9 parasta pitkähihaista t-paitaa miehille ja naisille, jotka ovat trendikkäitä

Rento t-paidat ovat muuttaneet trendiään säännöllisin väliajoin. Funky, tavallinen, nörtti, tammi jne. Ovat olleet melko laajalti sekä miesten että naisten käytössä. Rentojen t-paitojen uusimmat mallit ovat kuitenkin pitkäsiimaisia ​​t-paitoja, jotka ovat vetäneet puoleensa sekä miehiä että naisia.

Viimeisimmät naisten ja miesten pitkät t-paidat:

Tässä on joitain laajalti hyväksyttyjä pitkäviivaisia ​​t -paitoja, jotka on laajalti poimittu ulkonäön muuttamiseksi.

1. Kaulusleikattu pitkähihainen t-paita miehille:

Kaulusleikattu pitkähihainen t-paita miehille

Kaulusleikkausmallit pitkillä t -paidoilla miesten vaatteissa harmaassa ovat olleet ensisijainen valinta suunnittelija -asuun. T-paidassa on kapea kaulus, jossa pitkät sivuleikkaukset ja keskimmäiset napit.

2. Kaksivärinen pitkähihainen t-paita miehille:

Kaksivärinen pitkähihainen t-paita miehille

Pitkäsiimaiset t-paidat, miesten Intia-muotoilu, jossa on uusi kosketus, saavat kaksivärisen painatuksen. Pitkä t-paita on jaettu kahteen osaan, joista toinen on marron ja toinen on pyöreä kaula. Tarvitsetko satunnaisia ​​pitkäviivaisia ​​t-paitoja? Sitten tämä sopii sinulle todella.

3. Flare Longline T-paita naisille:

Flare Longline Naisten t-paita

Väljä istuvuus, naisten pitkähihaiset t -paidat, joissa on puuvillamateriaalia, antavat tyylikkään ilmeen ja yksinkertaisen käytön. T-paita on valmistettu puuvillasta ja siinä on inspiroivia sanamuotoja, joiden selkä on pidempi kuin edestä.

4. Naisten pitkähihainen t-paita:

Naisten pitkähihainen t-paita

Off-Shoulder-mallit ovat olleet ihastuttavia tyylikkään ulkoasun luomiseen juhlissa. Pitkäsiimaisella t-paidalla on pyöreä kaula-aukkoinen muotoilu, jossa on yksi sivu olkapäästä. T-paidan mustalla taustalla on ruusukuvio. Nuoret tytöt suosivat tätä korkeakoulujuhliinsa tai muihin toimintoihinsa.

5. Miesten hupullinen pitkähihainen t-paita:

Miesten hupullinen pitkähihainen t-paita

Miesten pitkäsiimainen t -paita, jossa on kaksikerros ja hupullinen kaula, antaa upean ulkoasun retkiin. Pitkän t-paidan sisäkerros on valkoinen ja ulompi on puuvillaa.

6. Zebra Stripped Longline T-paita miehille:

Zebra Stripped Longline T-paita miehille

Pitkähihaiset t-paidat miehillä, joilla on pitkät hihat ja puolipyöreä pääntie ja pohja näyttävät tyylikkäämmiltä juhliin. Suunnittelu on valmistettu puuvillamateriaalista, jossa on joustava vaikutus, jotta se on löysä ja tiukka.

7. Takana vetoketju pitkähihainen T-paita Naiset:

Takana vetoketjullinen pitkähihainen t-paita naisille

Polyesteristä valmistetun pitkäsiimaisen valkoisen t -paidan takana on vetoketjukuvio. T-paidassa on puolihihat ja selkäkaula, joka antaa aistillisen ilmeen farkkujen tai Caprin yli. Jos etsit tyylikästä ja vähän trendikästä, tämäntyyppinen t-paita antaa sinulle varmasti hyvän valinnan. Kokeile tätä mallia rentoille juhlille tai kokouksille.

8. Ahdistunut pitkäsiimainen t-paita miehille:

Distressed Longline T-paita miehille

Valkoinen pitkäsiimainen t -paita, kun se on ahdistunut, antaa uuden ilmeen rentoille. T-paita on valmistettu puuvillasta, ja siinä on pyöreä pääntie ja puolipyöreä pää, joka antaa ahdistuneen ilmeen t-paidan päähän. Kaikille retkillesi kokeile tätä tyyliä ainutlaatuisella tavalla.

9. Pleaded Longline T-paita miehille:

Pleaded Longline T-paita miehille

Pitkäsiimainen miesten t-paita, kun sille annetaan pyydetyt päätteet ja hihan reunat, se antaa jopa yksinkertaiselle t-paidalle tyylikkään ilmeen. T-paita on valmistettu puuvillasta, ja sen muotoilu on yhdistetty punaiseen, valkoiseen ja mustaan.

Pitkäsiimaisia ​​t -paitoja on käytetty miesten farkkujen päällä, kun taas naisilla; niitä voidaan myös kantaa capri- ja nilkkapituisilla legginsseillä. Koska useimmat niistä on valmistettu puuvillasta, ne antavat käyttäjälle mukavan kokemuksen retkille, tanssille tai jopa säännölliseen käyttöön.