15 pientä ja suurta Buddha -tatuointimallia miehille ja naisille

Joissakin perinteisissä kulttuureissa uskonnolliset tatuoinnit ovat erittäin suosittuja. Ihmiset ovat käyttäneet sitä vuosien ajan määrittelemään itsensä ja myös osoittamaan muille uskoa tai Jumalaa, jonka he päättivät seurata. Jotkut suosituimmista uskonnollisista tatuoinneista ovat Buddha -tatuointimalleja. Niitä on löydetty enimmäkseen Aasian kulttuureista, mukaan lukien maat, kuten Kiina, Thaimaa, Nepal ja Intia.

buddha -tatuointimallit

Buddhan todellinen nimi oli Siddhartha Gautama, ja kun hän oli saavuttanut valaistumisen, ihmiset yhdensivät hänet Jumalan kaltaiseen olentoon; jonkun kanssa, jolla on korkein tieto ja suuri valta. Siksi ihmiset käyttävät Buddha -tatuointeja merkitsemään vaurautta, rauhaa ja siunauksia. Ne ovat myös valaistuksen ja luonteen vahvuuden symboli. Parhaat Buddha -tatuointimallit on lueteltu seuraavilla riveillä.

Ainutlaatuiset ja merkitykselliset Lord Buddha -tatuointimallit:

Buddha -tatuointimallit ovat tulleet synonyymeiksi pyhyydelle ja syvälle olemisen tunteelle, mikä varmasti parantaisi positiivisuuden tunnetta tatuoinnin ystävien keskuudessa. Heille on tarjolla laaja valikoima vaihtoehtoja, joista parhaat kuvat on esitetty alla.

1.Kultainen Buddha -tatuointi käsivarteen:

Kultainen Buddha -tatuointi käsivarteen

Loistavat Buddha -patsaat ovat kaikkien aikojen suosikkeja yksilöille ympäri maailmaa poikkeuksellisena kuvana buddhalaisista oppitunneista, ja loistavan Buddhan tatuointi hyötyy mahdollisimman paljon suurista sävyistä. Buddha -tatuoinnit, joissa on loistava kultainen lasite, voivat rajata joko pohtivan kultaisen Buddhan koko kehon tai yksinkertaisesti kasvot. Joka tapauksessa tatuointityöntekijäsi voi käyttää valoa ja varjostusta entisestään parantaakseen heidän onneaan ja saadakseen tatuointisi hohtamaan.

2. Laughing Buddha Tattoo Art:

Laughing Buddha Tattoo Art

Eräs buddhan selvittäjien joukossa on kiinalaisen tarun tuntema hyvännäköinen potin muotoinen vatsainen Buddha. Tämä ääriviivavalinta on järkevä henkilöille, jotka etsivät Buddhan huoletonta luovutusta, toisin kuin muukalainen. Se tehdään mieluiten vatsalla, ja sen iskukulma liittyy kuljettimen saumaan, mikä tuottaa tasaisen visuaalisen nautinnon. Buddhan kasvotatuointi voidaan myös värittää vartalon eri osiin, esimerkiksi käsivarteen, olkapäähän, sivuun, keskikohtaan, jalkaan tai ranteeseen. Se on yksi suurimmista nauravista Buddha -tatuointimalleista.

3. Mandala Wheel Tattoo Design:

Mandala Wheel Tattoo Design

Mandala -pyörä, joka muistuttaa buddhalaisuuden loputonta syntymän ja reinkarnaation pyörää. Mandala on hämmästyttävä suunnitelma, joka rajaa maailmankaikkeuden, rakennuksen ja oivalluksen, joten se tekee ihastuttavasta, kiehtovasta ja karkeasta kokoonpanosta buddhalaiselle tatuoinnille. Huolimatta siitä, että ne näyttävät hämmästyttäviltä pimeässä ja hämärässä, varjostus hyödyntää Mandala -tatuoinnissa todella saa ääriviivojen erottuvat palat esiin.

4. buddhalaiset mantrat tatuointi rinnassa:

Buddhalaiset mantrat tatuointi rinnassa

Buddhalaiset laulut koostuvat säännöllisesti tietyistä mantroista, joita uudistetaan pitäen mielessä valaistuksen saavuttamisen lopullinen tavoite, joten tärkeän vetoomuksen valitseminen tatuoinniksi on ylevä valinta. Tunnettu päätös buddhalaisesta anomistatuoinnista on kuvat mantrasta ‘Om Mani Padme Hum’, jota käytetään mietiskelyn keskellä. Buddhalainen vetoomus voidaan värjätä missä tahansa kehon kohdassa, ja monilla ihmisillä on se alaselässä, keskivartalossa tai rintakehän alaspäin

5. Buddhan jalanjälkien tatuointisuunnittelu:

Buddhan jalanjälkien tatuointisuunnittelu

Toinen eräänlainen valinta Buddha -tatuoinneista on kokoonpano, joka korostaa Buddhan vaikutelmia. Ääriviivat tarjoavat uskomattoman tarjouksen vaivattomuudessaan, koska se viittaa siihen, että buddhan ilmestymispäivän jälkeen tulisi ryhtyä rehellisyyteen ja hyvyyden olemassaoloon. jolla on Buddha -tatuoinnit.

6. Värikkäät Buddha -tatuoinnit selässä:

Värikkäät Buddha -tatuoinnit selässä

Buddha -tatuointi edustaa aina rauhaa, uskollisuutta ja rukousta. Se puhuu myös meditaatiosta ja on pyhä symboli kaikille sen seuraajille. Värikkäät Buddha -tatuoinnit eivät ole vain vilkkaita katsella, vaan sisältävät myös kaikki mainitut ominaisuudet. Ne ovat selvästi suosikkeja tällä hetkellä ja ovat saaneet paljon kommentteja monilta.

7. Mustavalkohihaiset Buddha -tatuoinnit:

Mustavalkoiset hihat Buddha -tatuoinnit

Mustavalkoiset Buddha -tatuoinnit näyttävät selkeiltä ja yksinkertaisilta, vaikka he puhuvat kauneuden, rauhan ja rakkauden kieltä. Niiden, jotka haluavat antaa itselleen yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen, tulisi todella käyttää tätä tatuointimallia itselleen.

8. Kukka Buddha Tattoo Design:

Buddhalainen kukkakuvio

Buddha -tatuoinnit eivät ole vain suosittuja miesten, vaan myös naisten keskuudessa. Floral Buddha Tattoo on yksi niistä. Ne ovat upeita ja erittäin kauniita katsella. Se sisältää yksinkertaisesti Buddhan kuvan kukkien ympäröimänä. Se on parasta käyttää hartioiden takana. Se erottuu, näyttää upealta ja erittäin miellyttävältä.

9. Buddhan symbolit Tatuointi:

Buddha -symbolit Tatuointi

Buddhan symbolit Tatuointi tarkoittaa symboleja, joita käytetään Buddhan kanssa yhdistämiseen. Ihmiset, jotka seuraavat buddhalaisuutta, ovat käyttäneet tätä. Se puhuu paljon viisautta ja on todella yksi parhaista Buddhan malleista, joita on nähty parin viime vuoden aikana. Tämä on yksi parhaista Buddha -tatuointimalleista.

10. Bodhi Tree Buddha Tattoo -mallit olkapäälle:

Bodhi Tree Buddha Tattoo -mallit olkapäällä

Bodhi Tree Buddha Tattoo näyttää ihastuttavalta iholla. Se on todella loistava muotoilu tatuointeille. Niillä on paljon merkitystä ja merkitystä, koska Bodhi -puu oli Buddhan valistuksen alla. Sitä käyttävät monet ihmiset ja myös monet pitävät siitä. Se on paras Buddha -tatuointisuunnittelu.

11. Dharma Wheel Tattoo tytöille:

Dharma Wheel Tattoo tytöille

Dharma -pyörä on toinen kuuluisa ja laskeutumispäätös Buddha -tatuoinneista, joka on kuva Buddhan oppitunneista ja lisäksi itse uskonnosta. Pyörän ääriviivat ovat hämmästyttävän arvaamattomia, mikä tekee siitä huomion keskipisteen.

12. Koko kehon meditaatio Buddha Tattoo -mallit:

Koko kehon meditaatio Buddha -tatuointimallit

Kokovartaloinen Buddha -tatuointi antaa yksilölle erittäin tyylikkään ja selkeän ilmeen. Se on erittäin suosittu ja sitä voidaan käyttää monille ihmisille. Ihmisten, jotka ovat vankkumattomia Buddhan seuraajia, tulisi todella ottaa tämä malli käyttöön, koska se antaa heille erittäin uskonnollisen ja hengellisen ilmeen.

13. Perinteiset Buddha -tatuointimallit käsillä:

Perinteiset Buddha -tatuointimallit käsillä

Perinteiset Buddha -tatuoinnit edustavat Buddhan kasvoja. Se edustaa uskoa ja uskollisuutta muita kohtaan ja saarnaa myös Buddhan noudattamaa ideologiaa.

14. Siniset Buddha -hihatatuoinnit:

Siniset Buddha -hihatatuoinnit

Siniset Buddha -tatuoinnit näyttävät kirkkailta, värikkäiltä ja elinvoimaisilta. Ne merkitsevät puhtautta ja rehellisyyttä. Koska ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun he ajattelevat Buddha -tatuointia, on hänen kuva, sitä voidaan käyttää tekemään tatuoinnista pelottoman ja rohkean. Sininen Buddha -tatuointi on hyvin ainutlaatuinen ja hämmästyttävä katsella.

Katso lisää: Carpe Diem Tattoo kuvia

15. Lotus Buddha Tattoo mallit:

Lotus Buddha Tatuointimallit

Buddha on usein yhdistetty lootukseen. Siksi Buddhan tatuointisuunnittelu yhdessä lootuksen kanssa voi tehdä suuren valinnan. Se puhuu voiman ja puhtauden kieltä. Se näyttää hämmästyttävältä iholla ja on myös erittäin suosittu buddhalaisten joukossa.

Lisää tatuointimalleja:

Parhaat Buddha -tatuointimallit 1

Parhaat Buddha -tatuointimallit 2

Parhaat Buddha -tatuointimallit 3

Parhaat Buddha -tatuointimallit 4

Parhaat Buddha -tatuointimallit 5

Parhaat Buddha -tatuointimallit 6

Parhaat Buddha -tatuointimallit 7

Parhaat Buddha -tatuointimallit 8

Parhaat Buddha -tatuointimallit 9

Parhaat Buddha -tatuointimallit 10

Buddha -tatuoinnit on tarkoitettu toistamaan tämän uskomattoman syvällisen tienraivaajan ja valmentajan oppitunteja. Tatuointeja eivät tietenkään suosi vain buddhalaisuuden kannattajat, mutta suuri joukko yksilöitä, jotka luottavat lopulliseen totuuteen elämästä, että pelastuksen vaiheen saavuttamiseksi on voitettava kaikki kärsimykset ja elämän houkutukset tai nirvana. Nämä tatuoinnit voivat symboloida tahrattomuutta. Buddhalainen yhteiskunta ja vakaumuskehys on kiillotettu ja rakastettu ympäri maailmaa.