15 parasta sormen tatuointimallia kuvilla naisille ja miehille

Jos olet yksi niistä ensikertalaisista, jotka ovat vain innoissaan saamaan mustetta, sormetatuoinnit ovat parhaita alkuun! Sormet ovat aistillisimpia kehon osia, varsinkin kun ne on omaksuttu hämmästyttävällä tatuoinnilla! Sormilla on pieni mahdollisuus tatuointeihin, mutta musteella niistä tulee houkuttelevimmat tilat!

Sormet ovat herkkiä ja sisältävät hermoja, jotka kulkevat läpi; myös sormien iho on ohut, joten se on altis lievälle kivulle musteen saamisen aikana. Rakkaus tatuointeihin ja musteen saamisen syy kuitenkin peittävät varmasti puristuskivun. Monimutkaiset sormetatuoinnit, joissa on monimutkaisia ​​malleja, ovat nykyään trendissä!

Parhaat sormen tatuointimallit kuvilla naisille ja miehille

Onneksi tilanrajoituksista huolimatta sinulla on erilaisia ​​vaihtoehtoja viileille sormen tatuointimalleille. Jos maskuliininen voima vaikuttaa enemmän asenteeseesi, aakkoset tai merkit sormellasi, voitko ajatella ulkomaailmaa! Jos olet rakastaja, jolla on taipumus osoittaa myötätuntoa, voit kaiverrata kumppanisi nimen sormillesi?

Sormetatuoinnit ovat super söpöjä! Olipa kyseessä rakkaan henkilön nimikirjaimet tai yksinkertainen muotoilu, jossa on perusteellinen ajatus; Olemme koonneet 15 parasta söpöä pienen sormen tatuointiideaa erityisesti sinulle! Tarkista se!

Erinomaiset sormitatuoinnit kuvilla:

1. Pidä se minimissä:

Pidä se minimissä

Tässä on hyvä idea pienelle, kompaktille ja täsmälliselle käynnistys tatuointiidealle. Tatuointikonsepti sisältää vain pienen linnun toisella sormesi sisäpuolella, mikä voi tarkoittaa mitä tahansa huolettomasta ja kevyestä ketjuista vapauteen. Tämä on hyvin yksinkertainen taiteellinen tatuointi sormella, joka on niin kaunis katsella.

 • Väri: Tämä tatuointi vaatii mustan tai minkä tahansa kirkkaan värin, jotta sen eleganssi voidaan näyttää!
 • Koko: Tämä pieni tweety -lintu näyttää söpöltä, kun se on värjätty pienestä keskikokoiseen.
 • Sukupuoli: Tämä tatuointi on sukupuolineutraali. Sekä miehet että naiset voivat valita tämän värin saamisen!
 • Tatuoinnin sijainti: Sormien päällä tai sormien sisäpuolella tai rystysissä.

2. Peacock Feather Tattoo Art:

Peacock Feather Tattoo Art

Tässä on toinen tatuointiidea sormillesi. Yleensä yksi alistuu abstrakteihin ajatuksiin sormillesi, ja tässä yhteydessä meillä on tyylikäs riikinkukon sulka, joka kattaa sormen ja joka kuvaa sisäistä kauneutta ja armoa, joka on yhdistetty omistukseen tai introvertteihin tunteisiin. Se on yksi parhaista sormen tatuointimalleista naisille.

 • Väri: Riikinkukon höyhen tatuointi tulisi tietysti värittää monivärisenä tai mustana ja vaaleampi sävy korostaa reunusta ulkonäön parantamiseksi.
 • Koko: Voit halutessasi saada tämän tatuoinnin mustana keskikokoisena tai suurena.
 • Sukupuoli: Tämä tatuointisuunnittelu on kallistettu naiselliselle puolelle. Naisille siis!
 • Tatuoinnin sijainti: Sormien yläosa tai muste sormien yläosassa.

3. Vastaavat renkaat sormen tatuoinnit naisille:

Vastaavat renkaat sormen tatuoinnit naisille

Avioliiton ulkopuolella ja pään yli rakastuneina, nyt voidaan antaa pysyvämpi pohja sormuksillesi tatuoiduilla sopivilla sormuksilla, erityinen hänet ja hänen kuvattuna. Nämä pariskunnille tarkoitetut sormetatuoinnit muistuttavat vihkisormuksia lukuun ottamatta vain mustaa taidetta, joka kuvaa sitoutumista ja halua toisiaan kohtaan. Tämä on yksi täydellisistä sormen tatuointimalleista pariksi, joka näyttää niin söpöltä.

 • Väri: Tummempi sävy, mieluiten musta, voi rikastuttaa tämän hienovaraisen mutta upean tatuointisuunnittelun kauneutta!
 • Koko: Koska tämä tatuointi näyttää todella erikoiselta sormuksen sijasta, sen pitäisi olla pienikokoinen.
 • Sukupuoli: Tämä tatuointi on tarkoitettu hullusti rakastuneille tai onnellisesti naimisissa oleville. Se on pariskunnan tatuointi!
 • Tatuoinnin sijainti: Tämä tatuointi sopii yleensä parhaiten kummankin käden sormiin.

4. Pienet etsatut sanat:

Pieniä etsattuja sanoja

Sormetatuoinnit ovat parhaita pienille kirjoituksille, vain yhdelle sanalle, jos ne voisivat kuvata jotain, johon uskot syvästi. Tämä sormen tatuointi voi olla elämänlainaus tai yksittäinen sana, kuten rakkaus, usko tai usko tässä tatuoinnissa. Pehmeät mallit, kuten tähti, viiniköynnös, lintu ja tällainen tytäryhtiö, ovat yleisiä sen kanssa. Tämä on yksi suosituimmista sormien tatuointimalleista tytöille.

 • Väri: Valitse tummempi sävy tai yksinkertaisesti musta rikastamaan tämän tatuointisuunnittelun kauneutta.
 • Koko: Fontin ja sanan perusteella tämäntyyppiset tatuoinnit voivat vaihdella keskikokoisista suuriin.
 • Sukupuoli: Tämä tatuointi puhuu mieltä sanan kautta, ja niin se on sekä miehille että naisille.
 • Tatuoinnin sijainti: Tämä tatuointi näyttää siistiltä, ​​kun se asetetaan sormen sisä- tai ulkopuolelle. Yleensä tällaiset tatuoinnit ovat suuria etusormella.

5. sormen tatuointi hiha:

Sormen tatuointi hiha

Aivan kuten kädet, myös sormesi voivat olla hihassa, aivan kuten tämä tyttö, joka piirsi yhdellä täysillä sormellaan ihanan ohikiitävän höyhenen, kun taas muilla sormilla kummallakin puolella oli pieniä liekkejä, jotka riehuvat kynsien päähän.

 • Väri: Valitse musteen tummempi sävy, mieluiten musta tai monivärinen, jotta höyhen näyttää kovalta, villiltä mutta poikkeukselliselta!.
 • Koko: Tämä tatuointi on todella kova ja näyttää tyylikkäästi. Joten keskikokoinen tai isompi koko varmasti!
 • Sukupuoli: Naiset, joilla on kovempi sisäinen ääni ja rakkaus luontoon, voivat saada tämän tatuoinnin musteella.
 • Tatuoinnin sijainti: Tämä voidaan musteella keskisormen kynsiosan ympärille ja myös etusormen sormiluun liitosten viereen, kallistettuna kohti peukalon alkua.

6. Star Struck Finger Tatuoinnit tytöille:

Star Struck Finger Tatuoinnit tytöille

Tähdet ovat hyvä salaisen viestin välittäjä. Ne voivat tarkoittaa mitä tahansa luonnosta fantasiaan, kultaisen elämän loistosta häikäisevän unen pilkahduksiin. Tässä sormen tatuoinnissa näemme kokoelman tähtikuvioita, tähtisiluetteja, jotka ympäröivät hänen sormensa.

 • Väri: Valitse musta tai monivärinen kello, jonka tähdet loistavat elävästi aihekohtaisissa ajatuksissasi.
 • Koko: Tämän tatuoinnin on oltava keskikokoinen tai suuri, jotta näkyvyysosuus paranee.
 • Sukupuoli: Tämä koskee varmasti naispuolista sukupuolta!
 • Tatuoinnin sijainti: Valitse sormen alaosa lisätäksesi kauneutta näihin loistaviin tähtiin, jotka lisäävät glitteriä sisäiseen mieleen!

7. Uusi luovuus:

Uusi luovuus

Tämä on sormelle piirretty kallotatuointi, joka ottaa tarkasti kaksi peräkkäistä sormea ​​valmiiksi musteen suorittamiseksi siten, että jokainen kasvojen osa on syövytetty yhtä paljon sormelle. Tällä tavalla, kun saat sormet riittävän lähelle toisiaan, koko kasvot näytetään. Tämäntyyppiset tatuoinnit sormilla lisäävät jännitystä käyttäjille urheilun aikana. Tämä on paras esimerkki yksittäisestä tatuoinnista sormilla.

 • Väri: Valitse musta tai kirkkaan punainen saadaksesi raju kallo puhumaan paljon ihmisten mielissä.
 • Koko: Tämä tatuointi on mustettava keskikokoisella tai suurella koolla, jotta se näkyy.
 • Sukupuoli: Kallo -tatuointi on taipuvainen maskuliiniseen sukupuoleen.
 • Tatuoinnin sijainti: Valitse vaakasuora tila, joka peittää sekä etusormen että keskisormet sellaisenaan yläleuka keskisormella ja alaleuka indeksissä, jotta tatuointi näyttää realistiselta kovalta, kun se leikkii sormesi liikkeellä.

8. Kukkakonsepti:

Kukkakäsite

Kukat ovat yleinen tatuointitaidemuotoilu, ja siksi tässä keskisormen tatuoinnissa olemme antaneet sormelle mukavan naisellisen mutta voimakkaan kosketuksen kukkien aromaattisen kuninkaan, majesteettisen ruusun kanssa. Punaiset ja kukkivat ruusut voivat myös halutessaan olla viiniköynnösten ja lehtien mukana.

 • Väri: Tämä on monivärinen tatuointi, joka kiinnittää erityisesti mustat, punaiset ja vihreät värit.
 • Koko: Kukat, joilla on ohuet varret, voivat näkyä vain, kun ne on värjätty keskikokoisista suuriin.
 • Sukupuoli: Kukat ja naiset ovat kauneuden synonyymejä, joten tämä tatuointisuunnittelu on taipuvainen naisiin!
 • Tatuoinnin sijainti: Hanki tämä muste sormuksen, keski- tai etusormen sisäpituuden poikki ja hehkuta kaunista tatuointiasi!

9. Keula nuoli tatuointi kuvio:

Keula nuoli tatuointi kuvio

Merkki sitoutumisesta, parhaat ystävät, liimattu lonkat, tässä on täydellinen rakastaja tai paras ystävä tatuointi, jossa yksi voi olla keula muiden nuolille. Tämän tyyppistä rakkaustatuointia sormella suosivat useimmat taiteilijat, joilla ei ole rajaa ajatella.

 • Väri: Tämä voimakas jousi- ja nuoli -tatuointi näyttää poikkeukselliselta, jos se on värjätty tummemmilla sävyillä, kuten mustalla tai kirkkaammilla sävyillä, kuten punaisella ja vihreällä.
 • Koko: Tämä tatuointi näyttää realistiselta, kun se on väriltään keskikokoinen tai suuri.
 • Sukupuoli: Tämä tatuointi on tarkoitettu naisille, joilla on houkutteleva, vaikuttava ajattelutapa!
 • Tatuoinnin sijainti: jousi ja nuoli näyttävät todella todellisilta, kun ne on painettu molempien etusormen musteella. Keula voi käsittää vasemman etusormen, kun taas nuoli voi nousta oikeaan etusormeen, mikä tekee merkin ilmeiseksi kaikille, jotka sen näkevät!

10. Clefs:

Clefs

Hanki nämä avaimet sormillesi, jos olet muusikko tai jopa musiikin ystävä. Vain katsomalla niitä ihmiset tietävät kiinnostuksestasi musiikkia kohtaan. Ne ovat erittäin pieniä ja melko houkuttelevia. Tämäntyyppiset sormen tatuoinnit osoittavat rakkautta musiikkia kohtaan.

 • Väri: Valitse tavallinen musta sävy tai tummempi vihreä tai jopa punainen, niin saat nämä nuotit sormillesi.
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset nuotit, jotka on painettu molemmilla sormillasi, osoittavat maailmalle, kuinka paljon rakastat musiikkia!
 • Sukupuoli: Tämä tatuointi on tarkoitettu kaikille, joilla on korvat musiikille. Siis sekä miehille että naisille!
 • Tatuoinnin sijainti: jokainen sormen yläpinnan nuottiavain.

11. Koristeelliset mallit sormille:

Koristeelliset mallit sormille

Nämä kauniit ja monimutkaisesti hajautetut mallit kaikkialla sormissa on sijoitettu kauniisti ja antavat kädelle houkuttelevan ilmeen. Ne ovat melko kehittyneitä, eikä mitään muuta tarvita käsien täydentämiseen, kun nämä on tehty sormillasi. Ne vain täydentävät ulkoasua.

 • Väri: Valitse musta muste, niin saat tämän epätavallisen tyylikkään kuvion sormillesi.
 • Koko: Tämä tatuointisuunnittelu on keskikokoinen, kun näet jokaisen patterin erikseen, ja kun näet sen yhtenä kuviona, se on suuri!
 • Sukupuoli: Tämä mehendi -kuvioinen tatuointisuunnittelu on erityisesti naisille!
 • Tatuoinnin sijainti: Tämä tatuointi näyttää perinteiseltä, mutta tyylikkäältä, kun se on värjätty kämmenen takaosaan, varovasti hajallaan sormien poikki.

12. Yksisarviset:

Yksisarvisia

Jos olet fantasian ystävä ja rakastat myyttisiä olentoja yksisarvisia, syödä ne pysyvästi sormillesi ja ne pysyvät kanssasi ikuisesti. Tämä taiteellinen tatuointi sormessa symboloi enemmän tunteita käyttäjiä kohtaan.

 • Väri: Valitse ja leiki rohkeilla mustilla, sinisillä, punaisilla ja vihreillä väreillä elävöittääksesi tätä tatuointia!
 • Koko: Tämä epätavallinen mutta eläimellinen vaistomalli menee hyvin, kun se on värjätty pienestä keskikokoiseen.
 • Sukupuoli: Tämä on tatuointikuvio, joka on erityisen taipuvainen rohkeille mutta rohkeille naisille, joilla on myös hienovarainen luonne!
 • Tatuoinnin sijainti: Hanki nämä erittäin söpöt yksisarviset tatuoinnit, jotka on suunniteltu etusormiesi yläpuolelle.

13. Sekoitus kaikista:

Sekoitus kaikesta

Sekaannettuna useiden sormetatuointimallien välillä ja pidät niistä kaikista, sinun ei tarvitse huolehtia. Meillä on kymmenen sormea, ja voit syövyttää ne kaikki yhdellä sormella. Ne ovat värikkäitä ja varsin ihania; jokainen kuvaa erilaista ominaisuuttasi.

 • Väri: Tämä monikuvioinen tatuointi vaatii sekoituksen mustia, sinisiä, punaisia, vaaleanpunaisia ​​ja vihreitä värejä, jotka todella saavat jokaisen sormen kattavan tatuoinnin näyttämään upealta!
 • Koko: Nämä tyylikuvakkeet voidaan värittää pienillä ja keskikokoisilla musteilla.
 • Sukupuoli: Nämä ovat sekä miehille että naisille, jotka ovat muoti- ja tyylifriikkejä!
 • Tatuoinnin sijainti: Nämä näyttävät erikoisilta ja erinomaisilta juuri rystysien yläpuolella.

14. Jotain ainutlaatuisia sormitatuointeja miehille:

Jotain ainutlaatuisia sormitatuointeja miehille

Jos rakastat kalastusta, tämä on juuri sinua varten. Kalan tatuointi sormille on erittäin houkutteleva enemmän kuin muu tatuointisuunnittelu. Useimmat teini -ikäiset tytöt haluavat käyttää tämän tyyppisiä tatuointeja sormillaan parhaiden tarjoustensa vuoksi.

 • Väri: Vavakuvio sopii hyvin tummempiin sävyihin, kuten musta, sininen, punainen ja vihreä, mikä tekee siitä realistisen ja mukavan.
 • Koko: Tämän tatuointimallin on oltava keskikokoinen tai suuri.
 • Sukupuoli: Kalastus on miehen intohimo! Ja tämä koskee miehiä, vaikka muutamat naiset haluaisivat osallistua kalastukseen, voivat valita tämän poikkeuksena!
 • Tatuoinnin sijainti: Peittää etusormen ja keskisormen ulkosivut, sauva ja lanka on suunniteltu etusormelle, kun taas kala on roikkuu varovasti keskisormessa.

15. Hope Finger Tattoo Design:

Hope Finger Tattoo Design

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sormien parhaiden tatuointimallien luettelossa, tämä ikivihreä ja yleisin sormenpäihin syövytetty toivo pitää sinut aina toivoa täynnä. Tämä on yksi parhaista sormen tatuointimalleista miehille.

 • Väri: Tämä hienovarainen mutta todella harkittu HOPE -tatuointisuunnittelu näyttää hyvältä joko mustana tai missä tahansa kirkkaassa värissä
 • Koko: Pienet ja keskikokoiset kirjaimet, jotka on painettu sormilla, antavat houkuttelevan ilmeen tälle tatuointisuunnittelulle.
 • Sukupuoli: Toivo on selviytymisen lähde, ja se koskee sekä miehiä että naisia.
 • Tatuoinnin sijainti: Valitse rystysien yläpuolella oleva tila tai kynsien alapuolella oleva tila siten, että jokaisella neljällä sormella on yksi kirjain mustalla peukaloa lukuun ottamatta!

Lisävinkkejä sormen tatuointimalleihin

 • Sormetatuoinnit näyttävät merkityksellisiltä, ​​mutta vaativat äärimmäistä huolellisuutta ja huoltoa, koska ne on kaiverrettu yhteen kehon herkistä osista, jotka ovat aina alttiina. Joten on erittäin tärkeää valita oikeat mutta yksinkertaiset sormen tatuointimallit ja paikka mustetta varten.
 • Sormetatuoinnit haalistuvat helposti, ja siksi saatat tarvita korjauksia hyvin usein. Näitä korjauksia tarvitaan erityisesti, kun valitaan sykkiviä värejä tai saat mustetta sormesi sisäpuolelle.
 • Mustan tai tummansinisen tietynvärisen tatuoinnin valitseminen tarjoaa sinulle joitain valintoja, koska tällaiset kauniit sormetatuoinnit pyrkivät pysymään pitkään.
 • Jotta tatuoinnit pysyvät tuoreina ja vilkkaina, on suositeltavaa käyttää aurinkovoiteita ja kosteusvoiteita säännöllisesti.
 • Väri: Musta, tummansininen, vihreä, punainen ja väri valitun tatuointityypin mukaan.
 • Koko: 0,5 “x 0,5” 1 “x 2” 2 “x 3”

Hyödyt ja haitat sormitatuoinnille:

Sormetatuoinnilla on kuitenkin omat hyvät ja huonot puolensa.

PLUSSAT:

 • Jos haluat pitää tatuointisi piilossa ja silti näkyvissä, kun haluat, että sormen sisäosat ovat paras paikka.
 • Musteen saaminen käsiin voi olla ongelma, koska yrityksen eri käytännöt eivät salli näkyviä musteita ja käsineiden käyttö on mahdotonta. Joten jos haluat tatuoinnin kädellesi, sormen sisäosat voivat olla vaihtoehto.
 • Sormitatuoinnit, kuten rengas tatuoinnit, ovat myös hyvä vaihtoehto. Ne ovat halvempia kuin todelliset, eikä niitä voi hukata. Voit mennä niin monimutkaiseen suunnitteluun kuin haluat. Voit jopa tehdä siitä muistutuksen tapahtumasta, paikasta, henkilöstä tai muistosta.
 • Sormetatuoinnit ovat erityisen yleisiä naisilla, koska ne ovat monimutkaisia, pieniä ja hienoja, ja tatuoija luo jatkuvasti erilaisia ​​malleja sormille, kuten pieniä krookuksia, kursiivisia fontteja, kauniita kukkia jne..
 • Paras etu sormetatuoinnista on, että ne ovat erittäin kohtuullisia koon ja koon vuoksi ja ne ovat hyvä alku ensimmäistä kertaa tatuoidulle henkilölle kokeiluna.

HAITTOJA:

 • Sormitatuoinnit paranevat kauemmin, ja se on vaikea prosessi, koska et voi pitää sitä peitettynä koko ajan ja kädet ovat jatkuvassa käytössä. Sen pitäminen poissa saippualta ja muista kemiallisista tuotteista on yksi tärkeimmistä kysymyksistä.
 • Ne yleensä haalistuvat paranemisprosessin aikana.
 •  Jos kuitenkin onnistut parantamaan sen kunnolla, et voi pitää sitä ikuisesti, koska ne varmasti haalistuvat ajan myötä, kädet ovat jatkuvasti käytössä ja myös siksi, että sormen iho on paljon ohuempi ja ne voivat pitää tai eivät pigmenttinen väri hyvin.
 • Sormien tatuointi on yksi tuskallisimmista kokemuksista, koska sormet eivät sisällä paljon lihaksia. Se on erittäin voimakasta, koska neula painaa suoraan sormien luita.
 • Sormien tatuointi on myös hankalaa, koska mallit ovat yleensä pieniä ja myös käytettävissä oleva tila on melko pieni. Näiden tatuointien poistaminen on myös monimutkaista.

Nyt kun sinulla on luettelo 15 parhaasta ja upeasta sormen tatuointimallista, jotka paljastivat sinulle, että valitset suosikkisi ja saat musteen puhumaan mielesi tai persoonallisuutesi harkitun tatuointikielen kautta! Nämä sormetatuoinnit eivät ole niin kalliita ja lisäksi täytät sormesi eleganssilla ja varmuudella siitä, kuka olet! Valitse malli, valitse luotettu taiteilija ja hanki hämmästyttävä sormetatuointimalli, joka on värjätty koko eliniän ajan! Hyvää tatuointiaikaa!

Jos pidit näistä malleista ja sinulla on jotain jaettavaa kanssamme, kirjoita mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään!