9 arvokasta Platinum -timanttisormusta erikoispariskunnille

Sormukset ovat olleet tärkeä osa juhlia kaikissa tilanteissa. Olipa kyseessä häät tai vain pieni juhla, sormukset ovat aina osoittaneet omistautumista, rakkautta ja aistillisuutta näiden kahden välillä. Kultaiset ja hopeiset renkaat korvataan nyt platinasormuksilla, jotka antavat häikäisevän vaikutuksen käyttäjän sormiin. Kun platina yhdistetään timantteihin, sormus vie viehätyksen uudelle tasolle.

Platinum -sormukset timantilla:

Siirrytään valikoiviin platina -timanttisormuksiin, joita platinan ystävät ovat laajalti valinneet.

1. Pidä puolella Platinum Diamond Ring:

Pitää puolella platinaa timanttisormusta

Tässä platinasormuksessa on prinsessaleikkaus. Sormuksen keskellä on keskikokoinen timantti, jota pidetään kaksipuolisena kaistana. Sormuksen sivuilla on myös pieniä timantteja, mikä antaa hämmästyttävän ilmeen naisen sormelle.

2. Platina -timanttisormus kullalla:

Platinum timanttisormus kullalla

Laajalti valikoiduille platina -timanttisormuksille miehille annetaan kaunis yhdistelmä platinaa, kultaa ja timanttia houkuttelevan ilmeen saavuttamiseksi. Sormuksen keskellä on neliö, joka on kiinnitetty useilla pienillä valkoisilla timanteilla. Neliön sivut on valmistettu platinasta, ja kullalla täytetty viiva, jossa on myös timantteja. Se on paras lahja sulhaselle kihloissa.

3. Prinssi Platinum Timanttisormus:

Prince Platinum timanttisormus

Kuten nimestä voi päätellä, timantti -platinasormus on täysin koristeltu pienillä pyöreillä valkoisilla timanteilla. Se on kuninkaallinen pala, joka on valittu lähinnä kuninkaallisten perheiden avioliittoihin tai kihloihin. Renkaassa käytetyt timantit ovat myös kahden eri koon yhdistelmä, jotta rengas voidaan kiinnittää oikein.

4. Platina -siksak -rengasrakenne timanteilla:

Platina -siksak -sormus, jossa timantteja

Toinen platinasormus, jossa timantti on kiinnitetty kaarevalla tavalla, on miehille paras valinta hienostuneelle ulkonäölle. Platinasormuksella on kaksi reunaa, joiden välissä on kaareva siksak, jossa on kaksi käyrää, joista toinen on platinaa ja toinen timantteja. Se on myös ihanteellinen muotoilu ystäville täydellisenä rakastavana lahjana.

5. sydän suunniteltu Platinum pari renkaat söpö timantteja:

Sydänsuunniteltu Platinum -parisormus söpöillä timanteilla

Yksinkertainen mutta tyylikäs parisormus olisi paras platinasta valmistettuna. Platinan timanttisormus on tehty pariskunnille ikimuistoiseen päivään. Muoto sydän yhdistettynä platinaan ja kaunis timantti päissä. Se antaa aistillisen kosketuksen aktivointitoimintoon.

6. Pink Diamond Platinum Ring:

Vaaleanpunainen timanttisormus

Suloinen muotoilu platina -timanttisormussarjassa, jossa on yksinkertaistettu ja tyylikäs ilme, on valmistettu vaaleanpunaisesta timantista. Platinasormus saa myös useita valkoisia timantteja sormen ympärille ja vaaleanpunaisen timantin ympärille.

7. Silmien suunnittelema platina -timanttisormus:

Silmien suunnittelema platina -timanttisormus

Suunnittelua voidaan kutsua ristinuoleksi ja myös silmän muotoiluksi. Platina -timanttisormuksilla on kaksi kerrosta, joissa yläkerrokselle on annettu viivakuvio, kun taas alemmalle on annettu timanttinen muotoilu. Sormus on laajalti lahjakas pienissä tilaisuuksissa ilmaisemaan rakkautta.

8. Yksinkertaiset kiteet Platinum Diamond Ring:

Yksinkertaiset kiteet Platinum Diamond Ring

Haluatko esitellä jotain yksinkertaista ja silti tarttuvaa! Platinarengas, jossa on timantti, on täydellinen etsimäsi sormus. Yksittäisessä pitsirenkaassa on useita kiteitä. Yksinkertainen sormus voi olla paras lahja ystävänpäiväsi tälle kaudelle.

9. Rose Designer Platinum Diamond Ring:

Rose Designer Platinum Timanttisormus

Vastasyntyneelle morsiamelle suunniteltu suunnittelijarengas on melko koristeellinen suunnittelija lehengalle ja sareesille. Sormus on valmistettu haarana, joka on kääritty sormen ympärille ja ruusun kukkakuvio yläosassa timantilla. Sormus on myös suunniteltu kiteillä antamaan sille perusteltu ulkonäkö.

Platina -timanttisormuksille annetaan ainutlaatuisia vaikutuksia, kun ne yhdistetään eri syntymäkiviin. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun näet platinasormuksen, on puhtaus sen loistavan ja metallisen vaikutuksen vuoksi.