35 idéer för tatueringsteckensnitt, ordspråk och typsnitt

Tatueringsteckensnitt-idéer-dekorativa-kalligrafiska-fot-talesätt

En skripttatuering kan bestå av ett enda ord eller flera meningar. Det kan vara ett namn, ett avsnitt från din favoritbok eller ett citat från en film. Oavsett om tatueringen uttrycker din syn på livet eller är avsedd som en hyllning till en älskad, är tatueringens typ och plats lika viktig som själva tatueringen. Tänk på att ju mer invecklad typsnittet är, desto mer utrymme är tatueringen kommer att ta på huden. Ta dig tid att kolla in några Tatueringsteckensnitt och titta på typsnitt i förväg.

Tatueringsteckensnitt för en vacker tatueringsdesign – tips och coola idéer

40 tatueringsord på latin och grekiska att tänka på

Tro kärlek hopp tatuering – mening & olika tatueringsdesigner för män och kvinnor

Kalligraferade tatueringsteckensnitt

Tatueringsskrifter -skal-blad-fågel-kombinerad

Kalligrafiteckensnitt är mycket populära för tatueringar med ordspråk eftersom de flyter ihop fint och kännetecknas av mycket eleganta detaljer. Men dessa tatueringsdesigner kräver en erfaren konstnärs hand. Tatueringsfonten kan bara innehålla enkla svarta linjer eller kryddas med skuggor och färger. Kom ihåg att vissa kalligrafiteckensnitt är mer extravaganta än andra, och längre passager är svåra att läsa.

Graffiti tatuering teckensnitt

Tatueringsteckensnitt-graffiti-font-arm

Graffiti -teckensnitt är en modern kalligrafi, eftersom bokstäverna flyter in i varandra för att skapa en vacker bild. Vissa graffiti -teckensnitt är dock svårare att läsa eftersom de nästan är ett snyggt skriftspråk. Olika element kan också döljas i bilden. Du kan välja en svartvit eller färgad design.

Personliga tatueringsteckensnitt

tatuering-font-handled-personlig

Det enklaste sättet att se till att ditt tatueringssnitt är unikt och så personligt som möjligt är att designa teckensnittet själv. Om du vill ha namnet på en familjemedlem eller älskad graverad, överväg att använda sin egen handstil. Han borde skriva ner sitt namn på ett papper och sedan ge teckningen till tatueraren. Tänk också på att du eller din älskade måste skriva orden dussintals gånger innan bilden blir lämplig för en livslång tatuering.

tattoo-font-personalized-flower-design

Först när du är helt nöjd med designen och teckensnittet kan du tatuera dig med den. Det skulle vara ännu trevligare om du ritar en liten bild utöver ordet, namnet eller talesättet. Detta kan vara en enkel symbol som ett hjärta eller en blomma som tillför värde till hela designen. För en ännu vackrare effekt kan denna bild också tatueras med färgat bläck.

Coola idéer för tatueringsteckensnitt

tattoo-font-schörkel-word-wrist

Teckensnitt för tatueringar är många och därför är det ibland svårt att bestämma vilket typsnitt som ska användas. Oavsett om du har ett namn, ett motto eller ett inspirerande citat, är teckensnittet av central betydelse. Detta innebär att uttalandet antingen kan vara framgångsrikt iscensatt eller helt oläsligt.

tatuering-teckensnitt-versaler-överarm-insida

Tatueringen kan helt enkelt inte gå fel med ett teckensnitt, eftersom bokstäverna alltid är lätta att läsa. Blockbokstäver är dock särskilt lämpliga för minimalistiska tatueringar med högst fem ord. Om det valda ordspråket är lite längre kommer det definitivt att se snyggare ut med ett annat teckensnitt.

tatuering typsnitt hjärtslag design fjäril

Bokstäver kan snyggt integreras i böjda linjer och lår. I en hjärtslagstatuering kan till exempel barnets eller älskade namn skrivas och utformas som en del av den övergripande designen. Alternativt kan orden helt ersätta EKG -linjen för en kreativ design. I kombination med ett färgat motiv blir en sådan tatuering omedelbart ett blickfång.

tatuering-typsnitt-kinesisk-tillbaka

Om du vill hålla betydelsen av din tatuering hemlig kan du välja ett talesätt på ett annat språk. Kinesiska och japanska skript har länge använts för hemliga tatueringar eftersom människorna i Europa som kan dessa språk inte är för många. Arabiska och hindi bokstäver är lika populära och har ett snyggt utseende.

tatuering-font-tips-lång-säger

Om du har bestämt dig för ett flerradigt ordspråk som en tatuering, bör du välja ett teckensnitt som har färre blomningar. Bokstäverna ska inte heller skrivas för hårt eller för djärvt. Tunna bokstäver i en enkel handstil är perfekta för långa ord och livsmotto.

Tatueringsord på olika delar av kroppen

tatuering-teckensnitt-idéer-talesätt-underarm

Det finns ingen rätt plats för en fin tatuering med ett talesätt. Möjligheterna är olika och beror på designen, offertens längd och storlek. För ord som inte är längre än en linje är underarmen perfekt som en del av kroppen. En tatuering längs armbågen ser extremt elegant ut och är inte lika smärtsam som till exempel på insidan av armen. Lämpliga tatueringsteckensnitt för detta är handstil som inte är särskilt utsmyckad.

tatuering-font-design-fjäder-dotwork

Om du inte är säker på vad tatueringen säger kan du få inspiration från böcker, filmer eller till och med kända låtar. Som ett exempel kan du titta på tatueringen ovan, som har titeln på en Beatles -låt skriven på den. För att göra tatueringen mer iögonfallande avrundade konstnären designen med en fjäder och lite prickverk.

tatuering typsnitt fågel nyckelben

Tatueringsteckensnitt kan kompletteras perfekt med små symboler. Symbolen kan hänvisa till ordet eller talesättet, eller helt enkelt slutföra designen på ett visuellt vackert sätt. Det är viktigt att bilden inte är mycket större än bokstäverna, annars blir det en höjdpunkt. Du vill egentligen bara komplettera teckensnittet och inte ersätta det med ett annat motiv.

tatueringsskrivande-liten-ring-finger-vigselring

En ganska ovanlig, men på senare tid mycket populär del av kroppen för tatueringsteckensnitt är fingrarna. Ringfingret är ofta tatuerat med ett ord eller en symbol som fungerar som ett alternativ till vigselringar. Du kan ha namnet på älskaren, bröllopsdatumet eller ett löfte graverat i ett ord.

Låt dig inspireras av våra idéer och exempel på tatueringsteckensnitt, ordstäv och populära citat nedan och hitta den bästa tatueringsdesignen för dig själv.

“Vilda hjärtan går inte att tämja”

Tatueringsteckensnitt kreativt-säger-vilda-hjärtan-underarm

“Livet verkar vara en kamp mellan det vi ser och det vi gör. Jag tänker inte ändra mina vägar bara för att behaga dig eller för att lugna dig “

Tatueringsfonter-idéer-band-rosor-kombinerade-säger-revben-kvinna

Kärleks- och amorskrifter på din handled

tatuering teckensnitt handled fjäder fingeravtryck kombination

Mor-dotter tatuering “Gör rätt, frukta ingenting”

tatuering-typsnitt-talesätt-fötter-mor-dotter

“Jag hittar ett sätt att se dig igen”

Tatueringsteckensnitt-typsnitt-säger-axelblad-kvinna

tatuering-teckensnitt-kvinnor-bok-öppna-sidor-säger

tatuering teckensnitt kvinna axelblad handstil

tatuering-teckensnitt-kombination-hibiskus-blommadöd

tatuering-font-kalligrafisk-axelblad-maskros-fågel

tatuering-typsnitt-kalligrafisk-överarm-inuti-vänner-man

tatuering-typsnitt-kalligrafisk-fot-sida

tatuering-teckensnitt-dekorativ-axelblad-kvinna

Tatueringsteckensnitt idé -zeichen-oändliga asterisker

tatuering-skriva-säga-bakom-örat-kvinna

Tatueringsteckensnitt -handleds-handstil-ett-ord

tatuering-font-handled-kvinna-enkel

Tatueringsskrivningar-kvinna-säger-axelblad-maskros

tatueringsskrivande-kvinna-axel-över-bröst

tatuering-teckensnitt-kvinna-axel-handstil

tatuering-skriva-kvinna-revben-säga-liv-frågor

tatuering-typsnitt-ordspråk-underarm-kvinna

Topp 30 tatueringsteckensnitt för effektiva tatueringsslagord!