Kuinka valita oikea värillinen silmänympärys silmävärillesi?

Värilliset eyelinerit ovat nousukausi tällä kaudella. Ne tulivat puomilla ja ovat melko muodissa myös nyt. Monilla kosmetiikkamerkkeillä on oma värivalikoima. Ne tulevat kynän, nesteen ja geelin muodossa. Voit olla tyytyväinen mihin tahansa ja kokeilla sen käyttöä. Tämä artikkeli opastaa sinua käyttämään värillistä eyelineria tarkasti käyttämällä yksinkertaisia ​​vinkkejä. Seuraamalla niitä ja harjoittelemalla niitä säännöllisesti voit luoda ammattimaisen näköisen silmänrajauksen yhdellä helpolla vedolla. Valmistaudu kokeilemaan värikkäitä eyeliner -tehosteita:

Kuinka valita oikea värillinen silmänympärys silmävärillesi

Annan täällä 10 vinkkiä värillisen vuorauksen käyttämiseen. Nämä ovat kaikki perusvinkkejä ja voit käyttää niitä mukavuustason mukaan. Värillisen eyelinerin käyttäminen ei ole enää rakettitiedettä, kun olet lukenut alla olevat vinkit.

Mikä eyeliner sopii kumpaankin silmien väriin?

Tämä yksinkertainen opas voi demystifioida kysymyksesi värillisestä eyelinerista. Vuorisi värin on täydennettävä silmiesi väriä.

  • Siniset silmät: Paras eyeliner -väri sinisille silmille on valita kontrastiväriset eyeliner -sävyt, kuten kulta ja kupari. Voit kokeilla maanläheisiä värejä, kuten oranssi, terrakota jne.,
  • Vihreät silmät: Punertava sävy on paras tuomaan esiin silmiesi vihertävän sävyn. Sävyt, kuten ruoste, granaatti ja jopa munakoiso, voivat näyttää upeilta vihreissä silmissä. Ripaus mustaa voi kaunistaa ulkonäköä entisestään.
  • Ruskeat silmät: Tummat ja keskiyön sävyt ovat paras rajauskynä ruskeille silmille. Sävyt, kuten koboltti, harmaa, violetti, luovat pehmeän mustan vaikutelman silmiin, mutta eivät liian teräviä hallitsemaan silmiesi kauneutta.
  • Pähkinänruskeat silmät: Jos mietit, minkä värinen eyeliner pähkinänruskeille silmille on täydellinen, tutustu vihreisiin sävyihin. Oliivi, pronssi, luumu, smaragdi ja kulta ovat joitakin ruskeiden silmien eyeliner -väreistä.
  • Harmaat silmät: Jos haluat saada harmaat silmät värisiksi, käytä sävyjä, kuten oranssia, kuparia, persikkaa, lohta ja melonia. Nämä sävyt voivat tehdä silmäsi erottuviksi ja näyttää kirkkailta ja kauniilta

Seuraavassa on muutamia ohjeita värillisen eyelinerin rokkaamiseen:

1. Älä valitse suosikkiväriäsi. Jos pidät sinisestä, se ei tarkoita, että se näyttää välttämättä hyvältä silmillesi. Käytä aina silmäsi väriä täydentäviä värejä. Näin et lopulta näytä papukaijalta.

Kuinka käyttää värillisiä EyeLinereitä

2. Luulen, että jos sinulla on vihreät silmät, valitse syvä violetti. Jos sinulla on pähkinänruskeat silmät, valitse oliiviväri. Jos sinulla on siniset silmät, valitse kuparin väri ja niin edelleen. Voit kokeilla niitä ennen ostamista.

3. Aloita aina lyijykynällä, jos olet uusi silmiesi vuorauksessa. Et halua sotkea koko silmää yrittäessäsi käyttää värivuorausta

4. Pidä muu meikki hyvin yksinkertaisena ja luonnollisena. Sinulla on jo lausuntosilmät, joten jos teet jotain näkyvästi kasvoille, koko ilme on tahmea.

5. Jos käytät erittäin kirkkaan väristä kimaltavaa vuorausta, varmista, että käytät sitä tummana ja yöllä. Tämä antaa suuren vaikutuksen eikä näytä lainkaan paikaltaan.

6. Pidä luomiväri mykistettynä ja vain pieni pesu, kun käytät värillistä vuorausta. Et halua näyttää riikinkukolta, jolla on eri värit silmissäsi. Valitse aina ihonväri hieman ruskeampaan sävyyn. Tämä määrittelee uhmakkaasti silmät ja tuo esiin myös eyelinerin.

Kuinka käyttää värillistä EyeLineria oikein 2.

7. Vuoraa silmäsi ensin mustalla lyijykynällä ja siirrä sitten vuoraus sen päälle. Tämä tuo pimeyden ja voimakkuuden värillisestä vuorauksesta ja näyttää selkeämmältä ja kauniimmalta.

8. Kun olet tyytyväinen värillisiin vuorauksiin, voit valita kaksoisäänet. Voit ottaa minkä tahansa kaksi täydentävää sävyä ja kerrosta sitten yhden vuorauksen toisen päälle. Tämä antaa dramaattisemman vaikutuksen silmiin

9. Voit käyttää myös värillistä ripsiväriä yhdessä värillisen vuorauksen kanssa. Jos sitä käytetään täydentävissä väreissä, se näyttää erittäin miellyttävältä ja aistilliselta

10. Jos haluat kokeilla enemmän värillisellä vuorauksella, mutta sinulla ei ole tarpeeksi värejä, käytä aina kermanvärisiä luomivärejä. Levitä kostea kulmaharja kermanväriseen luomiväriin ja tee tarkka viiva silmiin ripsien lähellä. Tämä tekniikka toimii todella hyvin. Jotta se pysyy pidempään, voit aina käyttää primeria silmillesi.

Silmänrajauskynä voi muuttaa silmiesi ulkonäön kokonaan. Vaikka sinulla olisi pienet silmät, lisäämällä rajauskynällä silmälasit voivat saada ne näyttämään rohkeilta ja kauniilta. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan tiedä, että nämä eyeliners tulevat monissa muissa sävyissä kuin mustana. Nämä värilliset eyeliners voivat antaa sinulle dramaattisen vaikutuksen ilman ylimääräistä silmämeikkiä. Ne voivat vain lisätä hienovaraista väriä silmiin miinus luomivärien haaleus. Markkinoilla on useita sävyjä, joten voit valita silmänympärysvärin, joka sopii silmiesi väriin ja sopii tietysti asuusi!