Valet av läppstiftfärg och personligheten bakom

Läppstift färg-röd- personlighet-kvinna

de Val av färg på läppstift kan bli en rolig upplevelse. Men vilken typ av personlighet ligger bakom den här färgen? Vad säger läppstiftets färger om en kvinnas karaktär?

Valet av läppstiftfärg som utvärderingsschema

Val-av- läppstift-färg-röd- utvärderingsschema

Forskning från ett kosmetikaföretag visar att människor får en kvinna direkt efter Val av färg på läppstift Över 80% av kvinnorna som deltog i undersökningen sa att de tyckte att kvinnor med rött läppstift var övertygade. Nästan 60% betygsatte dessa kvinnor som vänliga. Trots detta är 6% villiga att bryta de fastställda reglerna och välja ljusa läppstiftfärger för intervjun

Läppstiftets röda färg

Val-av-läppstift-färg-röda-variationer-exempel

”Färgen röd har förmågan att locka människor och uppmärksamhet så att den kan hjälpa dig att sticka ut i en anställningsintervju eller i en ny social grupp. Det röda Val av färg på läppstift men kan betyda stor konkurrens och om den bärs med svarta kläder kan det förknippas med mer aggressivitet. I rätt kombination kan ljusa färger som rött uttrycka öppenhet och vänlighet ”, säger psykologen Angela Wright.

De ljusa färgerna

Val-av-läppstift-färg-ljus-färg-variationer

Kvinnor som bär ljusa färger på läppstift känner sig inte bara mer självsäkra utan också sexigare. Över en tredjedel av de tillfrågade kvinnorna sa också att de skulle välja ett lätt läppstift för en första dejt.

”Som en psykologisk primärfärg är rött fysiskt stimulerande, accelererar pulsen och fysisk energi. Detta återspeglar kroppens reaktion när den väcks. Så om du bär rött läppstift på ditt första datum, se till att du inte skickar ut ett djärvare meddelande än förväntat, säger Wright.

Lätt läppstift

Val-av-läppstift-färg-ljus-karaktär-kvinna

85% av de tillfrågade kvinnorna ansåg att kvinnor som bär ljusa läppstiftfärger är blyga.  Men över 60% erkände att de skulle välja ljusa färger på läppstift för anställningsintervjun, första dagen på jobbet och det första mötet med partnerns föräldrar.

Mörkt läppstift och dess betydelse

Val- av- läppstiftfärg- mörka- läppar

Över 70% av de tillfrågade anser att kvinnor med mörkt läppstift har ett ovänligt utseende. Endast 22% av kvinnorna erkände att de hade mörkt läppstift. 25% av de tillfrågade i undersökningen medgav att de skulle bära mörka läppstiftfärger till julfesten på arbetsplatsen.

På frågan vilket läppstiftfärgval varje kvinna gör och vilken hon skulle vilja svara de flesta damerna med rött läppstift på hudfärgen.

Val -av- läppstiftfärg- röd- betydelse-karaktär

Val av läppstiftfärg, gullig färg, personlighet

Val av läppstiftfärg, ljus färg, rosa karaktär

Val- av- läppstift- färg- röd -Tecken- kvinna-mening