15 Täydellistä Dotwork -tatuointimallia naisille ja miehille

Dotwork on musteproseduuri, jossa tatuoija tatuoi muutamia pisteitä silmiinpistävän visuaalisen vaikutelman saamiseksi. Ne voivat luoda täydellisen kuvan tai vain varjostuksen käyttämällä dot -art -tekniikkaa. Jyrsintä on menetelmä, jossa varjostus tehdään pistetyöllä. He käyttävät enemmän mustetta, kuten harmaa, musta tai punainen muste. Tämä tyyli oli käynnistetty viime vuosina, ja viime vuosina tämä malli on herännyt eloon.

Voit käyttää tätä dotwork -tatuointikuviota muiden tatuointityylien kanssa. Dotwork -tatuoinnit ovat uusin trendi tatuointimaailmassa. Tämän tekniikan avulla voit tehdä minkä tahansa suunnittelun. Valitse tässä annetuista eri tyypeistä päättääksesi parhaan tatuointisi.

Dotwork Tattoo mallit naisille ja miehille

Söpö ja paras Dotwork Tattoo mallit:

Löydämme täältä näytetyt täplätatuoinnit intohimosi tyyliisi.

1. Polka Dotwork -tatuoinnit:

Polka Dot -työtatuoinnit

Valitse nykyaikainen muotoilu, jossa nämä tatuoinnit on rakennettu tekemällä erikokoisia pisteitä. Piste -tatuoinnit näyttävät tulosteilta. Voit valita yksinkertaisen tai monimutkaisen mallin pistekuvion käyttämiseksi.

2. Maisema Dotwork Tattoo:

Maisema Dotwork Tatuointi

Voit saada täydellisen suunnittelun vain pisteillä käyttämällä dotwork -tatuointitaidetta. Tämä koostuu vain pisteistä, jotka täyttävät suunnittelun. Täällä on auringonnousun ja -laskun suunnittelu.

3. Monimutkainen pistetatuointi:

Monimutkainen piste -tatuointi

Täällä sinulla on monimutkainen tatuointi, joka on suuri ja peittää henkilön selän. Käytä paksuja ja ohuita pisteitä luonteen näyttämiseen. Pisteiden sijoittamisella on myös paljon eroa.

4. Butterfly Art Dotwork Tattoo:

Perhonen Art Dot Work Tattoo

Katso tämä kaunis ja monimutkainen pistetaide -tatuointi, joka sopii täydellisesti käsivarteen tai jalkaan. Taidemuotoilu on tehty sensaatiomaiseksi paksujen pisteiden ollessa lähellä toisiaan. Valitse monista saatavilla olevista taidemalleista.

5. Mandala Dotwork Tattoo:

Mandala Dot Work Tattoo

Mandala -muotoilu on erittäin suosittua nykyään ja tämä näkyy myös tatuointimaailmassa. Tämä mandala -piste -tatuointi on suuri ja voidaan sijoittaa taakse täydellisen ilmeen saamiseksi. Jokainen suunnittelun terälehti tehdään pisteitä käyttäen.

6. Animal Dotwork Tattoo:

Animal Dot Work Tattoo

Täällä taiteilija käyttää asteittaista ja hienovaraista suunnittelua pisteellä luodakseen tämän piste -tyylisen tatuoinnin. Ison kissan muotoilu on upea ja antaa lausunnon. Katso myös muita piste -tyyliä käyttäviä malleja.

7. Sprig Dot Tattoo:

Sprig Dot Tattoo

Voit valita joitain trendikkäitä pieniä täplätatuointeja, jotka ovat suosittuja. Tämä lehtimuotoilu on myös täydellinen pieni pisterakenne. Valitse yksinkertaisia ​​ja minimalistisia kuvioita.

8. Yhdistelmäpiste -tatuointi:

Yhdistelmä piste tatuointi

Valitse molempien maailmojen parhaat puolet tällä pisteillä ja viivoilla toimivalla tatuoinnilla. Päärakenteessa on pitkät viivat ja keskikuvio on täynnä pisteitä. Tämä tekniikka tekee monimutkaisesta suunnittelusta. Voit sekoittaa minkä tahansa mallin pistekuvioon, jolloin saat hyvän yhdistelmän useampia malleja tämän tyylisen pistetaiteen avulla.

9. Dot Flower Tattoo:

Dot Flower Tattoo

Tässä on kaunis täpläkukka -tatuointi, joka näyttää upealta käsivarressa. Lehdet ja kukka ovat täynnä pisteitä. Tee kukkien suunnittelusta hienoa tällä tekniikalla. Tämä on paras college -tytöille.

10. Universe Dot Tattoo:

Universe Dot Tattoo

Valitse universumin tatuointi mustalla pisteellä. Tämä tekniikka käyttää mustia pisteitä, joiden intensiteetti vaihtelee. Planeettojen ympärillä oleva alue on merkitty pisteillä lähellä toisiaan. Jos haluat tutkia maailmankaikkeutta ja olet valmis suunnittelemaan maailmankaikkeuden rakenteen, ja kokeile sitten tätä tatuointia kädessäsi, saat myös hyviä kommentteja.

11. Käsi -animaatiotyylinen piste -tatuointi:

Käsi -animaatiotyylinen piste -tatuointi

Harkitse tätä piste -tatuointityyliä seuraavaan tatuointiisi. Tämä on varjostettu ja viivat tehty pisteillä ja tämä luo upean mestariteoksen. Piste -tatuointi on erityinen ja se saavutetaan hienoilla pisteillä ympäri. Ainutlaatuisuus on tämän tatuoinnin asiantuntija; animoitu käsityylinen muotoilu saa oikean vaikutuksen.

12. Mustavalkoinen piste -tatuointi:

Musta ja valkoinen piste tatuointi

Tämä on toinen piste -tatuointityö, joka korostaa varjostustyötä. Varjostus tehdään asettamalla pisteitä lähemmäs toisiaan, jolloin saadaan tummempi sävy. Pisteet, kun ne asetetaan kauas toisistaan, antavat kevyemmän vaikutuksen. Tämä muotoilu vie enemmän aikaa, mutta saat hyvän suunnittelun tatuointitaiteesi päätyttyä.

13. Abstrakti piste -tatuointi:

Abstrakti tatuointi

Valitse loistavia täplätatuointeja geometrisilla kuvioilla. Nämä geometriset tatuoinnit näyttävät upeilta, kun ne kattavat suuren alueen. Nämä voivat olla myös pieniä geometrisia kuvioita. Voit muokata tätä muotoilua geometrisen kuvion taitosi avulla.

14. Taideteos Dot Tattoo:

Taideteos Dot Tattoo

Tämä mandala dot art tatuointi on täydellinen suurille alueille. Mandala on valmistettu pienistä pisteistä vierekkäin. Malli on erittäin suosittu ja monimutkainen. Erityisesti tämä malli, jota naiset vaativat. Valitse eri taidemalleista tehdäksesi siitä henkilökohtainen.

15. Dotwork Tattoo Sleeve:

Dot Work Tattoo Sleeve

Hanki täplätatuointiholkki, jos olet kunnianhimoinen ja rohkea. Tämä täyttää koko käsivarren ja on tehty monimutkaisilla ja rohkeilla taideteoksilla. Näille tatuoinneille tehty täplä on täydellinen käsivarren täyttämiseen, ja siksi niitä kutsutaan tatuointihihoiksi. Tämä on hyvä kunto ystävälle, se auttaa heitä pitämään keskittymiskykynsä.

Dotwork on tylsä ​​strategia, mutta se on ehdottomasti perusteltu huolimatta pidätyksestä. Jokainen piste on asetettava yksiselitteisesti, joten taiteilija tarvitsee kärsivällisyyttä ja enemmän taitoa. Tämän suunnittelun suunnittelu vie enemmän aikaa, joten kun suunnittelet tällaisia ​​malleja, aika saa kokeneita tatuointitaiteilijoita. Tämä on tarkkaa työtä, joten se vaatii myös asianmukaista huomiota. Dotwork -tatuoinnit ovat hyviä, kun haluat kuvioiden taiteellisia esityksiä. Nämä ovat täynnä hienoja ja paksuja pisteitä, jotka on sijoitettu strategisiin paikkoihin varjostusvaikutusten saavuttamiseksi.