15 parasta egyptiläistä tatuointimallia ja merkitystä

Egypti on yksi maailman hyvinvoituista ja sivistyneistä kulttuureista. Salaperäinen maa, joka on rikas sen historiassa ja kulttuuritaustassa, on palauttanut monia sen ominaisuuksia. Yksi he pitivät kauniiden tatuointien muodossa, joissa käytettiin erilaisia ​​hieroglyfejä ja symboleja. Tatuoinnit ovat erilaisia ​​kuin muut tavalliset tatuointimallit, joita seurataan Egyptin maassa.

Egyptiläiset tatuointimallit ja merkitykset

Egyptiläiset tatuointimallit ovat rikas ulkonäkö ja suosituimpia tatuoinnin maailmanhistoriassa. Nykyään suurin osa nuorista on hulluna näihin egyptiläisiin tatuointeihin. Jotkut Egyptin tatuointisymbolien käsinvalituista ja muodikokoelmista, jotka vievät sinut Egyptin legendaariseen historiaan.

Egyptiläiset tatuointimallit

Egyptiläiset tatuointimallit ja merkitykset:

Tässä on joitain parhaita egyptiläisiä tatuointimalleja niiden merkityksillä ja kuvilla sekä miehille että naisille, jotka voivat auttaa sinua koristamaan kehosi tatuoinneilla.

1. Sphinx Egyptian Tattoo mallit:

Sphinx Egyptin tatuointimallit

Sfinksi käsittää mystisen hahmon, jossa pää on ihmisen ja leijonan ruumis, ja se on ehkä kelttiläisten griffonien egyptiläinen muunnelma. Tämän mystisen hahmon tarkka merkitys on edelleen mysteeri, mutta lukuisat luottamukset sen oli tarkoitus olla vartijana hallitsijalle, joka kerran makasi viereisessä pyramidissa. Riippuen siitä, kuinka laajasti tarvitset sfinksiäsi, hän voisi istua kehon eri alueilla. Täysikokoinen sfinksi voisi olla täysi selkäosa, kun taas pienempi pää ja hartiat voivat olla olkavartessa tai olkapäässä. Tämä tatuointi muistuttaa valtaa, joten se voi olla yksi parhaista egyptiläisistä tatuoinneista miehille ja naisille.

2. Useita symboleja egyptiläinen tatuointi:

Useita symboleja egyptiläinen tatuointi

Upea suunnitelma ja yleinen muotoilu tällä käsityötaidolla. Kukat, joissa ei ole varjoa, tarkoittavat jotain nimenomaisesti, mutta ne voivat kadota kaikille paitsi käsityöläiselle itselleen. Tämä egyptiläinen tatuointi on täynnä kuvia. Aurinko tarkoittaa sitä, että se takaa sen, mihin sen säteet koskettavat. Silmä merkitsee laatua ja voimaa. Jos sinulla on yhden dollarin greenback Yhdysvalloista mukanasi, ota se pois ja tutki sitä. Se on sama silmä. Pyramidit yhdistävät myös voiman ja voiman.

3. egyptiläisten tatuointien hieroglyfit:

Hieroglyfit Egyptin tatuoinnit

Hieroglyfit muodostavat yhden maailman kokeneimmista egyptiläisistä symboli -tatuoinneista, ja niitä pidetään edelleen tyylikkäästi tyydyttävinä ja kiehtovina. Ne välittävät tietyn arvoituksen arvoa. Itse asiassa jopa suora nimi tekisi kiehtovan tatuoinnin. Melkein kuin hieroglyfit ovat pitäneet tutkijat mielessään huomattavan pitkään yrittäessään irrottaa heidän ongelmansa, saat ihmiset ihmettelemään tatuointisi salaperäistä merkitystä. Voit kommunikoida egyptiläisten hieroglyfitatuointien kanssa poimimalla kuvat ja menemällä foneettisiin tai logon gramma -ymmärryksiin, mukaan lukien varjostus, valitsemalla, mistä kurssista tatuointi tulee tutkia, ja koordinoimalla kuvat suuremmiksi tatuointeiksi. Tuloksia on laumoilla.

Lue lisää: Eläinten tatuoinnit

4. Egyptin Primordial Hill -tatuoinnit:

Egyptin Primordial Hill Tatuoinnit

Alkukaltevuus on egyptiläinen symboli -tatuointi, joka on kuva kahdesta askeljärjestelystä, jotka kohtaavat ylhäällä. Kuva symboloi rinteiden jälkeistä hämärää, jonka sanottiin nousevan epäjärjestyksestä kuivaksi alueeksi. Lisäksi muoto puhuu egyptiläisen merkittävimmän sävellyksen ihmeen, pyramidien. Tatuointi -ajatuksia alkukaltevuuteen kuuluu kappaleen levittäminen ristiin molempien olkapään luiden yli tai sen käyttäminen nauhana käsivarren tai säären ympärillä. Alkukaltevuus on myös osa sitä, että se on osa kohtausta, johon saattaa sisältyä myös uraeus -kuva (käärme).

5. Phoenix:

Feeniks

Tämä legendaarinen egyptiläinen olento syytettiin ylösnousemuksesta omasta tuhkastaan ​​aloittaakseen elämän uudelleen. Lukuisat tatuointiharrastajat käyttävät sitä osoituksena ylösnousemuksesta tai suurten vaikeuksien voittamisesta koko elämänsä ajan. Anna Feeniksille tilaa levitä; havaitse yksi olkavarteen tai levitä selän yli. Tämä on yksi kauneimmista egyptiläisistä tatuointimalleista ikuisesti.

6.Skarabii ilman siipiä tatuoinnit:

Scarabs olivat muinaisen Egyptin kuuluisia koristeita. Niitä maksetaan paljon, ja ne ovat kaiverruksiensa ja typologiansa ansiosta olennainen tiedon lähde vanhan maailman arkeologeille ja historian asiantuntijoille. Ne ovat lisäksi muinaisen egyptiläisen käsityön klassinen esitys. Egyptiläisille skarabeus oli äkillisyyden perusta. Se ottaisi pois missä tahansa, kun se asennettiin. Lisäksi se oli kuva ylösnousemuksesta.

Scarab ilman siipiä tatuoinnit

Viileä egyptiläinen tatuointisuunnittelu skarabeille sisältää vian hyödyntämisen lonkatatuointina tai pienenä tatuoinnina niskan takana. Se menisi myös miellyttävästi ranteeseen. Jos mahdollista, että hyvin koristeltu, skarabeeri toimisi myös miellyttävästi selän pienessä osassa.

7. Egyptiläinen Ba -tatuointi:

Sana ba tulkitaan yleensä “sieluksi”. Oli miten oli, ba on todennäköisesti parempi tulkita “syvälliseksi osoitukseksi”. Ba on yksi yksilön erityisistä segmenteistä, kuten Egyptin ajattelussa ymmärretään. Uudessa kuningaskunnassa ba oli muukalainen osa ihmistä, joka selvisi hengissä tai ilmestyi kuoleman jälkeen. Se panostettiin yksilön erotteluun ja identiteettiin. Ba palasi vahingossa menehtyneiden haudalle, sillä kuollut ruumis oli sen laillinen koti.

Egyptiläinen Ba -tatuointi

Ba on egyptiläinen symbolinen tatuointi lentävästä olennosta, joka on tyypillistä identiteetille ja väsymykselle. Legendan mukaan Ba ​​suorittaisi tehtävänsä sitä edeltävänä päivänä, jolloin hän palasi jatkuvasti illan aikana. Egyptiläiset luottivat siihen, että Ba -kuva voisi suojella miestä, joka huolehtii kuolemasta. Tatuointi -ajatukset Ba: lle sisältävät höyhenpeitteisen olennon yhdistämisen egyptiläiseen pyhäkköön tai sen hyödyntämiseen hihan keskipisteenä.

8. Egyptiläiset kissatatuointimallit:

Egyptiläiset kissatatuoinnit

Egyptin kissoista löytyy erilaisia ​​tatuointeja, joille annettiin suuri merkitys sivilisaatiossa. Kissoilla oli omituisia piirteitä ja tatuoinnit kaappasivat ne kaikki onnistuneesti. Käytä mustaa tatuointia yhdessä kultaisen kanssa. Tämä rikas yhdistelmä tekisi minkä tahansa egyptiläisen tatuoinnin erottuvaksi.

9. Egyptiläinen skarabeettitatuointi:

Egyptiläinen skarabi -tatuointi

Tämä on tatuointi skarabeuskuoriaisesta. Nämä kovakuoriaiset yhdistettiin Ra -silmiin, ja tällä voidaan luoda innovatiivisia ja kauniita tatuointeja. Ihmiset lisäävät siihen myös siipiä. tämän pakkaaminen kokonsa puolesta voi varastaa sen kauneuden, joten on turvallisempi vaihtoehto säilyttää vakiokoko tämän käsittelyn aikana. Voit pitää sen yksivärisenä tai lisätä erilaisia ​​värejä, jotta tämä egyptiläinen tatuointi olisi elävä.

10. Anubis Egyptian Tattoo Design:

Anubisin egyptiläinen tatuointisuunnittelu

Tämä on abstrakti tatuointi kuoleman jumalasta nimeltä Anubis. Tämä antaa sinulle joustavuuden käsitellä erilaisia ​​värejä ja kokoja vaikuttamalla sen tärkeyteen tai vaikutukseen. Anubiksen tatuoinnit ovat yleensä väriltään mustia. Tämä on yksi täydellisistä egyptiläisistä tatuointimalleista miehille ja naisille.

11. Egyptin kuningas tatuointi:

Egyptin kuningas tatuointi

Faraon tatuointi on loistava muotoilu, jos haluat peittää suuren pinta -alan. Käytä kultaista, keltaista ja hopeaa mustalla ja valkoisella tatuoinnin kaikkiin pieniin yksityiskohtiin. Korosta silmiäsi ja saat tatuointisi toimimaan. Se on merkki vallasta ja ylivallasta. Tämä on yksi suosituimmista egyptiläisistä tatuointimalleista miehille rohkeasti. Se on yksi parhaista egyptiläisistä tatuointimalleista miehille.

12. Egyptiläisten eläinten tatuoinnit:

Egyptiläisten eläinten tatuoinnit

Animoitujen hieroglyfien käyttäminen on loistava idea, jos haluat työskennellä innovatiivisten tatuointimallien ja -kuvioiden kanssa. Nämä mallit ovat harvinaisia, eikä niitä usein nähdä. Joten eri värien käyttäminen tähän on hyvä idea. Eläinten tatuointi käsivarsissa on paras idea saada muste.

13. Egyptin tärkeimmät tatuoinnit:

Avain egyptiläinen tatuointi

Symboli on nimeltään Ankh, ja se on avain, joka edustaa elämää. Se symboloi myös sitä, että Niili on Egyptin elämän lähde ja elämän antaja. Tämä yksinkertainen ankh egyptiläinen tatuointi voidaan maalata missä tahansa. Voit kuitenkin korostaa sitä kultaisella pohjavärillä. Se on paras pieni egyptiläinen tatuointi.

14. Silmän egyptiläinen tatuointisuunnittelu:

Silmä egyptiläinen tatuointi

Udjat tai silmä on symboli, jota käytetään parantamaan ja suojaamaan. Sitä kutsutaan myös tuntien silmäksi. Naiset käyttävät tätä egyptiläistä tatuointia yleisimmin. Tämä Ra -silmä on myös rikkauden, voiman, vaurauden ja viisauden symboli. Kokeile kultaisen musteen korostamista silmään tai luo tausta muilla egyptiläisillä malleilla tai kuvioilla, jotka täydentävät tatuointia. Tämä on yksi parhaista egyptiläisistä tatuointimalleista naisille.

15. Egyptiläinen jumalatatuointimalli:

Egyptiläiset jumalatatuoinnit

Egyptin jumalien tatuoinnit ovat myös erittäin suosittuja. Ne olivat merkki korkeimmasta vallasta ja tiedon ruumiillistuma. Yleisin on Ra, auringon jumala. Nämä monimutkaiset tatuoinnit sisältävät syviä merkityksiä ja tulkintoja. Käytä tässä valkoista ja kultaista väriä. Tämä egyptiläinen tatuointi erottuu varmasti.

Egyptiläiset tatuoinnit ovat kauniita käyttää, joten valitse ja sinun tarvitsee vain painaa ne. Jos vaalit historiaa, kuvia tai yksinkertaisesti pidät yksilöitä spekuloimassa, harkitse yhden suuren Egyptin hieroglyfitatuoinnin hankkimista. Yhdistä omat ideogrammit yhteen muodostaaksesi ajatusjärjestelyn tai yritä määritellä sana foneettisilla kuvilla mistä tahansa suunnasta, mahdollisesti koristeellisen reunan rajoissa.