15 parasta puolihihan tatuointimallia miehille ja naisille

Hihatatuoinnit tarjoavat sinulle erilaisia ​​malleja. Ne antavat hyvän alueen ilmaistakseen tatuoinnin symboliikkaa kuvioilla, kuten kukka-, heimo-, polynesialainen-, lohikäärme jne..

Parhaat puolihihan tatuointimallit miehille ja naisille

15 parasta ja tyylikästä puolihihaista tatuointimallia:

Tässä on joitain parhaista puolihihatatuoinneista, jotka saattavat iskeä sydämeesi yhdellä silmäyksellä.

1. lintu tatuointi puoli hiha:

Lintu tatuointi puolihihalle

Värikäs lintu tatuointiin, jossa on puolihiha, antaa raikkaan ilmeen, ja naisten muste on laajalti värjätty. Suunnittelu sisältää linnun, ruusun ja kallon lukon, johon on kiinnitetty avain. Tatuointi symboloi vapautta, kuolemaa, rakkautta, uskollisuutta, toivoa jne.

2. Tylypahkan puolihihan muotoilu:

Tylypahkan puolihihan muotoilu

Harry Potter -sarjan innoittamana! Miesten käsivarretatuointi puolihihoissa on täydellinen alue kuvata sarjasta varastettuja malleja, kuten Tylypahkan koulun suunnittelua. Suunnittelu voi myös sisältää suosikkihahmosi elokuvasta.

3. Puolihiha Tiger Tattoo Design:

Puolihiha Tiger Tattoo Design

Vaaralliset eläimet ovat aina olleet ensisijainen valinta miesten puolihihatatuoinnille. Niistä tiikerit valitaan enimmäkseen yhdessä luonnon kauneuden kanssa värikkäällä kosketuksella edustamaan voimaa, voittamattomuutta ja voimaa.

4. Take Me Home Half Sleeve Tattoo:

Take Me Home Half Sleeve Tattoo

Rakastan piirtää söpö vauva paholainen! Miksi et saisi sitä musteella vartaloosi! Kyllä, tämä herkkä ja makea tatuointi on voittanut useiden ihmisten sydämen. Paholainen on musteinen punaisella ja surffausasento aseessaan. Se välittää myös sanoman; vie minut kotiin, mikä tulee mieleen ensisilmäyksellä.

5. Dragon Half Sleeve Tattoo:

Lohikäärmeen puolihihatatuointi

Viileän puolihihaisen tatuoinnin luokka sisältää myös lohikäärmeen kuvion. Tatuoinnissa on vaarallisen näköinen lohikäärmetatuointi, jolla on liekehtivät näkymät. Lohikäärmeen muotoilu osoittaa maagisia voimia, mielikuvitusta, jaloutta, sitkeyttä jne.

6. Musta ja harmaa kallo -tatuointi puolihihalle:

Musta ja harmaa kallo -tatuointi puolihihalle

3D -tatuoinnit ovat antaneet kallotatuoinnille uuden vaarallisen määritelmän. Puolihihan tatuointi, jossa on kallo, joka nousee käsivarresta, antaa epävarman ilmeen ja varaosat mustalla ja harmaalla varjostuksella. Suunnitteluun kuuluu myös ruusu ja villi varsi.

7. susi lainausmerkit tatuointi puoli hiha:

Susi ja lainausmerkit Tatuointi puolihihalle

Taiteen ystävät kantavat tatuoidun puolihihan kannen, jossa on sekä rohkeita lainauksia että yöskenaariota. Tatuoinnissa on susi, joka vetää yöllä taivasta kohti ja lainauksia taivaalla, jotka toimivat käyttäjän tunteena tai uskomuksena. Tämä on kuuluisa college -tyttöjen keskuudessa.

8. Ganapati Half Sleeve Tattoo:

Ganapati -puolihihatatuointi

Haluatko antaa uskonnollisen ilmeen näkymillesi! Ganpatin tatuoinnin puolihiha -ideoissa on erilaisia ​​malleja, joiden avulla voit saada musteen. Tatuointi on varsin kuuluisa nuorten keskuudessa, missä Lord Ganpatin mukana on erilaisia ​​asentoja, kuten istuminen, tanssi, kasvotatuointi jne. Kun Ganapati -festivaali tulee, nuoret haluavat suunnitella jumalan Ganpatin eri asennoissa.

9. Koivu, jossa salama -tatuointi puoliksi hihassa:

Koivu ja salamatatuointi puoliksi hihassa

Puolivartiset tatuointikotelon hihat, jotka peittävät sekä koivumetsät että salaman taivaalta, antavat käyttäjälle mielikuvituksellisen ilmeen. Musta taivas, jossa on valkoisia salaman vaikutuksia ja punainen koivu ympärillä, edustavat voimaa, hoitoa, energiaa, kestävyyttä jne. Tämä on hieno muotoilu nuorten keskuudessa.

10. Puolihihan muotokuva -tatuointi:

Puolihihan muotokuva -tatuointi

Muotokuvatatuoinnit ovat paras tapa omistaa rakkautesi tai tunteesi jollekin puolihihatatuoinnista. Käsivarret antavat sille suuren tilan esittää henkilön kasvot erittäin kauniisti. Kun se annetaan mustalla ja harmaalla musteella, se tuo terävyyden livenä. Voit myös suunnitella henkilökohtaisen kumppanivalokuvasi; Hanki luonnostelutyyliä tässä suunnittelumallissa.

11. Tribal Lion Tattoo puoliholkille:

Tribal Lion Tattoo puolihihalle

Puolihihaiset heimo -tatuoinnit, jotka on suunniteltu leijonan kuvan kanssa, antavat vankille ulkonäön käsivarsille. Leijonan pääkarva on tehty tummalla musteella käyrissä heimojen malleja käyttäen. Tatuointi osoittaa tunteita, kuten voimaa, voimaa, johtajuutta, urheilullisuutta jne. Jos sinulla on asenne, kiinnitä huomiota tähän muotoiluun.

12. Phoenixin puolihiha -tatuointi:

Phoenixin puolihiha -tatuointi

Phoenix -tatuointisuojuksen puolihiha antaa katsojalle värikkään ja ihastuttavan ilmeen. Feeniks edustaa ihmisen kaatumista ja uudestisyntymistä, kuolemattomuutta, uudestisyntymistä, uskollisuutta jne.

13. Sydän pullossa puolipitkä tatuointi:

Sydän pullossa puoliksi hihatatuointi

Tatuointisuunnittelu, joka paljastaa aidon rakkauden jollekin, on sydän pullotatuoinnissa puolihihan osalta. Tatuoinnissa on sydän, joka on lukittu pulloon ja jossa on yksi rakkaus, joka osoittaa todellisen rakkauden jotakuta kohtaan.

14. Puolihihainen vauvan voikukka -tatuointi:

Puolihihainen Vauvan Voikukka Tatuointi

Kukka puolihiha -tatuointi, joka on valmistettu vauvan voikukan kukalla, antaa houkuttelevan ilmeen. Naiset tai tytöt käyttävät tatuointia laajasti. Tatuoinnissa on myös nimi ja päivämäärä, joka liittyy henkilöön, jolle tatuointi on omistettu.

15. Pyhä geometrinen puolipitkä tatuointi:

Pyhä geometrinen puolipitkä tatuointi

Pyhät geometriset tatuoinnit ovat parhaita malleja pienille puolihihoille. Tummalla mustalla värillä muotoiltu geometriset muodot, joiden tuloksena on perhonen ja kaksi silmää keskellä.

Puolihihan tatuointi on paras paikka saada paras ja haluttu muotoilu. Kaikkien näiden lisäksi muita jäljitettäviä malleja ovat kelttiläinen, kala, kyyhkynen, susi, avaruus, Jeesus jne. Jos käytät tavallisia liivejä tai olet kuntosali, kokeile tällaisia ​​tatuointeja tehdäksesi vaikutuksen ystäviisi tai kumppaneihisi. Hanki yksinkertaisia ​​tai monivärisiä puolihihatatuointeja hyväksyäksesi hyviä kommentteja; saat enemmän vaihtoehtoja tämän tyylin ainutlaatuinen kuvio. Ammatin mukaan kuin muusikko, voit kokeilla asianmukaista muotoilua asiantuntijoilta tatuointisuunnittelijoilta.