9 Paras kokoelma timantti -kihlasormuksia Intiassa

Rakkaus on ylivoimaisin tunne. Rakkauksien mukana tulee bändi ja timantteja. Tämä kahden ihmisen välinen side vahvistuu häillä. Häät merkitään sormuksella vasemman käden kolmannessa sormessa. Sitä kutsutaan kihlasormukseksi.

Sormuksen antaminen jollekin ja sen hyväksyminen on merkki sitoutumisesta häneen. Se merkitsee, että sinut on otettu ja kuulut yhteen ja vain yhteen henkilöön. Se on kaikkien arvokkain omaisuus.

Muoti timanttisormukset sitoutumista varten:

Timanttisormus on suosituin valinta ehdottaa jotakuta. Kihlasormuksen valitseminen voi olla tehtävä. Timantin oikean leikkauksen, asettelun ja koon on valittava hyvin.

1. timantti kihlasormus nauhat:

Timantti kihlasormusnauhat

Bändirengas on viimeisin trendi. Sen varren paksuus ja leveys on sama. Timantti on nastoitettu sisään. Se on yksinkertainen ja sitä voidaan käyttää päivittäiseen käyttöön. Koska sillä on minimaalinen muotoilu, mahdollisuudet juuttua hiuksiin tai pukeutumiseen ovat pienemmät. Se näyttää erittäin älykkäältä ja erittäin tyylikkäältä.

2. Platinum Engagement Diamond Ring:

Platinum Diamond kihlasormus

Monta kertaa kulta näyttää kiiltävältä ja tahmealta. Siksi miehet välttävät sen käyttämistä. Platina on sormusten kultaa. Sitä kutsutaan myös valkoiseksi kullaksi. Se on kallein metalli. Se on myös harvinaisin elementti. Se tunnetaan pitkästä elämästään. Siksi kihlasormukset on valmistettu platinasta ikuisen siteen merkitsemiseksi.

3. Yhdistä timanttisormukset:

Yhdistä timanttisormus

Useimmat parit valitsevat sormuksensa yhdessä. Ne on yhdistetty pariksi ja niiden muotoilu on lähes sama. Pariliitos tehdään viisaasti. Joskus ne on kaiverrettu nimikirjaimilla tai päivämäärillä. Ikuisesti platina -timantti -kihlasparisormukset ovat kaikkein kaltaisimpia.

4. Suunnittelijan timanttisormus:

Suunnittelijan timanttisormus

Koska avioliitto on kerran elämässä, monet ihmiset haluavat saada kihlasormuksensa erityiseksi. He haluavat sen olevan ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen. Suunnittelijan timanttisormus voi olla hieman kallis. Näissä sormuksissa on räätälöity istuvuus ja timanttiasetukset.

5. Tiffany Diamond kihlasormus:

Tiffany Diamond kihlasormus

Tiffanyn kihlasormuksen saaminen on jokaisen tytön unelma. Se on premium -merkkinen timanttisormus. Renkaiden leikkaus ja monipuolisuus ovat sen parhaita ominaisuuksia. Se on vähän kallista, mutta se on täysin sen arvoista. Jopa Audrey Hepburn on samaa mieltä.

6. Vintage timantti kihlasormus:

Vintage timantti kihlasormus

Miehet antavat puolisolleen erityisen perheomisteisen sormuksen, ja ne annetaan vain erittäin varmuuden vuoksi. Nyt päivän perinteinen muotoilu on suositumpi. Ne ovat hienostuneempia ja yksityiskohtaisempia. Varsi on monimutkaisempi. Sillä on työtä.

7. Halo Diamond kihlasormus:

Halo Diamond kihlasormus

Enkelin päässä on kelluva pyöreä rengas, jota kutsutaan haloksi. Tätä käsitettä käytetään renkaissa. Suurta timanttia ympäröivät pienet timantit ympäri. Sopii hyvin pienille sormille. Näyttää hyvältä säännölliseen käyttöön.

8. Kolme kivi timantti kihlasormus:

Kolmen kiven timanttisormus

Kolme kivistä timanttisormusta on kolme timanttia olkapään ympärillä. Keskimmäinen timantti on hieman suurempi kuin sivut. Tämä on täydellinen niille, jotka eivät halua valita timanttis kihlasormusta.

9. Solitaire Diamond kihlasormus:

Solitaire Diamond kihlasormus

Jokaisen tytön sydän sulaa näkemällä upean ja hämmästyttävän pasianssi -timanttis kihlasormuksen. Se on yksi timanttisormus. Sitä rakastavat kaikki. Se on turvallisin vaihtoehto ehdottaa. Se on tyylikäs vaihtoehto.

Timanttisormus on tärkein osa elämää. Se on kuin kantaa osaa puolisostaan. He ovat erityisiä ja pysyvät kanssasi ikuisesti. Kun katsot taaksepäin 20 vuoden kuluttua, timanttisormuksesi on edelleen kuohuviini rakkautesi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.