15 Tyylikästä pelikorttitatuointia naisille ja miehille

Tatuoinnit trendikkäimmistä taideteoksista, jotka on piirretty kehomme iholle neulalla ja musteella. Tämä muotoilutapa edustaa taidetta on vaikuttanut valtavasti paitsi nuoriin myös keski -ikäryhmään kuuluviin ihmisiin. Korttiteemalla piirretty tatuointi on yksi yleisimmistä ja valituimmista tatuointimalleista.

Näiden korttikuvioiden esittelytapa voidaan tehdä innovatiivisilla ideoilla ja konsepteilla, jotka on piirretty pelikorttimalleilla tai tarot -korttisuunnittelulla ja monilla muilla tyypeillä. Tällaiset tatuoinnit ovat erityisen kuuluisia korttipelaajista tai niistä, jotka haluavat tutkia lahjakkuuttaan kasinoissa. Ennen kuin suunnittelet pelikorttitatuoinnin suunnittelua, sinun on ymmärrettävä niiden toiminta.

Korttitatuoinnit naisille ja miehille

Söpöjä ja parhaita pelikorttitatuointeja:

Jos haluat tietää enemmän tyypeistä ja niiden suunnittelussa käytetystä konseptista, on kuvattu tässä top 15 korttitatuointimallilla.

1. Pokerikorttitatuoinnit:

Pokerikorttitatuoinnit

Mielenkiintoisin ja mieleen liittyvä peli on pokeri, johon kuuluu kortteja ja temppu parhaan arvaamiseen. Tämä korttipeli voidaan piirtää tatuointikortiksi yhdellä musteella ja kortilla, jossa on muutama pokerikolikko. Lajikkeet, joihin pääset tämän tyyppiseen muotoiluun, myös väreillä ja tekstuurilla.

2. Joker -kortin tatuoinnit:

Joker -kortin tatuointien suunnittelu

Jokeria pidetään pelastajana pelikorttien aikana. Ilman jokeria peli muuttuu vähemmän iloiseksi ja viihdyttäväksi. Tämä on syy miksi hauska kasvot antaa jokerille. Jokeri voidaan suunnitella yhdellä tai monivärisellä tatuointisuunnittelulla; voit ilmaista voittotilanteesi tällä mallilla.

3. Korttipakan tatuoinnit:

Korttipakka tatuoinnit suunnittelu

Sen sijaan, että ottaisit yhden kortin tatuointisuunnittelun, korttipakka voidaan piirtää ympäri käsivarren tai jalan tatuointisuunnitteluna. Käytetyissä korteissa voi käyttää yksivärisiä tai monivärisiä pelikortteja.

4. King -kortin tatuoinnit:

Kuninkaallisten tatuointien suunnittelu

Hallitse hallitsevaa ja hallitsevaa korttia pelikorttien aikana. Osoittaakseen hallitsevan aseman taiteellisella tavalla, korttitatuointi, jossa on kuningas kasvot ja lapio, on kaikkien nuorten kavereiden suosituin korttisuunnittelu. Se ilmaisee heidän tunteensa ilman ääntä.

5. Queen -kortin tatuoinnit:

Queen -kortin tatuoinnit

Tyylikäs ja hienovarainen kasvot, joita kutsutaan kuuluisasti kuningattareksi pelatessa kortteja. Tämä sydämen kuningatar on peittänyt kaikkien nuorten tyttöjen ja naisten sydämet tatuointisuunnitteluna. Tämä tatuointi sopii hyvin nilkan tai käsivarsien ympärille. Tytöt voivat nauttia tämän tyyppisestä suunnittelusta mihin tahansa asuun ilmaistakseen asenteensa.

6. Noppaa korttitatuoinnit:

Noppa kortit tatuoinnit suunnittelu

Noppa on tärkeä asia, jota käytetään uhkapelien aikana, ja tämä kuution muotoinen materiaali voidaan suunnitella tatuoinniksi sen tärkeän roolin osoittamiseksi. Pelaajille ja ihmisille, jotka ovat hulluja faneja pelaamaan, tämä noppa -tatuointi on sopiva muoto käsivarteen tai olkapäähän.

7. Card Flame Tattoo Design:

Kortin liekin tatuoinnin suunnittelu

Liekinkortti on yksinkertaisesti taiteellinen muotoilu, joka vaatii paljon kärsivällisyyttä ja keskittymistä niiden suunnittelussa tatuointeina, varsinkin kun se on piirretty ryppyisille ihon pinnoille, muste kestää paljon aikaa.

8. Kortti täyteaineella Suunniteltu:

Suunniteltu täyteaineella varustettu kortti

Yksinkertainen kortin muotoinen tatuointisuunnittelu voidaan tehdä houkuttelevammaksi täyttämällä luonnonkauniita kuvia, jotka voivat olla auringonnousu tai kuun ja tähtien muotoilu. Tämä korttia pitävä käsi on yksinkertaisesti hyvä taideteos.

9. Tarot -kortin tatuoinnit:

Tarot -kortin tatuointien suunnittelu

Tarot on astrologiaan liittyvä suunniteltu kortti, johon on painettu monia kuvia, joilla on erilainen merkitys, kuten onnellisuus, suru ja jopa kuolema, jonka ennustavat tarot -kortin lukemiseen koulutetut astrologit.

10. Dramaattisten korttien tatuoinnit:

Dramaattiset korttitatuoinnit

Tämä on ehdottomasti houkuttelevin ja dramaattisin korttisymboli -tatuointi, joka jakaa komedian tämän tatuointisuunnittelun kautta. Tämä suunnittelee muotokuvia siitä, miten sydän tai timantti pitää lapion tai klubikortin kaulaa hauskalla tavalla, mikä tuo esiin korttipelin aiheen.

11. Batmanin ja kortin tatuoinnit:

Batman- ja korttitatuoinnit

Batman toimintasarjasankari, jota monet nuoret tytöt ja pojat rakastavat katsella houkutellakseen nuoren tatuointisuunnittelijoita, yhdisti tämän kuuluisan sarjakuvahahmon korttitatuointisuunnitteluun. Tässä tatuoinnissa batman piirrettiin keskelle korttien ympäröimänä.

12. Korttitatuointi värillisellä ruusutatuointisuunnittelulla:

Korttitatuointi värillisellä ruusutatuoinnilla

Tämä tatuointikorttisuunnittelu on tyypillinen tytötatuointi, joka on piirretty käsivarren tai olkapään taakse. Pelikortin sijaan baseball -merkki piirretään kortin keskelle punaisilla ruusuilla kortin ympärille.

13. Kuninkaan ja kuningatarparin tatuointisuunnittelu:

Kuninkaan ja kuningatarparin tatuointisuunnittelu

Tämä on pari tatuointimalli, joka on piirretty alavarren kummallekin puolelle; tämäntyyppinen parisuunnittelu on saanut inspiraationsa Mehendi -malleista. Kuninkaan kasvot on piirretty toiselta puolelta käsivarren ympärille ja toisaalta kuningattaren kasvot on värjätty.

14. UNO -korttitatuoinnit:

UNO -korttitatuoinnit

UNO on kuuluisin korttipeli, jota pelaavat kaikki ikäryhmät ja yli 8 -vuotiaat lapset. Tämä korttipeli on väriin liittyvä peli, johon kuuluu värejä, kuten keltainen, punainen, vihreä ja sininen. Tämä tatuointi sopii hyvin käsivarren tai olkapään tatuoinniksi.

15. 3D -korttitatuoinnit:

3D -korttitatuoinnit

3D -efekti -tatuointi vaatii äärimmäistä täydellisyyttä ja omistautumista 3D -tatuoinnin suunnittelussa. Tässä tatuointisuunnittelussa kuningas on värjätty, kun hän nousee ulos kortista ja pyrkii hyökkäämään jonkun kimppuun, mikä on itse asiassa korttipelin teema.

Minuuttien yksityiskohdat ja kuningattaren viattomien kasvojen, kuninkaan rohkean luonteen ja jokerin hauskan kasvon sekä korttien keskelle piirrettyjen sarjakuvahahmojen yksityiskohtainen esittely ja esittäminen ei todellakaan ole yksinkertainen tehtävä.