9 parasta saappaita miehille ja naisille

Saappaita tulee käyttää saappaiden kanssa. Joskus jopa ne on kiinnitetty itse käynnistykseen. Se antaa jaloille sileän ja hellävaraisen tunteen. Sukat suojaavat jalkasi pölyltä ja ilmakehältä. Aiemmin saatavilla oli vain tyypillisiä tavallisia sukkia, mutta nyt löydät niin paljon erilaisia ​​malleja. Saat erilaisia ​​kuvioita, jotka ovat ainutlaatuisia ja erottuvat muista.

Uusimmat ja söpöt saappaat:

Tässä on 9 Top Boot Socks with Images. Valitse paras kenkäsi tyypistä alla olevasta kokoelmasta.

1. Naisten sukat saappailla:

Naisten saappaat, joissa keula

Se on yksi parhaista naisten saappaista, jotka ovat ohutta kangasta. Sukka on muotoiltu kolmioksi ja sen päällä on valkoinen pitsikoriste. Se on polvipituinen sukka, jonka toisella puolella on kaunis valkoinen rusetti. Se on pehmeää päällä.

2. Cowboy Boot -sukka:

Cowboy Boot -sukka

Se on miesten saappaat painetussa työssä. Varpaiden ja yläosan väri on punainen. Sukan keskiosassa on kauniita pieniä ja suuria neliöitä. Se on värikäs kirkas sukka. Tämä satunnainen painatus sukassa ei ole hyvä virallinen käyttö.

3. Painike ylös saappaat:

Napitettava saapas

Se on pitsisaappaat, jotka on koristeltu valkoisella röyhelöisellä pitsireunalla yläosan päällä. Sukka ei peitä varpaiden aluetta. Sukkapuolella on musta painike, joka antaa kontrastivaikutelman sukalle.

4. Asennettu sukka saappaat:

Asennettu sukka saappaat

Näissä sukkanilkkureissa on sukat, joissa on korkokengät. Sukka- ja sandaaliväri on sama. Näyttää siltä, ​​että sukka on ommeltu jalkineisiin ja antaa oikean istuvuuden jalalle. Sandaalissa on korkokengät, joissa on musta reunus.

5. Talven lämpimät sukkasaappaat:

Lämpimät talvisukat

Nämä polvisukat, joiden pituus on polviin asti. Sen lämpöä tarvitaan paljon viileinä talvipäivinä. Mustissa ja punaisissa suksissa on valkoiset langat, jotka näyttävät houkuttelevilta. Täyspitkät sukat suojaavat jalkoja täydellisesti.

6. Neulottu saapas:

Neulottu saapas

Se on lyhyet saappaat, jotka peittävät vain nilkat ja sitovat sen sukkien paksuudella. Sukka on neulottua materiaalia ja leveä röyhelö kiinnitetty nauha nilkan päälle. Se on uusi käsite suksissa ja harvinaista löytää.

7. Terävät sukkahousut:

Terävät sukkahousut

Se on mustat sukkasaappaat, joissa on terävät korot. Korkea lyijykynä kantapää jalkineet on kiinnitetty mustat sukat ja puettavat olla yhtä ainoana. Sukun yläosassa on kaksi valkoista raitaa, mikä tekee siitä ikivihreän mustavalkoisen painatuksen. Tämä on paras lyhytpuku -asusteellesi, se auttaa lisäämään kauneuttasi.

8. Pitkät sukat saappaille:

Pitkät sukat saappaille

Nämä pitkät villasukat ovat erittäin kauniita ja villa on halutuinta talvella. Harmaiden pitkien sukkien painatus on valkoista, ja niiden päällä on siksak -raita, jonka jälkeen on tähtimuoto ja varpaissa on siksak -vuori. Tämäntyyppiset sukat sopivat parhaiten myös talvikaudeksi.

9. Tie Top Boot Sock:

Tie Top Boot -sukka

Se on paksut sukat saappaille, joiden edessä on suuri neliömäinen kuvio. Yläosa on sidottu solmioon, jossa on kukkajousi polven alapuolella. Tällaisia ​​sukkia voidaan käyttää mini -mekkojen kanssa, jotta vältetään paljon paljastava hahmo. Tie top käsite on uusi sukka.

Pitkät saappaat pysyvät kysyttyinä kylminä päivinä. Saappaissa on myös lyhyitä kokoja, jotka ovat todella hienoja ja valtavia. Se korostaa muodin loppumista nykyisillä markkinoilla.