla hyvin perinteinen. Näissä tapauksissa yksinkertainen pyrstövuori tehdään silmän näkyväksi. Tämäntyyppiset vuoret voidaan tehdä helposti ja samalla kasvot tulee tehdä tavalla, joka ei ole paljon poskipuna tai bronzer. Nämä on helppo tehdä jopa aloittelijoille, jotka haluavat kokeilla erilaisia ​​meikkimuotoja.

Alla on vaiheet, joiden avulla saat helposti japanilaistyylisen ilmeen juhliin tai perinteiseen kokoontumiseen.

1. Perusvaihe hyvän meikkipohjan saamiseksi on puhdistaa kasvot ja puhdistaa kasvot kaikista öljyistä ja likaisista ja saasteista. Sinun on käytettävä syväpuhdistavaa kasvojen pesua, jos haluat erittäin puhtaan pinnan. Puhdas pinta auttaa pohjaa pysymään iholla pidempään. Silmäalue on myös puhdistettava kunnolla ja perusteellisesti kasvopesulla ja vedellä. Voit käyttää neem -puhdistusainetta niille, jotka ovat rasvaisia ​​ja likaisia, ja joilla on näppylöitä tai ihottumaa.

2. Voit sitten kuivata pinnan puuvillapallolla ja käyttää sitten pohjamaalia. Pohjustus on erittäin tärkeää, kun haluat ammattimaisen ulkoasun. Jos et halua, että pohja kestää pitkään ja tämä on kokeellista ulkonäköä, voit välttää ihon esikäsittelyä. Jos tämä on näyttämöesitystä tai juhlia varten, sinun on pohjustettava kannet ja kasvot.

3. Peitevoide on olennainen osa pohjaa. Sinun on käytettävä hyvää peitevoidetta alueilla, joilla on vikoja. Kansi pidetään usein melko hopeakalaisena tai vain peitevoimana, mikä saa sen näyttämään aivan ihon väriltä. Siksi erittäin vaaleanpunaisen tai kellertävän peitevoiteen käyttö on välttämätöntä ja jotain, joka ei ole paljon tummempi kuin iho.

4. Nyt sinun on käytettävä säätiötä. Sinun on käytettävä säätiötä, jossa on hohtavia tai hopeanvärisiä. Sinun on levitettävä tämä myös kannelle.

5. Käytä tiivistettä ja hiero tarpeeksi jauhetta silmäluomelle. Näin kansi näyttää hyvin samanlaiselta kuin iho.

6. Nyt voit valita vaaleanpunaisen sävyn tai käyttää vain hopeakalan varjoa. Jos haluat vaaleanpunaisen sävyn, käytä vaaleanpunaista sävyä koko kannessa ja kulmaluussa. Voit käyttää myös hopean sävyä kulmaluun alapuolella olevalla alueella. Käytä rypytystä ja koko kantta vaaleanpunaista sävyä.

7. Jos haluat perinteisen ilmeen, vältä värejä. Käytä yksinkertaista hopeista varjoa koko silmänympärysiholle ja käytä lihan sävyä silmäluomiin.

8. Ota geelivuori ja piirrä ohut viiva ja kallista sitten viivaa ylöspäin.

9. Käytä vain vähäistä määrää ripsiväriä. Vältä vääriä ripsiä.