Kuinka tehdä Party Eye Makeup?

Juhlien silmämeikki on aina erittäin kimalteleva. Jos haluat mauvun tai lihan sävyn, voit käyttää irtonaisia ​​kimalluksia sormenpäissäsi ja sitten levittää niitä löyhästi. Voit myös ostaa hohtavia sävyjä, mutta tämä silmän ilme on erittäin kimalteleva. Tätä varten sinulla on oltava vähintään 2 sävyä kimaltelevia varjoja, kuten kultainen ja hopea. Tarvitset myös lihan sävyn ja mustan luomivärin Smokey -efektin luomiseksi. Vaiheet on selitetty alla ja voit seurata niitä.

Kuinka tehdä Party Eye Makeup

Alla on mainitut vaiheet saadaksesi osapuolen silmämeikki näyttämään yllä olevasta kuvasta.

• Kun kasvosi ovat kuivat ja puhdistettu kunnolla syvällä öljypuhdistusaineella, käytä pohjamaalia. Tämä on erittäin tärkeää varsinkin jos sinulla on öljyinen pinta tai pohja halkeilee. Sitten voit myös seurata tätä silmäluomen pohjamaalilla, joka on nykyään melko yleistä, mutta voi saada sinut maksamaan paljon pienestä määrästä pienessä astiassa.

• Sitten sinun on sekoitettava peitevoide, joka on tärkeä ainesosa, hyvällä pohjalla. Tämä auttaa peittämään epätasaisen pinnan ja myös kaikenlaiset viat. Voit käyttää tätä sormenpäillä tai siveltimellä tai sienellä riippuen haluamasi peitevoiteen luonteesta. Aloittelijoille on hyvä käyttää jotain, joka on tikku. Jos haluat paksun peiton, käytä sientä ja geeliä tai kermapeitevoidetta ja ahkeroi peitevoide. Jos sinulla on ikääntyvä ja roikkuva iho, käytä harjaa ja jauhemaista mineraalipeitevoidetta, joka on erittäin sileä sekoittumaan. Se antaa sileän viimeistelyn ja ryppyjä ei näy.

• Käytä tämän jälkeen meikkivoidetta. Kun olet sekoittanut meikkivoiteen ja levittänyt tämän myös silmäluomelle tasaisemman viimeistelyn luomiseksi, sinun on käytettävä löysän tehon kompaktia kumpaa tahansa haluat käyttää.

• Loput kasvomeikistä voidaan tehdä tavalla, jonka haluat yhdistää asusi kanssa. Voit levittää vaaleanpunaista tai mauvea huulipunaa rohkeille silmille.

• Levitä muulle kannelle lihaväriä, joka vastaa kasvosi sävyä. Sitten sinun on käytettävä korostuskynää tai siveltimellä levitettävä tasaisesti hopeanvärinen väri kulmaluun alaosaan ja silmäsivujen sivuille.

• Seuraavaksi sinun on käytettävä hopeanväristä väriä kannen sisäosassa. Seuraa tätä kultaisella sävyllä keskialueella ja sekoita. Käytä sitten ulkopäässä tummaa väriä. Sekoita kolme väriä, mutta varmista, että värit pysyvät erillään ja näyttävät erottuvilta.

• Sitten voit piirtää geelivuorauksella kevyen vuoren yläreunaa pitkin. Sitten voit tehdä saman alemman reunan tai vesilinjan kanssa.

• Voit käyttää vääriä ripsiä tällä. Jos haluat käyttää vääriä ripsiä, käytä niitä ennen ripsivärin asettamista. Käytä ripsien mukana tulevaa liimaa.

• Sitten sinun tulee levittää ripsiväriä vähintään 2 kerroksella.

• Jos haluat enemmän glitteriä puolueesi silmämeikkiin, voit käyttää löysiä kimalluksia ulkonäön alkuun.