Tinker med kastanjer – gör lämpliga höstdekorationer själv med dina barn

slutresultat spindelnät tinker kastanjer dekoration halloween tråd bollar färgglada

Har du någonsin tänkt på att göra dekorationer med kastanjer? Deavita inbjuder dig att få inspiration från de enkla DIY -projekten i det här inlägget. Det måste också sägas att denna dekorationsmetod är ganska billig eftersom du kan hitta så många kastanjer ute på hösten. Du kan också tillbringa oförglömliga stunder med dina små medan du pysslar med kastanjer.

Tinker kreativt med kastanjer

tinker kastanjer spindelnät halloween dekoration gul tråd färgstark

I vårt fotogalleri hittar du hantverksidéer som du kan förverkliga med dina barn hemma. Du behöver bara ha lite manuella färdigheter utan att nödvändigtvis vara proffs. Kreativa sinnen är också välkomna eftersom de kan slutföra flera projekt och illustrationer noga utvalda på bilderna nedan.

Motskydd för garderoben

kastanjer tinker höstdekoration DIY projekt malskydd tråd former tång böj

kastanjer tinker höstdekoration diy projekt slinga het limpistol

Först är det bara att skaffa en tråd- eller tunn metallhängare och en tång. Du behöver också en rosett eller ett band och en varm limpistol. Forma sedan en trådkrok med tången och dekorera den med pilen med hjälp av det heta limet för att fixa det.

kastanjer tinker höstdekoration DIY projekt loop linda runt

Knyt kastanjkedjan på kroken

Vik först bandet eller rosetten runt kappkroken. När du har lindat bandet runt galgen kan du börja spela med tråd genom att knyta kastanjerna med nålen. Bind sedan kedjan från kastanjerna till galgen och lägg till ett dekorativt element.

kastanjstansdekoration DIY projektkrok

kastanjer tinker höst dekoration DIY projekt nål tråd spets kedja gör

lägg till spetskastanjkedjestångkrok mot avstötande

slutresultat skydd mot nattfjärilar garderob kastanjer gör det själv

Du kan använda den för att få din skapelse att se snyggare ut på ett antal sätt. Häng kransen på klädstången i din garderob och skydda dina kläder från mal. En annan variant skulle vara att knyta kastanjerna i en cirkel eller som en krans. Dekorera med band av spets eller annat naturmaterial.

Gör djur som leksaker eller dekorationer med kastanjer

Tinker med kastanje syl använder skruvmejsel för att göra hål

tandpetare kastanjer sticka fötter ben tinker ansluta djur figurer

Använd en syl eller skruvmejsel för att peta två små hål i kastanjen för djurens fötter. Du kan fästa figurernas små huvuden med hjälp av de dekorativa ögonen gjorda av cirklar med en spets i mitten. Glöm inte heller att göra några fler hål för att ordna tandpetare och knyta kastanjer med hjälp av lim.

tandpetare kastanjer sticka fötter ben tinker ansluta djur figurer limpistol dekorativa ögon

slutresultat med kastanjer pyssla barnleksaker djurfigurer

Allt annat kan också göras av de små händerna under övervakning av föräldrarna. Slutresultatet måste vara ett litet djur som det på bilden ovan. Naturligtvis kan du låta din fantasi bli vild och göra andra unika varelser med kastanjer.

Gör en spindelnät med kastanjer

Tinker kastanjer punch ahle skruvmejsel tips

genomborra flera tandpetare jämnt i kastanjen

spindelnät omslag tät tråd kastanj dekoration halloween DIY DIY projekt

Återigen, för detta gör-det-själv-projekt behöver du en syl, kastanjer och tråd. För att skapa ett spindelnät, gör några små hål i kastanjen och peta in tandpetare i dem. Detta spelar rollen som en duk. Vik sedan tråden runt den. Dekorera som du vill. Du kan se slutresultatet i bilden ovan.