25 Suosittua ja uusinta miesten sormusten mallia kuvilla

Sormukset ovat erottamaton osa ihmisen muotia kautta aikojen. Sormukset ovat koruja, jotka on valmistettu eri materiaaleista, enimmäkseen metalleista ja joita käytetään sormissa. Kautta historian sormuksia on käytetty vallan, aseman tai kunnioituksen symboleina. Sormukset ovat olleet muodissa myös Kreikan ja Rooman valtakuntien aikana. Ihmiset ovat käyttäneet sormuksia yli 100 vuoden ajan osoittaakseen asemansa, vaurautensa, sitoutumisensa jne.

sormukset miehille

Erilaisia ​​miesten sormuksia:

Tällaisen laajan historian seurauksena renkaat ovat nähneet monia eri tyylejä, toimivuutta ja muotoja vuosien varrella. Tänään kerromme sinulle 25 suosituinta sormustyyppiä miehille. Valitse rengas huolellisesti. Yksi väärä rengas voi pilata koko ulkoasun.

1. Yksinkertaiset vihkisormukset miehille:

Yksinkertaiset vihkisormukset miehille

Vihkisormukset ovat yksi niistä sormuksista, joita käytät suurimman osan elämästäsi. Sen toiminnallisuus on muistuttaa sinua onnistuneesta pyrkimyksestäsi löytää oikea. Koska nämä renkaat merkitsevät niin paljon, ne on tarkoitettu käytettäviksi kunnolla ja hyvässä kunnossa. Alun perin niitä käyttivät vain naiset. Mutta viime aikoina molemmat puolisot käyttävät vihkisormuksia. Nykyään useimmat parit valitsevat sopivat vihkisormukset. Vihkisormukset on valmistettu eri materiaaleista, kuten kullasta, hopeasta ja jopa platinasta.

2. Tavalliset kihlasormukset miehille:

Tavalliset kihlasormukset miehille

Naiset ovat käyttäneet kihlasormuksia ikääntyneistä ajoista lähtien. Mutta tällä sukupuolten tasa -arvon aikakaudella miesten on myös nähty urheilevan näissä renkaissa. Kihlasormuksia pidetään rakkauden ja liiton symbolina. Näitä renkaita käytetään yleensä vasemman käden sormessa. Joissakin maissa sitä käytetään oikealla kädellä. Yleensä kihlasormusten keskeinen kivi on timantti. Joissakin tapauksissa, kun kihlasormukset siirretään perinnöksi, käytetään myös muita jalokiviä.

Lue lisää> Uusimmat kihlasormukset.

3. Knuckle Men -renkaat:

Suunnittelija Knuckle Men Sormukset

Rystysrengas tunnetaan myös sormenpäärenkaana. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin normaalit renkaat, nämä renkaat ovat kuluneet sormenpäissä. Nämä sormukset ovat muodin ilmiö Yhdysvalloissa. Julkkikset kuten Rihanna ja Beyonce. Kun ostat tällaisia ​​renkaita, varmista, että ne eivät ole löysiä, koska näillä renkailla on taipumus luistaa suoraan sormista.

4.Mens Mood Ring -suunnittelu:

Miesten mielialarengas

Mielialarenkaita käytetään ihmisen mielialan määrittämiseen. Mielialarengas muuttaa väriä käyttäjän lämpötilan mukaan. Moods -renkaat ovat erittäin suosittuja teini -ikäisten keskuudessa. Mood -renkaat sisältävät lämpökromisen elementin, joka muuttaa väriä lämpötilan suhteen.

Lue lisää> Indian Mood Ring Stonesin värit.

5. Miesten mestaruusrengas:

Miesten mestaruussormus

Miesten mestaruusrenkaat ovat sormuksia, jotka jaetaan Pohjois -Amerikan ammattiurheilun voittajille ja kakkonen. Se on samanlainen kuin ajatus myöntää mitaleja olympialaisten voittajille ja kakkonen. Tällaisia ​​renkaita esitetään myös henkilöille, jotka ovat tarpeeksi kelvollisia liittymään urheiluhalliin.

6. Suru miesten rengas:

Surullinen miesten sormus

Tämä sormus on kulunut surun kuolemaan. Se tunnetaan myös nimellä muistosormus. Sitä voidaan käyttää 1400 -luvulle asti. Joissakin perheissä surusormuksia siirrettiin myös perinnöksi lähisukulaisille. Se on yleensä väriltään musta. Se on yleensä hyvin pieni ja se on tehty siten, että se ei ole kovin näyttävä.

7. Birthstone -renkaat miehille:

Birthstone -sormukset miehille

Syntymäkivirenkaat luodaan yleensä yksinkertaisella renkaalla yhdessä käyttäjän syntymäkiven kanssa. Jotkut pitävät syntymäkiviään onnekkaana heille. Tästä syystä monet ihmiset käyttävät edelleen syntymäkivirenkaita. Uskotaan, että syntymäkivi auttaa käyttäjää hankkimaan terveyttä, onnea ja mainetta.

Lue lisää> Birthstone -sormusten uudet mallit.

8. Cameo Ring:

Cameo -sormus

Miesten Cameo -sormukset ovat hyvin antiikkisia sormuksia. Näissä renkaissa oli veistetty cameo. Normaalisti nämä kamerat olivat pyhimysten, jumalien tai muotokuvien kuvia. Myöhempinä vuosina niitä käyttivät kuitenkin roomalaiset, jotka veistivät kuvia jumalattareistaan ​​ja kuuluisista sotilaistaan.

9. Luokkarenkaat pojille:

Luokkarenkaat pojille

Luokan sormuksia käyttävät yleensä tunnetun yliopiston opiskelijat tai alumnit. Tällaiset sormukset annetaan niiden asteen muistojuhlan aikana. Perinne luokkarenkaiden jakamisesta alkoi West Pointin sotakoulusta vuonna 1835.

10. Posie Miesten vihkisormus:

Posie Miesten vihkisormus

Posie -renkaita käytetään häissä. Niitä kutsutaan Posieiksi, koska runollinen kirjoitus on kaiverrettu renkaan sisäpuolelle. Tällaiset renkaat siirretään myös perinnöksi perheen harjaksi. Näillä sormuksilla ei ole kovin näyttävää ulkonäköä, koska keskellä ei ole jalokiveä. Ne olivat erittäin suosittuja 1400 -luvulta 1700 -luvulle sekä Englannissa että Ranskassa täydellisen rakastajan lahjana.

11. Tohtorirenkaan suunnittelu:

Tohtorirenkaan suunnittelu

Tällaisia ​​renkaita käyttävät lääkärit, jotka ovat valmistuneet Ruotsin yliopistosta. Yhdysvalloissa pappien tiedetään myös käyttävän tällaista sormusta, kun he valmistuvat teologiasta. Sanotaan, että vastavalmistuneiden lääkäreiden on käytettävä sormusta virallisten seremonioiden aikana. Tanskassa tätä sormusta käytetään oikealla kädellä, kun taas ruotsalaiset käyttävät sitä vasemmalla kädellä.

12. Kirkkosormus:

Kirkon rengas

Länsimaisessa kristinuskossa papit ja piispat käyttivät kirkollisia renkaita. Nämä miesten sormukset olivat yleensä suuria ja valmistettu kullasta. Heillä oli kivi asetettu renkaan päälle. Näitä sormuksia pidetään merkittävänä kunnioituksena. Sormukset, jotka heille esitetään kirkosta, eivät kuulu heille. Sen sijaan se kuuluu kirkolle ja siirretään seuraavalle henkilölle.

13. Miesten Claddagh -rengasmuotoilu hopealla:

Miesten Claddagh -sormus, hopea

Claddagh -renkaat ovat kuluneet rakkauden ja ystävyyden merkkinä. Irlantilaisten perinteiden mukaan Claddagh -renkaat tarkoittavat luottamusta ja unionia. Näitä sormuksia on käytetty 1600 -luvulta lähtien. Roomalaisina aikoina nämä sormukset helmittivät kahden yhteen kiinnitetyn käden symbolin. Sitä merkittiin valanvaihtosymboliksi. On tiedetty, että nämä sormukset siirretään perheen perinnöksi lähisukulaisille. Se oli niin kuuluisa, että se on esiintynyt monissa vuosina 1906–1945 kirjoitetuissa kirjoissa.

14. Ikuisuusrengas miehille:

Ikuisuuden sormus miehille

Ikuisuusrengas tunnetaan myös nimellä ääretön rengas. Muinaisina aikoina se esiteltiin kuningattarelta kuningattarelta säilyttääkseen hänet ikuisuuden. Nykyaikana miehet ovat myös käyttäneet näitä ylpeänä. Näissä renkaissa ei yleensä ole keskikiveä. Timantit tai muut jalokivet on upotettu renkaan sivulle. Tämä tekee sormuksesta nastatun mutta tyylikkään.

15. Finger Armor Ring:

Finger Armor Ring

Panssarirengas on goottilaistyylinen lonkka. Miesten sormisuojarenkaat peittävät yleensä koko sormen alueen. He antoivat toisen nivelen sormen liikkeen mahdollistamiseksi. Sormuspanssarirengas on ollut erittäin suosittu kautta aikojen. Nämä sormukset olivat sotureiden käytössä Englannissa 1500 -luvulla. Nämä sormukset voidaan valmistaa eri materiaaleista, kuten nahasta, teräksestä, kullasta jne.

16. Ystävyys Mens Ring mallit:

Ystävyys miesten rengasmallit:

Ystävät antavat ystävyysrenkaat toisilleen. Sitä pidetään merkkinä heidän ikuisesta ystävyydestään ja luottamuksestaan. Useimmat näistä renkaista käyttävät leikkaavaa muotoilua symboloimaan ystävyyttä. Joissakin näistä renkaista on jopa jalokiviä. Yleensä heillä on kaksi jalokiviä, jotka osoittavat ystävien välisen luottamuksen. Hänen sormuksensa tarkoitus on symboloida ystävyyttä- platonista tai romanttista.

17. Gay Pride Miesten rengas:

Gay Pride Miesten sormus

Gay -ylpeyden ja LGBT -tapahtumien viime aikoina homopride -renkaita pidetään tuen merkkinä. Nämä sormukset koostuvat sateenkaaren seitsemästä väristä. Sateenkaaren värit merkitsevät LGBT -liikettä. Tämä sormus on kulunut oikean käden etusormessa. Monet LGBT -liikettä tukevat ihmiset käyttävät tätä sormusta ja hehkuvat sitä ylpeänä tukeakseen homokumppaneitaan.

18. Perinteiset miesten sormusrenkaat:

Perinteiset Signet -sormukset miehille

Signet -rengas on hyvin perinteinen sormus, jota käytetään perheen harjana. Useimpien sinettisormusten päälle on kaiverrettu perheen harja. Näissä renkaissa on litteä kehys, johon harja on kaiverrettu. Tämä harja kuumalle vahalle painettaessa jättää vaikutelman harjasta. Näitä sormuksia käytettiin käyttäjän allekirjoituksena muinaisina aikoina. Se merkitsi sitä käyttävän henkilön voimaa. Sen käyttö voidaan jäljittää Egyptiin, jossa sinettirenkaat kuluvat tärkeiden asiakirjojen sinetöimiseen vahalla.

19. Vartijarengas miehille:

Miesten suojarengas

Suojarenkaita kutsutaan myös rengasparannuksiksi. Näiden sormusten ainoa tarkoitus on parantaa solitaire -renkaan visuaalista kauneutta. Kun niitä käytetään yhdessä, ne näyttävät yhdeltä, monikiviseltä renkaalta. Vartijarenkaat esitetään myös armeijalle ja armeijalle kunnianosoituksena maansa vartioimisesta. Näille sotilaille esiteltyjen sormusten päälle on kaiverrettu sotilaallisen voiman tunnus.

20. Monisormisormukset miehille:

Monisormiset sormukset miehille

Kuten on selvää, monisorminen rengas on rengas, jota käytetään useilla sormilla samanaikaisesti. Ne voidaan yhdistää tai ei. Tämäntyyppiset renkaat ovat suosittuja viimeaikaisessa hip -hop -kulttuurissa. Niissä voi olla upotettuja jalokiviä tai niillä voi olla tavallinen ulkonäkö. Ne ovat erittäin tärkeä osa hipsterin vaatekaappia. Se on valmistettu käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja, kuten kultaa, mustaa kultaa, hopeaa jne.

21. Miesten myrkytyssormus:

Miesten myrkytyssormus

Näissä renkaissa on erityinen tila tai osasto kehyksen alla pienen määrän nesteen säilyttämiseksi. Vaikka se on nimetty niin, näitä renkaita käytettiin todella kuljettaakseen pieniä määriä hajuvettä. Niistä tuli suosittuja 1500 -luvulla Euroopassa. Smurffit 2 -elokuvassa konna Gargamel nähdään yllään sellaisessa renkaassa, jossa on pieni määrä maagista nestettä.

22. Aqeeq -rengas muslimimiehille:

Aqeeq -sormus muslimimiehille

Aqeeq -renkaita käyttivät muslimit keskiajalla, erityisesti shiialaiset. Sana aqeeq tarkoittaa kvartsia. Islamilaisessa uskonnossa kvartsi on puolijalokivi ja sillä on suuri merkitys. Islamilaisten tutkimusten mukaan profeetta Muhammad käytti aqeeq -sormusta oikeassa kädessään. Tähän päivään asti muslimeilla sekä shiioilla että sunneilla on aqeeq -sormus, jossa hopea oikeassa kädessään.

23. Rautarengas:

Rautarengas

Rautarengas tunnetaan myös insinöörin renkaana. Sitä käyttää apuraha, joka koostuu insinööreistä ja Yhdysvaltain insinöörijärjestön jäsenistä. Tämä sormus on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, koska se edustaa ammatin vahvuutta. Sormus on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi, jotta se muistuttaisi käyttäjää hänen valaansa auttaa ihmiskuntaa käyttämällä ammattiaan.

24. Gimmel -renkaat ihmiselle:

Gimmelin sormukset ihmiselle

Tämäntyyppinen rengas on tehty yhdistämällä kaksi tai useampia renkaita yhteen. Tämäntyyppiset renkaat olivat suosittuja 16 & 1600 -luku Saksassa, Englannissa ja muissa maissa. Niitä käytettiin silloin kihlasormuksina. Vanteiden lukituksen uskottiin edustavan parin välistä rakkaussidosta. Se tunnettiin myös Englannin yhteisenä renkaana. Se oli niin suosittu, että se löysi monia viittauksia Shakespearen monista näytelmistä, mukaan lukien Othello.

25. Palapelin sormus kultaa:

Palapelin sormus kultaa

Palapelirenkaat ovat yksi hienosti luoduista sormuksista. Nämä renkaat muistuttavat 3-4 metallinauhaa, jotka ovat kietoutuneet toisiinsa. Tämä hämmästyttävä samankaltaisuus ansaitsee tämän sormuksen nimensä palapeli -renkaana. Se tunnetaan myös nimellä turkkilainen vihkisormus. Sanotaan, että kun se on poistettu puolison sormesta, on erittäin vaikea saada se takaisin samaan tapaan kuin ennen.

Sormukset ovat olleet osa ihmisen muotia tuhansien vuosien ajan. Tästä syystä saatavilla on erilaisia ​​renkaita ja malleja. Sormuksilla voi olla monia eri toimintoja- uskonnollisia, symbolisia tai sosiaalisia. Tästä huolimatta renkaat ovat statussymboli ja heijastavat käyttäjän luonnetta. Siksi on tärkeää valita ja käyttää hyvä rengas, koska se kertoo sinusta paljon.