15 ainutlaatuista 1. syntymäpäivälahjaa pojille ja tytöille

Vauvat tarkoittavat onnea. Kaikki rakastavat vauvojaan ja yrittävät antaa heille mahdollisimman hyvää koko elämänsä ajan. Syntymästään lähtien vanhemmat yrittävät antaa hänelle parasta, mitä heillä on varaa, ja viettävät jokaista syntymäpäivää. Kun juhlimme syntymäpäiviä, yksi tärkeimmistä päätöksistä on lahjoista. Ensimmäinen syntymäpäivä on hyvin erityinen ja kaikki juhlivat sitä suurelta osin. Ei tarvitse hämmentyä nyt. Tästä artikkelista saat uusia lahjaideoita. Tutustu niihin ja hanki se pienelle munchkinille.

Parhaat ensimmäisen syntymäpäivän lahjat:

Löydämme täältä mainitut 15 parasta 1. syntymäpäivälahjaa pojille ja tytöille.

1. Vauvan ensimmäinen 12 kuukauden kehys:

Vauvan ensimmäinen 12 kuukauden kehys

Tämä on hämmästyttävä 1. syntymäpäivälahjaidea, jota voit kokeilla. Valokuvat ovat aina hauskoja ja muistuttavat vanhasta kauniista. Joten on kaunista, jos voit ottaa hyviä kuvia vauvasta joka kuukausi ja esittää 12 kuukauden valokuvakehyksen. Tämä on yksi parhaista ja ikimuistoisimmista lahjoista, joita voit antaa lapsellesi.

2. Puinen seeprakeinuhevonen:

Puinen seepra -keinuhevonen

Zebra -keinuhevonen on ainutlaatuinen ensimmäisen syntymäpäivälahja, jonka voit antaa pikkulapsellesi. Tämä on matala keinuhevonen nuoremmille ratsastajille. Siinä on myös pieni huuli istuimen selkänojassa ja pitää seepraratsastajat putoamassa selästä. Tämä on tyylikkään näköinen keinuhevonen, jota vauva rakastaa.

3. Muodon lajitteluväylä:

Muodon lajitteluväylä

Muotojen lajittelubussi on kaunis 1. syntymäpäivälahjaidea pojille. He rakastavat ajoneuvoja, ja tämä on värikäs bussi, jossa on 6 muotoa lajiteltavaksi. Se kehittää hänen tunnistamistaitojaan sovittamalla värit ja muodot. Vauva voi mennä bussilla ja leikkiä haluamallaan tavalla. Voit ostaa tämän upean värikkään linja -auton vauvalle hänen 1. syntymäpäivänään.

4. henkilökohtainen puinen vauva lohko:

Yksilöllinen puinen vauvan lohko

Tämä on luova puinen lohko vauvan ensimmäiselle syntymäpäivälle. Voit lisätä hänen nimen, painon, pituuden, syntymäajan ja henkilökohtaiset viestit. Tämä on käsintehty puinen lohko, jonka voit lahjoittaa vauvallesi, jotta hänen syntymäpäivänsä olisi ikimuistoinen. Hän voi pitää sen pitkään ja vaalia muistoja.

5. Piano Popping Fun:

Piano Popping Fun

Tämä on hämmästyttävä 1 -vuotislahja, jonka voit saada lapsellesi. Tämä on piano, joka tuottaa ääntä ja jokaista näppäintä painettaessa nousee ilmaan. Se auttaa kehittämään vauvojen motorisia taitoja, aistillista oppimista ja uutta etsintää. Siinä on monia värejä ja vauvat rakastavat ääntä ja tähdet saavat heidät hymyilemään.

6. Toasty Toez -hahmo -tossut:

Toasty Toez -hahmoiset tossut

Voit lahjoittaa nämä söpöt eläintossut vauvallesi hänen syntymäpäivänään. Sisäpuolella on lämmin fleecevuori ja ulkopuolella mokkanahka. Tässä on myös kumipohja. Vauva rakastaa näitä tossuja ja hän voi aloittaa kävelynsä näillä söpöillä tossuilla. Voit jopa kirjoittaa vauvan nimen myös tossuihin.

7. Puiset lohkot:

Puupalikat

Puupalikat ovat aina hauskoja. Tämä eroaa tavallisesta puupalkista. Siinä on lintuja ja eläimiä, ja kun vauva sopii jokaiseen kappaleeseen, hän voi luoda kauniita muotoja. Hän voi kehittää rakentavia taitojaan ja hän sitoutuu pelaamaan niitä puupalikoita. Kaikki puukappaleet on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja ne ovat myös vahvoja. Voit lahjoittaa tämän tyttärellesi.

8. Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas:

Twinkle Bright LED Sleep Well Canvas

Tämä on yksi parhaista ensimmäisen syntymäpäivälahjaksi tytölle. Se on ainutlaatuinen idea, jossa voit pitää kankaan vauvasi kehdon vieressä. Se syttyy yöllä ja vauva rakastaa tuota himmeää valoa yöllä. Voit kytkeä sen päälle ja pois päältä kaukosäätimellä, ja koko valo on kehystetty puukehykseen.

9. Matkalelu taaperoille:

Matkalelu taaperoille

Matkalelu taapero on paras 1 -vuotislahjaidea tytöille. Tämä on hyvä lelu, jolla vauva voi kehittää aistikykyjään. Se auttaa myös parantamaan vauvan motorisia taitoja ja hän voi leikkiä kaikkien näiden pienten lukkojen kanssa, jos haluaa avata sen. Anna hänen käyttää mielikuvitustaan ​​antamalla hänelle tämän lahjan syntymäpäivänään.

10. Walkerin lelu pojalle:

Walkerin lelu pojalle

Tämä on pohdiskeltava 1. syntymäpäivälahja. Tämä auttaa vauvaa liikkumaan kotona ja saa hänet parantamaan kävelyään. Saat sellaisen, jolla on ääniä, musiikkia, hauskoja ääniä jne. Tämä on puinen lelu eikä ole niin kevyt. Joten se auttaa vauvaasi tasapainottamaan helposti kävelyn aikana.

11.Söpö syntymäpäivälahja:

Suloinen syntymäpäivälahja

Voit saada tämän ikimuistoisen ensimmäisen syntymäpäivälahjan vauvallesi. Tämä on yksilöllinen nimi, jossa on kaikki hänen yksityiskohdat, kuten pituus, paino, syntymäaika ja syntymäaika. Tämä on söpö lelu vauva voi vaalia koko elämän. Muistat kaiken vauvaan liittyvän, kun näet lelun.

12. Syntymäpäiväpoikarannekoru:

Syntymäpäiväpoikarannekoru

Tämä on erittäin söpö 1 -vuotias syntymäpäivälahja, jonka voit saada 1 -vuotiaalle pojallesi. Tämä on henkilökohtainen ketjurannekoru hänen ensimmäisen syntymäpäivänään. Se on ruostumattomasta teräksestä valmistettu rannekoru, ja voit yksilöidä sen vauvan nimen, syntymäajan jne. Kanssa. Tämä on tyylikäs ketju, jonka voit lahjoittaa vauvallesi.

13. Musical Rhymes Kirja:

Musiikillisten rhymien kirja

Tämä on sopiva 1. syntymäpäivälahja pojille. Vauvat rakastavat musiikkia, ja tämä musiikkirimikirja on erittäin hyvä lahja. Hän kehittää musiikkitajua kuuntelemalla kaikkia näitä musiikkirimejä avaamalla jokaisen sivun. Hän nauttii siitä hyvin.

14. Junarahalaatikko:

Junarahalaatikko

Tämä on kimalteleva lelujuna, jonka voit antaa vauvallesi hänen ensimmäisen syntymäpäivänään. Juna näyttää erittäin söpöltä ja sitä voidaan käyttää myös rahalaatikkona. Vauvat voivat leikkiä kolikoilla, kun hän kasvaa hieman isommaksi. Varo kolikoita, koska ne voivat laittaa ne suuhun. Siihen asti he voivat käyttää sitä lelujunana.

15. Pehmeä istuin vauvalle:

Pehmeä istuin vauvalle

Tämä on erittäin hyödyllinen lahja, jonka voit antaa vauvalle hänen ensimmäisen syntymäpäivänään. He rakastavat sitä leikkiä sen kanssa. Ne ovat niin pehmeitä ja vauvat voivat istua sen päällä ja leikkiä nalle muotoisten pehmeiden lelujen kanssa. Hanki tämä söpö lahja lapsellesi, jolla hän leikkii sen kanssa.

Ideoita 1. syntymäpäivälahjaksi

Nämä ovat ainutlaatuisia syntymäpäivälahjaideoita vauvallesi. Kun on 1. syntymäpäivä, sinun on hankittava jotain erityistä, jonka hän voi säilyttää pitkään. Jotkut niistä ovat pitkäaikaisia ​​muistoja ja toiset voivat leikkiä sen kanssa.