9 erikoissuunniteltua timanttisormusta vuodelle 2021

Vihkisormus on naimisissa olevan henkilön sormusrengas. Yleensä avioliitossa puolisot lahjoittavat toisilleen. Se sitoo ne molemmat yhteen lankaan. Sen avulla he voivat olla yhteydessä toisiinsa eliniän ajan. Yleensä vihkisormukset valitaan timanteilla. Timantti on aina ollut erityinen naisille. Useimmiten vihkisormuksia käytetään joko vasemman tai oikean käden sormessa. Uskotaan, että nimetön sormi koskettaa suoraan sydäntä. Ja timanttisormus solmio molempien sydämien solmua.

Upeat vihkisormukset timanteilla:

Vihkisormus pysyy arvokkaana pariskunnalle ikuisuuteen. Täällä listasimme alla Intian naisten ja miesten kauneimmat timanttisormukset.

1. Kaksi sydämen muotoista timanttisormusta:

Kaksi sydämen muotoista timanttisormusta

Tässä timanttisormuksessa on kaksi sydäntä, jotka on kiinnitetty toisiinsa. Siinä on keltainen ja valkoinen kulta yhdessä. Jokaisen sydämen välissä on timantti ja molemmin puolin on muutamia timantteja. Se on vain paras.

2. Sivulinjan timanttisormus:

Sivulinjan timanttisormus

Tämä timanttisormus on tarkoitettu puolison lahjakkaille miehille. Sivulinjoissa on kolme timanttia. Se näyttää todella upealta miesten kädessä. Suunnittelu ei ole niin herkkä, että mies tuntee ujoa käyttää sormusta. Se sopii miehille pukeutua.

3. Pienet timanttien vihkisormukset:

Pieni timanttien vihkisormus

Tämä timanttisormus koostuu ruusukullasta, johon on kiinnitetty pieniä timantteja välein. Se näyttää niin kauniilta. Muotoilu on todella söpö ja sopii hyvin käteen. Se on paras niille naisille, jotka pitävät herkistä malleista.

4. Suunnittelijan timanttisormus:

Suunnittelijan timanttisormus

Tämä on todella mahtava suunnittelija timanttisormus. Sen on oltava myös kallista, koska se on erityisesti suunnittelija. Tässä on violetti timantti, joka loistaa kuin mikä tahansa. Suunnittelu on niin epätavallinen ja upea.

5. vaaleanpunainen timantti vihkisormus:

Vaaleanpunainen timanttisormus

Tässä timanttisormuksessa on vaaleanpunainen iso timantti. Kukkakuvio on tehty kullalla suuren vaaleanpunaisen timantin ympärillä. Se on rakenteeltaan raskas ja tyylikäs. Tämä sormus näyttää ainutlaatuiselta ja harvinaiselta naisten kädessä.

6. kruunun suunnittelu timantti vihkisormus:

Crown Design Diamond vihkisormus

Tämä on hämmästyttävä timanttisormus, jossa on kolme pyöreää timanttia ja kauniit sydämet. Tämän sormuksen muotoilu on kuin prinsessa. Tämä tekee puolisostasi ylpeän kruunun suunnittelun vuoksi. Ihmiset näkevät suunnittelun hämmästyneenä.

7.Lotus -tyylinen timanttisormus:

Lotus -tyylinen timanttisormus

Tämä on ainutlaatuinen muotoilu timanttisormus. Näyttää siltä, ​​että lootuksen väliin on kohokuvioitu timantti. Lotus -kuvio on tehty niin kauniisti, että se näyttää todelliselta. Jokainen timantti loistaa kirkkaasti. Se on vain paras.

8. Peacock Design Diamond vihkisormus:

Peacock Design Diamond vihkisormus

Tähän kultarenkaaseen on kaiverrettu riikinkukko, jossa on muutamia timantteja. Tämä on todella klassinen taideteos. Tällä sormuksella naisten sormet näyttävät raskailta. Tämä malli kattaa puolet hänen sormestaan. Sormus näyttää upealta riikinkukko -kuvion kanssa.

9. Säädettävä timanttisormus:

Säädettävä timanttisormus

Tässä timanttisormuksessa on upea puukuvio, jossa on monia pieniä timantteja. Se on säädettävä rengas. Säädetään sormen koon mukaan. Se näyttää hienolta naisten kädessä, joka peittää lähes puolet sormestaan. Se on silmiinpistävä muotoilu.

Diamond vihkisormukset ovat niin monenlaisia ​​ja malleja. Ne auttavat sitomaan kahden sydämen solmua ja yhdistämään kaksi sielua. Jotkut timantti vihkisormukset ovat herkkiä, mutta se näyttää niin mukavalta sormella. Naiset rakastavat pukeutua timanttisormukseen, koska hänen puolisonsa on lahjakas. Vihkisormuksesta tulee niin arvokas pariskunnille, että he eivät halua poistaa sitä. Se osoittaa heidän oikeutensa toisiinsa.