Den nya Louis Vuitton -kragen för en perfekt outfit

louis vuitton krage palladium

Uttryckliga halsband som kommer att locka andras uppmärksamhet är ett måste. Men på något sätt blir de bara tråkiga. Kanske beror det på att de blir mer och mer lika. Eller för att, oavsett hur många glittrande halsband du har, är det någon gång precis som att bära samma tröja för tredje gången i rad. Desto bättre att Louis Vuitton erbjuder en ny modell. Den som är gjord av palladium Louis Vuitton krage kan stängas framtill och lockar dig att slänga vartannat halsband.

Guld Louis Vuitton krage

 Louis Vuitton krage guld istället för halsband

Peter Pan -kragen har en gångjärnstängning och Louis Vuitton -monogrammet på framsidan. Det är en förnyelse av höst-vinterkollektionen från 2011/2012 och gör varje outfit perfekt och iögonfallande. Så om du vill beröra din styling med något annat kan du göra det med de nya smyckena från lyxdesignern.

Louis Vuitton Chanel örhängen med guldkrage

Modellerna erbjuds i olika versioner. Å ena sidan har du valet mellan en visuellt enklare design, som bland annat erbjuds i guld, silver och hudfärg. Å andra sidan finns det också en mer utsmyckad modell som är perfekt för en extravagant outfit.

louis vuitton krage guld utställning

Oavsett om det är i vardagen, på jobbet eller på en officiell affärslunch, smyckena lägger pricken över i för varje styling och lyfter fram din outfit särskilt bra. Du kan också kombinera dem med alla andra smycken. Klä dig med halsband och lägg sedan till en av de trendiga kragen. Kombinera med matchande örhängen eller armband och se till att alla tittar på dig.

louis vuitton krage guld lv kryssning 2012

Louis Vuitton -kragen kan inte bara fungera som ett substitut för kraglösa toppar. Även om din blus, jacka eller topp redan har krage kan du enkelt kombinera den med det lyxiga smycket. Om du värdesätter trendiga outfits med en touch av lyx kan du inte gå fel med en modell från den här kollektionen.

louis vuitton krage guld arizona muse