Kuinka tehdä arabialainen silmämeikki?

Oletko kyllästynyt urheilemaan samoja savuisia silmämeikkejä? Oletko koskaan ajatellut urheilla näitä upean näköisiä arabialaisia ​​silmämeikkejä? Onko teillä juhlat tulossa? Kokeile sitten arabialaista silmämeikkiä vaihteeksi. Arabialainen silmämeikki on ensinnäkin erittäin dramaattinen. Toiseksi sinulla pitäisi aina olla melko monta rohkeaa väriä käsilläsi, ennen kuin kokeilet arabialaista silmämeikkiä. Mitä enemmän värejä käytät, sitä dramaattisempi on arabialaisen silmämeikin ulkonäkö. Useimmilla arabialaisilla silmämeikkeillä on raskaat siivet. Joskus silmien sisäkulmassa on myös siivekkäitä muodostelmia. Yksi erittäin tärkeä asia on muistaa, että kasvojen meikkien on oltava sopusoinnussa arabialaisen silmämeikin ulkonäön kanssa. Arabialainen silmämeikki näyttää erittäin hyvältä hieman ruskettuneessa ihossa. Rusketetun ihon luomiseksi voit käyttää hieman bronzeria otsaan ja poskiin.

arabialainen silmämeikki

Katsotaanpa, kuinka seuraava ulkomainen siivekäs arabialainen silmämeikki voidaan tehdä.

Sinun tulisi aina aloittaa kaikenlainen meikkivoide puhdistetulle, mutta kostealle iholle. Iho on pestävä kunnolla hyvällä kasvopesulla. Taputtele iho kuivaksi. Levitä aurinkovoidetta ja sen jälkeen kasvovoidetta. Levitä silmäluomen pohjamaali silmäluomille. Tämä auttaa meikkiä pysymään pidempään. Levitä peitevoidetta tahroille ja tahroille. Levitä silmien alle peittääksesi kaikki siniset suonet tai tummat ympyrät. Seuraa tätä säätiön avulla.

Vaihe 1: Aloita joko matta valkoisella tai vaalealla hohtavalla hopealla. Levitä tämä koko yläluomelle ja myös kulmaluulle asti.

Vaihe 2: Ota nyt persikka, magenta tai tumman vaaleanpunainen sävy. Levitä koko silmäluomelle, joka ulottuu ryppyyn asti, mutta ei ulospäin.

Vaihe 3: Ota nyt tumma savuinen sävy, mieluiten puuhiili ja levitä koko rypylle. Älä ulota paljon kulmaluuta kohti. Laajenna ulkoa siivekkäässä muodossa.

Vaihe 4: Ota seuraavaksi sama vaaleanpunainen tai persikan sävy, jonka olet levittänyt kannelle. Levitä juuri rypyn yläpuolelle vaakasuoraan viivaan. Älä venytä kulmaluita. Tämän pitäisi sekoittua hyvin hiilivärin kanssa.

Vaihe 5: Ota nyt vuorauksesi. Levitä nestemäinen tai parempi geelinen silmävuoraus siivekkäässä muodossa ulkoa. Levitä kohl -ripsien alarajaan. Voit käyttää samaa silmänrajausta myös ripsien alarajaan. Vedä nyt alemman ripsilinjan häntää ulospäin suuntautuvia osia kohti. Varmista, että ylempi ja alempi siipi eivät liity toisiinsa.

Vaihe 6: Ota lopuksi kaksi kynän silmälaseja violetilla tai sinisellä ja kultaisella. Jos näitä ei ole saatavana, ota kulmaharja ja violetit/siniset ja kultaiset luomivärit. Levitä violetti/sininen juuri alemman ripsilinjan alle. Laajenna hännässä. Käytä kultaista ripsien alareunan sisäkulmaa kohti. Käytä samaa kultaista sinisen siivekkään hännän yläpuolella.

Vaihe 7: Lisää lopuksi hieman hopeaa ala- ja yläkannen siipien väliin. Tämä selvittää näiden kahden välisen rajan.

Vaihe 8: Viimeistele raskas ripsiväri. Käytä vääriä ripsiä luodaksesi raskaan ilmeen.

Voila! Arabialainen silmämeikki näyttää täydelliseltä. Urheile tätä raskailla punaisilla huulilla tai vaaleanpunaisilla huulilla.