15 uusinta nilkkasukkua miehille ja naisille

Nilkkasukat ovat nilkan yläpuolella. Miehille ja naisille tämä on suosituin sukkatyyppi. Ne on tehty antamaan sinulle lisää mukavuutta, hyvää suorituskykyä ja oikeaa istuvuutta. Valmistaudu osumaan kadulle nilkan tukisukilla, joilla on minkä tahansa tyyppinen kenkä.

Söpö nilkkasukat eri malleissa:

Katso 15 miesten ja naisten top -nilkkasukkia kuvilla. Valitse paras alla olevasta luettelosta.

1. Miesten nilkkasukat harmaana:

Miesten nilkkasukat harmaana

Nämä ovat miesten nilkkasukat, joita voi käyttää milloin tahansa sesongista riippumatta. Se on valmistettu sekoituksesta villaa, elastaania, nailonia, joka takaa mukavuuden ja kestävyyden samanaikaisesti. Voit käyttää sitä shortsien kanssa saadaksesi odotetun ilmeen. Siinä on myös antibakteerinen ja hajua estävä suoja. Mukavuuden lisäämiseksi siinä on myös hengittävät tuuletusaukot.

2. Värikkäät nilkkasukat naisille:

Värikkäät nilkkasukat naisille

Mitä tulee naisten nilkkasukkiin, saat monia värikkäitä sukkia. He suosivat aina värejä mustavalkoisten värien sijasta. Tämä sukka on valmistettu puuvillasta, spandexista ja nailonista, mikä antaa sinulle hyvän istuvuuden ja mukavuuden. Sukat ovat hieman nilkan yläpuolella. Käytä sitä minkä tahansa rento mekon kanssa hyvän kengän kanssa.

3. Fishnet -nilkkasukat:

Fishnet -nilkkasukat

Jos käytät näitä sukkia joskus, haluat antaa hengitystä jaloillesi. Tämä on nilkkapituiset sukat, jotka naiset voivat halutessaan käyttää kenkiensä kanssa. Tämä on söpö vaaleanpunainen sukka, joka on valmistettu nailonista ja spandex -materiaalista. Voit kokeilla sitä saappailla, asunnoilla tai pumpuilla saadaksesi tyylikkään ilmeen.

4. valkoinen puuvilla matala nilkka sukat:

Valkoiset puuvillaiset matalat nilkkasukat

Joskus sinun on käytettävä sukkia vain kenkien suojaamiseksi hajuilta tai luistamisen estämiseksi. Tämä on matala nilkkasukka naisille, joissa on hyvä joustava joustava materiaali. Se on suunniteltu antamaan sinulle lisämukavuutta ja suojaamaan sinua luistamiselta. Käytä näitä sukkia kaikkina vuodenaikoina ja ole tyylikäs ja mukava samanaikaisesti. Suunnittelu on näkymätön venetyyli.

5. Nilkan tukisukat:

Nilkan tukisukat

Tiedätkö tämän tyyppisistä sukkista? Jos nilkoissasi tapahtuu pientä puristusta, voit käyttää nilkojasi tukevia sukkia. Tämä on nilkan tukisukat kuparilla. Se on tehty pitämään lämpöä ja vähentämään kehon kipua ja turvotusta. Se on valmistettu laadukkaasta polyesteristä, nailonista, elastodiinista, kuparista ja raionista. Se auttaa parantamaan liikkuvuutta ja verenkiertoa.

6. Naisten matalat nilkkasukat:

Naisten matalat nilkkasukat

Jos et halua näyttää sukkiasi, voit valita matalat nilkkasukat. Tämä on erinomainen pari matalat nilkkasukat. Voit käyttää tätä mukavasti koko päivän. Voit käyttää näitä sukkia mukavasti käyttääksesi saappaita, kenkiä tai asusteita. Materiaali on valmistettu suojaamaan bakteereilta ja myös kestävä.

7. ihon väri nilkka pituus sukat miehet:

Ihonväri Nilkkapituiset sukat Miehet

Voit kokeilla tätä ihonväristä nilkkapituista sukkia miehille tyylikkäiksi. Näitä sukkia käyttämällä on vaikea tunnistaa ero sukkien ja ihon välillä. Se on valmistettu mukavasta puuvilla -spandex -materiaalista, joka tarjoaa sinulle mukavan istuvuuden. Tämä on pehmeää ihollasi täydellisesti istuen.

8. Miesten nilkkasukat urheiluun:

Miesten nilkkasukat urheiluun

Mitä tulee urheilusukkiin, voit kokeilla näitä Nike -nilkkasukkia. Tämä on valmistettu hengittävästä puuvillamateriaalista, joka tarjoaa hyvän mukavuuden jaloillesi. Materiaali voi imeä kosteutta iholta ja pitää kengät ja jalat hajuttomina. Saat tämän monessa eri värissä. Ne tarjoavat myös täydellisen istuvuuden.

9. mustat ja harmaat nilkkasukat:

Mustat ja harmaat nilkkasukat

Mitä tulee sukkiin, suurin osa pitää mustasta. Tämä on musta nilkkasukka, jossa on harmaa muotoilu. Se on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja on erittäin ohut. Se on 3 -kerroksinen ja täysin vesitiivis. Sisäkerros on villaa ja antaa sinulle lämpöä ja mukavuutta. Ulompi kerros on nailonia ja keskikerros on vedenkestävä kalvo. Kokeile tätä kaikkina vuodenaikoina ja ole mukava.

10. Mustavalkoiset nilkkasukat:

Mustavalkoiset nilkkasukat

Anna urheilullinen ilme valitsemalla nämä valkoiset nilkkasukat. Sen ulkonäön parantamiseksi siinä on mustat nauhat. Voit käyttää sitä vapaa -ajan kenkäsi tai urheilukenkiesi kanssa. Tämä auttaa imemään kosteutta jaloistasi ja pitää sen hajuttomana. Voit pestä sen koneessa.

11. Kukka -muotoiset naisten nilkkasukat:

Kukka -muotoiset naisten nilkkasukat

Oletko valmis kokeilemaan jotain erilaista sukkien suunnittelussa? Voit käyttää tätä huippuluokan naisten nilkkasukkia, joissa on houkutteleva kukkakuvio. Tämä on erittäin mukava käyttää, kun on riittävästi hengitystilaa. Tulet olemaan ylpeä jalastasi tällä seksikkäällä sukkamallilla. Se on valmistettu pehmeästä verkkomateriaalista. Kokeile mitä tahansa kenkiä.

12. Söpö nilkan pituus sukat:

Söpö nilkkapituiset sukat

Oletko valmis kokeilemaan söpöjä nilkkapituisia sukkamalleja? Voit valita tämän superman -uutuusnilkan pituiset sukat. Tämä on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja spandex -materiaalista. Sukat on valmistettu laadukkaasta elastisesta materiaalista, mikä antaa sinulle lisää mukavuutta. Sukat imevät hikeä ja pitävät jalkasi hajuttomina. Kokeile ainutlaatuista ulkonäköä.

13. Nilkan pituiset sukat, joissa on hajuhaitta:

Nilkan pituiset sukat, joissa on haju

Oletko kyllästynyt sukkien hajuun? Kokeile näitä värikkäitä nilkan pituisia sukkia, joissa on haju. Siinä on valikoitu painatus ja värit, joissa on tasainen saumattu varvas kestävyyttä varten. Voit olla raikas koko päivän yllään nämä kauniit suksiparit. Tämä on valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta, joka on kestävää ja takaa mukavuuden koko päivän.

14. Harmaat nilkkasukat:

Harmaat nilkkasukat

Kokeile tätä harmaata nilkkasukkua urheiluvaatteena. Nämä ovat kevyet sukat, joissa on pehmeää hengittävää materiaalia. Siinä on myös tarttuvat langat, jotka auttavat sinua saamaan hyvän otteen. Materiaali imee kosteutta ja pitää jalat poissa hajuilta. Käytä tätä sukkien kanssa ollaksesi tyylikäs.

15. pitsi nilkka pituus sukat:

Pitsiset nilkkapituiset sukat

Tämä on söpö nilkkapituinen sukkapari naisille. Voit käyttää sitä muodollisten kenkiesi kanssa pitääksesi sen hajuttomana. Tämä on valmistettu söpöstä vaaleanpunaisesta pitsimateriaalista, jossa on hyvä muotoilu. Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle lisää pitoa ja mukavuutta. Materiaali on hengittävää ja imee kosteutta jaloistasi. Kokeile kerran tietääksesi lopputuloksen.

Mistä suunnittelusta pidät eniten? Kaikki ne ovat erilaisia ​​malleja, joita sinun on kokeiltava. Sukat eivät ole vain naisille. Myös miehet voivat kokeilla niitä. Valitse aina hyvästä materiaalista valmistetut sukat, koska se on tärkeä lisävaruste, jota käytämme päivittäin. Joten ole tietoinen eri vaihtoehdoista, joista voit valita.