Tatuerare Tyskland: Det här är de bästa tatuerare på en gång!

En sak är säker – tatueringarna har en gång blivit rynkade och har nu blivit en integrerad del av samtida estetik. Statistiken talar för sig själv – var femte tyskare har minst 1 tatuering och antalet tatuerade har nästan fördubblats under de senaste 8 åren. Tyskland anses vara Mecka för alla som vill tatueras av några av de bästa tatuerare i världen. Även i huvudstaden Berlin finns det nu mer än 1000 studior. För att göra din sökning lite enklare har vi listat några av de bästa tatuerare i Tyskland för dig i den här artikeln.

bästa tatueringsstudior i Tyskland tatueringstrender kända tatuerare

Om du vill få en viss tatuering är inte bara rätt motiv viktigt. Det finns nu tatuerare en krona ett dussin, men tyvärr finns det också många svarta får bland dem. Därför är det desto viktigare att hitta en lämplig tatuerare som är bäst specialiserad på en viss tatueringsstil. Oavsett om du letar efter utmärkta svartgrå porträtt, realistiska tatueringar eller de med en trendig prickarbetslook – du kommer säkert att hitta rätt konstnär i den här artikeln.

De bästa tatuerare i Tyskland – Chaim Machlev, Berlin

Chaim Machlev tatueringar den berömda tatueraren Tyskland

Sedan flera år tillbaka har Chaim Machlev varit en av de mest eftertraktade och kända tatuerare i världen och har nästan en halv miljon följare på den sociala plattformen “Instagram”. Hans studio i Berlin heter “Dots to Lines” och beskriver samtidigt hans omisskännliga stil. Efter att ha börjat tatuera som yrke 2012, kallar många honom som ett underbarn. Hans mästerverk kännetecknas av fina linjer, prydnader och geometriska former som ser ut som om de alltid har kopplats till bärarens kropp. Alla hans motiv är individuellt anpassade efter hans kunders kroppsform och är verkligen unika. Men om du vill ha ett möte med honom måste du ha tålamod – väntetiden är nästan 2 år.

Valentin Hirsch, Berlin

Valentin Hirsch tatuerare artist geometriska tatueringar trend tatuerare Tyskland

Valentin Hirsch är en annan utmärkt och mycket begåvad tatuerare Tyskland som arbetar i Berlin. Han skapade sin egen tatueringsstil, så att säga. Den är baserad på en kombination av blackwork -stil och geometrisk symmetri och tar upp teman som natur, liv och död. Hans vilda teckningar av leoparder, lejon och andra djur som träffar skalle är hisnande och ser otroligt realistiska ut. Valentin Hirsch studerade konst i Wien och beskriver sig själv som en konstnär och inte en tatuerare. Han tatuerar inte bara i Berlin, utan flyger också regelbundet till Paris, London och New York. För fem år sedan gav den begåvade mannen till och med ut sin bok “Symmetries” med sin biografi och de vackraste verken.

Randy Engelhard, Zwickau

Randy Engelhard tatuerare bästa tatuerare Tyskland

Randy Engelhard har tatuerat i 20 år och 2005 öppnade han sin tatueringsstudio “Heaven of Colors” i Zwickau. Sakta men säkert växte hans kundkrets och popularitet och nuförtiden är han en av de mest eftertraktade tatuerare i Tyskland. Han tatuerar på olika tatueringsmässor runt om i världen och framstår som gästartist i många länder. Från gotiska motiv till otroligt livliga porträtt – tatueraren vet exakt vilka maskiner och färger han måste arbeta med för att uppnå det perfekta resultatet till slut.

Sasha Masiuk, Berlin

Sasha Masuik tatuerare axeltatuering kvinnor

Sasha Masiuk är en av de bästa och mest kända tatuerare i Tyskland såväl som i Ryssland. Hon föddes i Kharkiv, Ukraina, där hon också tog examen från Academy of Art and Design. Tatueraren är känd för sina invecklade och detaljerade verk i prickarbete och linjestil i kombination med känsliga blommönster. Även om hon och hennes man bor i den tyska huvudstaden öppnade hon också två tatueringsstudior i Moskva och Sankt Petersburg för 6 år sedan. I Berlin tatuerar hon som gästartist antingen under “skördetiden” eller “AKA tatueringsstudion”.

Jessica Svartvit, Ulm

Jessica Svervtiv tatuerare bästa tatuerare Tyskland underarm tatuering kvinnor

Jessica Svartvit är en ung och otroligt begåvad dam som först började sin karriär som tatuerare 2014. Även om hon har varit i denna bransch så kort tid, har hennes unika tatueringar gjort henne till en av de mest populära tatuerare i Tyskland. För många av sina verk använder hon en blandning av olika tekniker och stilar som klassisk mandala, old school och new school. Uppmärksamheten på de små detaljerna, de fina linjerna, valet av färger som harmoniserar underbart med varandra och ger tatueringen en mild touch – allt detta gör arbetet med Jessica Svartvit så vackert och spännande.

Lucas Wagner, Hamburg

Lucas Wagner tatuerare Hamburg bästa tatuerare Tyskland Traditionell tatuering

Tyskland har verkligen tur att ha en så begåvad tatuerare som Wagner för traditionella tatueringar. Som namnet antyder är traditionella tatueringar en viktig del av tatueringens historia som konst. De tjocka, svarta konturerna är typiska för dessa tatueringar. Kontrasten förbättrar designen och det svarta bläcket ser till att det håller länge och åldras bra. Några av de mest kända tatuerare i denna stil inkluderar legender som Ed Hardy, Sailor Jerry och Lyle Tuttle, bland andra. Lucas Wagner är av många känd som den tyska mästaren i traditionella tatueringar och det är därför du måste vänta minst 4-5 månader på ett möte.

Tobias Burchert, Halle (Saale)

Tobias Burchert tatuerare bästa tatuerare Tyskland axeltatuering kvinnor

Du kommer att bli kär i de abstrakta mönster och former och ljusa färger från denna tatuerare Tyskland. Tobias Burchert, även känd under smeknamnet “ElSchwino”, har tatuerat sedan 2008 och är utan tvekan en av de tatuerare som alla tatuerare borde känna till. De realistiska, grafiska elementen och de svepande linjerna är typiska för hans tatueringar. Detta skapar unika och surrealistiska konstverk som verkligen fångar ögat.

Waler Montero, Paderborn

Tattoo Realistisk stil Walter Montero Tattooist Arm Tattoo Men

Den argentinska tatueraren Waler Montero har tagit den surrealistiska tatueringsrealismstilen till en helt ny nivå. Han har varit aktiv i denna bransch i 17 år nu och inspirerar människor över hela världen med sina verk. Dessa består vanligtvis av realistiska bilder i mörka färger och en lysande kombination av färg, form och koncept – en tatuering gjord av Montero kan kännas igen. I hans tatueringar har människors ansikten ett slags futuristiskt och dystert utseende och en bild kan stickas i flera olika perspektiv samtidigt. Men det är just detta kaos som får Waler Montero att sticka ut från mängden.

Gerhard Wiesbeck, Berlin

Gerhard Wiesbeck tatuerare berömda tatuerare Tyskland helkroppstatuering

Gerhard Wiesbeck är en annan utmärkt tatuerare i Tyskland. Om du är intresserad av blackwork, dotwork eller geometriska tatueringar, då är du väl rekommenderad med honom! Tatueraren tolkade dock stilarna på sitt eget sätt. Du kommer förgäves att leta efter fina linjer, känsliga detaljer och subtila mönster i ditt arbete. Hans tatueringar kännetecknas av otroligt djärvt och djärvt svartarbete och geometriska former som påminner oss lite om stamtatueringarna. Denna kombination av de två stilarna skapar en utmärkt kontrast och gör alla hans tatueringar väldigt speciella.

Brian Povak, Berlin

Brian Povak tatuerare bästa tatuerare Tyskland

Som du kan se ligger de flesta av Tysklands bästa tatuerare i Berlin. Och Brian Povak är bara ännu ett bevis på det – tatueraren kallas till och med tatueringens kung i huvudstaden. Livlig, unik, intensiv, fängslande, sprudlande – så kan du beskriva hans verk. Hans främsta styrkor är porträtt och tatueringar i realistisk stil.

Mandy Frank, Hamburg 

Mandy Frank Tattoo Artist Germany Tattootrends Watercolors Tattoo

Totalt kaos och ett fullständigt bortse från all perfektion – allt detta kännetecknar varje verk av den tyska konstnären. Oavsett om hon illustrerar en barnbok, pryder ett klädesplagg, målar en bild eller tatuerar en kund – Mandy Franks mönster är fulla av färger och former. Resultatet är alltid hisnande konstverk, oavsett duk. Hon älskar att låta din kreativitet gå fri och bokstavligen leka med färgerna. Men deras stil har inget att göra med de klassiska akvarelltatueringarna och kallas därför “Colorsplash”. Den tyska konstnären upptäckte sin kärlek till tatueringar för bara några år sedan och beskriver sig själv som “en målare som också tatuerar”. För att få en tid med henne måste du hålla ett öga på hennes schema eftersom hon för närvarande arbetar som gästartist i olika tatueringsstudior i hela Europa.

realistiska tatueringar trend bästa tatueringsstudior i Tyskland berömda tatuerare