Top 9 silmämeikki Aasian silmille

Aasian naiset tekevät joitakin maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista naisista, joita näet. Vaikka ne ovat hyvin moderneja, useimmilla on taipumus säilyttää tämä kulttuuri, ja tämä tekee niistä ainutlaatuisia. He ovat hyvin osa maailman muotiteollisuutta ja ovat keksineet joitakin parhaista malleista ja näyttelijöistä tänään. Mitä tulee kauneuteen, meikkiin ja muotoiluun, he ovat eturivissä. Heidän silmämeikkinsä on erinomainen. On hämmästyttävää nähdä kuinka innovatiivisia ja luovia he voivat olla silmillään. Siksi olemme suunnitelleet artikkelin, joka keskittyy joihinkin parhaista Aasian silmämeikeistä.

Silmämeikki Aasian silmälle kuvilla:

Korean silmämeikki:

Korean silmämeikki

Tämä silmämeikki sopii paitsi korealaisille myös japanilaisille ja kiinalaisille naisille. Se imartelee silmiäsi ja antaa sinulle erittäin yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen. Voit tehdä tämän suunnittelun, jos olet menossa illalliselle ystäviesi kanssa illalla tai muussa muodollisessa tilaisuudessa.

Houkutteleva silmämeikki:

Houkutteleva silmämeikki

Kokeile viehättävää silmämeikkiä saadaksesi lumoavan ja tyylikkään ulkonäön. Se on hyvin trendi näinä päivinä, ja useat aasialaiset naiset ovat arvostaneet sitä. Silmäsi näyttävät kirkkailta, kauniilta ja viehättäviltä.

Punasilmäinen aasialainen meikki:

Punasilmäinen aasialainen meikki

Punasilmäinen aasialainen meikki on erittäin eksoottinen ja tyylikäs. Ulkonäkö on ainutlaatuinen ja mukava, ja voit ehdottomasti kokeilla tätä, kun aiot käyttää punaista. Tämä silmämeikki sopii erityisesti aasialaisille ja on pitänyt heistä paljon.

Rohkea silmä:

Rohkea silmä

Lihavoitu silmä on erittäin kaunis muotoilu nuorille aasialaisille naisille. Jos osaat soveltaa sitä oikein, näytät täydelliseltä julkkiseltä. Jazz sitä hyvällä meikillä. Tulet varmasti rakastamaan ulkonäköäsi sen valmistuttua.

Violetti ja vihreä silmä:

Violetti ja vihreä silmä

Tämä meikki on muotoilu, joka on ihanteellinen aasialaisille muodista. Se tuo esiin silmän kauneuden erittäin hienovaraisella mutta upealla tavalla. Voit käyttää violettia päälle, jossa on tahmea vaikutus ja vihreää alla. Älä anna värin levitä yli.

Morsiamen aasialainen ilme:

Morsiamen aasialainen ilme

Kaikille nuorille ja kauniille aasialaisille morsiammille meillä on paras silmämeikki, joka saa sinut näyttämään lumoavalta parhaalta juuri sinä erityisenä päivänä. Vaikka se näyttää hyvin yksinkertaiselta, siinä on ripaus eleganssia ja viehätystä. Tämän meikin tekeminen häihisi olisi hyvä idea.

Viettelevä ripsien meikki:

Viettelevä ripsien meikki

Kaikki aasialaiset naiset, jotka etsivät erittäin aistillista ulkonäköä, voivat kokeilla viettelevää ripsien meikkiä. Se vaatii vääriä ripsiä ja vaikutus on niin houkutteleva. Meikki on vain loistava, vaikka se vaatii ammattitaitoisen meikkitaiteilijan apua. Voit lisätä volyymia myös kiertämällä kulmiasi.

Rento ilme:

Rento ilme

Rento ilme, aivan kuten sen nimi on erittäin kaunis, naisellinen ja rento. Se on loistava meikkisuunnittelu, jos lähdet treffeille tai vain lähdet ostoksille. Se on melko helppo tehdä, joten voit tehdä sen itse kotona.

Turkoosi vihreä savuinen silmä:

silmämeikki aasialaisille silmille

Turkoosi vihreä savuinen silmä vaatii paljon tarkkuutta. Olisi parasta, jos ottaisit ammattilaisen apua tämän tekemisen aikana. Käytä kahta eri vihreää sävyä ja korosta ulkonäköäsi sekä kajalilla että silmänrajauksella.