Moderna sängar – idéer för perfekta sovvärldar

moderna sängar broome-modloft-mörk-design-sovrum

Inredning av det perfekta sovrummet kräver alltid vissa preliminära överväganden. Den individuella preferensen kombineras med den mycket personliga känslan för mysig komfort. Alla tillbringar ju nästan en tredjedel av sitt liv i sängen. Det finns nu moderna sängar för alla smaker – oavsett om det är mer nykter skönhet eller tidlös design med fokus på stabilitet. Vi ger små förslag på en trevlig sovplats och en tillhörande god natts sömn.

Moderna sängar kombinerar komfort med stil och elegans

säng-modern-svart-hasena-metall-fötter-sovrum-möbler

Varje ny dag börjar i sovplatsen hemma. Sängen som det iögonfallande centrum i rummet, förkroppsligar därför inte bara det personliga behovet av en viss typ av komfort, utan representerar också ett eget krav på en snygg inredning. Hasena talar till älskare av modern design från själen med modellen Tubo Flash från Soft-Line-serien. Elegant ritade linjer kombineras med lösa, lätta aluminiumelement för att skapa en aktuell kombination, mycket mer än bara en flyktig dröm om en mysig sovande oas med en touch av en mode.

Funktionalitet i böjda former

metall-säng-design-med-fötter-svart-hasena-dekorerad-sänggavel

Hasena skapade ett drömlikt paradis fullt av öm romantik med sin vackra modell Romantic Cerete. Filigran former, viktlöst böjda linjer i huvud- och fotsektionerna i klassisk kontrast med högkvalitativ metall. Detta är ett annat sätt att skapa snygga, funktionella sovrum som ger smakfulla levande höjdpunkter och erbjuder sovhytten en mysig tillflyktsort från vardagens stress.

Moderna sängar med en romantisk stil

modulär-metall-säng-vit-tuscany-sovrum-inredning-möbler

Toscana metallbädd från Modular sätter färgkontrasten. Liknande böjda former i en kärleksfull lekfull design lovar romantiska nätter och trevlig avkoppling. Den ljusa optiken påminner om fantasifulla sagovärldar där drömmar går i uppfyllelse.

Sängen som en tillflyktsort

sovrum-sängar-metall-ram-design-hasena-säng-mjuk-linje

En god natts sömn handlar inte bara om att ligga bekvämt. Verklig sovkomfort, som kombinerar den mycket individuella förståelsen för funktionella former och design samt längtan efter en välbekant reträtt i en säng, kan se väldigt annorlunda ut. Olika personligheter visar många aspekter och stämningar – med rätt sovplats kan du uttrycka en fin del av den och hålla den på en plats som du besöker varje morgon och varje kväll. Ett fint urval av snygga sängar för olika behov finns på sova perfekt, Matchande madrasser och listerramar samt mysiga filtar och kuddar också.

Moderna sängar med förvaringsutrymme är dagens ordning

modulär-säng-design-parma-träram-låda-sänggavel-parma

Trendiga träbäddar med ett naturligt utseende

modulär-trä-säng-cali-madrass-lock-orange-sovrum-möbler

Säng med lådor

modulbädd-parma-trä-sänggavel-cantu-två-lådor-sängbord

Romantisk metalldesign

moderna sängar ghirigori-cantori-metall-romantisk-design-djup-hög matta

Läder säng

moderna sängar dröm-poliform-svart-läder-nattduks-vit

Modern grå för Molton av Letti

moderna sängar-molton-letti-textil-grå-elegans-taklampor

Moderna träsängar

moderna sängar-art-piergiorgio-pradella-trä-design-läder-grädde-färg