9 hienointa hopearengaskorua miehille ja naisille

Sterlinghopea on kirkkain kaikista jalometalleista. Monet ihmiset käyttävät hopeakoruja sen kiiltävän ja kirkkaan kiiltävän ulkonäön vuoksi. Koska hopea on halvempaa hintaa kuin muut metallit, kuten kulta, platina, on sen hinta kaikille ja sen sormuksille ja jalokiville yhä suositumpaa. Suunnittelijat ovat sisällyttäneet monia uusia keksintöjä ja malleja tähän metalliin ja antaneet sille uuden ilmeen. Sterling -hopeasormuksissa on taiteellisuutta ja erilaisia ​​kivityyppejä, jotka antavat näille sormuksille uudenlaisen käsityksen ja ulkonäön.

Erilaisia ​​rengasmalleja hopeaa:

Katsotaanpa 9 suosituinta hopeasormusmallia miehille ja naisille.

1. Lucky Elephant Sterling Silver Ring teini -ikäisille:

Onnekas norsun hopearengas nuorille

Norsun symboli on erittäin suosittu maailmanlaajuisesti. Koska se merkitsee viisautta, voimaa, onnea ja voimaa.Tämä sterlinghopeasormusten inkarnaatio on erittäin kysytty ja sitä voivat käyttää sekä nuoret pojat että tytöt, mikä antaa lisäetua heidän tyylilleen ja persoonalleen.

2. yhteinen sydän hopea sormus tytöille:

Tytöille yhteinen sydämen hopeasormus

Ihmiset, jotka ovat rakastuneita tai suunnittelevat solmivansa suhteen, tämäntyyppiset nivelkuulokkeet ovat täydellisiä. Koska heidän sydämensä ovat sekoittuneet, myös sormukset muistuttavat samaa ja uskovat heidän huolehtivan suhteestaan.

3. Käärme ja kallo kohokuvioitu sterlinghopeasormus miehille:

Käärme ja kallo kohokuvioitu sterlinghopeasormus miehille

Käärme ja kallo ovat molemmat voimakkaimpia symboleja ja muistuttavat voimaa, voimaa, kuolemattomuutta ja pelottomuutta, jotka muistuttavat ihmisten persoonallisuutta. Sormus on muotoiltu hapettuneessa muodossa ja pienet mustat timantit on nastoitettu, mikä antaa erittäin voimakkaan ja älykkään ilmeen, kun sitä käyttävät miesten tai nuorten pojat pitkillä sormillaan.

4. Sterling hopea nauha rengas naisille:

Sterling hopea nauha sormus naisille

Ainutlaatuinen ja hämmästyttävän näköinen on ihanteellinen sana tälle hopeanväriselle nauharenkaalle. Siinä on erittäin houkutteleva ja muodikas ulkonäkö, ja sen taiteellinen työ parantaa sen kauneutta monilla taitoksilla.

5. Erittäin ohut sterlinghopea -sormus kruunun muodossa:

Erittäin ohut sterlinghopearengas kruununmuotoisena

Tämän hopearenkaan kohokohta on kruunu ja sen ohut pohja, mikä tekee siitä näyttävän. Sormukset näyttävät erittäin mahtavilta, kun niitä käytetään kaikilla elämänaloilla, ja ne voidaan yhdistää myös länsimaisiin ja perinteisiin asuihin.

6. Sterling Silver Criss – Ristirenkaat tytöille:

Sterling Silver Criss - Ristirenkaat tytöille

Jotkut tytöt arvostavat pukeutumistaan ​​ainutlaatuiseen ja erilaiseen kuin muut, jotta he voivat luoda oman tyylinsä ja näyttää muodikkaalta. Tämäntyyppiset ristikkäin muotoillut hopearenkaat saavat ne näyttämään poikkeuksellisilta ja antavat upean ilmeen, kun niitä käytetään kollaaseissa tai ei-juhlissa.

7. Sininen Topaz -hopearengas timanteilla:

Sininen Topaz -hopearengas timanteilla

Miehet käyttävät mieluummin renkaita, jotka lisäävät heidän ulkonäköään ja saavat heidät erottumaan joukosta. Tämäntyyppiset hopeasormukset, joissa on vilkas sininen topaasi, nastoitettu keskelle ja pieniä leikkaamattomia timantteja reunoilla, lisäävät sormuksen näyttävää ja tyylikästä ulkoasua myös käyttäjän sormille.

8. säädettävä höyhen sterlinghopea rengas:

Säädettävä höyhen sterlinghopeasormus

Kauniit ja kauniit höyhenet sterling -renkaat tytöille. Sormuksessa on tylsä ​​kiillotus, joten se näyttää upealta, kun sitä käytetään, kun lakka antaa sille uuden ilmeen ja viimeistelyn. Sormus on auki sivulta, joten sitä voidaan säätää millä tahansa sormella ja höyhen antaa sille upean ilmeen.

9. Tyylikäs hopeasormus miehille:

Tyylikäs sterlinghopeasormus miehille

Miehet ja tyyli kulkevat käsi kädessä ja jopa he haluavat itsensä päivittyvän muodissa. Joten tällaiset tyylikkäät hopeasormukset voivat olla täydellinen valinta heille. Sormus on sileän näköinen ja keskellä nastoitettu kivi tekee siitä erottuvan.

Sterling -hopeasormukset ovat luonteeltaan kovia ja kestävät kaikenlaisia ​​korjauksia ja kiillotuksia, jotka johtuvat normaalista kulumisesta. Sterling -hopeasormukset on merkitty numerolla 925, joten voit olla varma, että jalokivi on valmistettu tästä metallista. Jotkut nuoret tytöt ja pojat ovat muotitietoisia ja haluavat käyttää erittäin trendikkäitä vaatteita, joten sterlinghopeasormukset sopivat heille täydellisesti taskuiksi ja he voivat saada runsaasti muotoilua myös.