9 Amazing Trinity Knot Tattoo -mallia kuvilla

Etsitkö tatuointeja, jotka voivat paljastaa syvemmän puolesi? Kolminaisuuden solmun tatuointimallit täydentävät haun. Kolminaisuussolmulla on merkittävä rooli muinaisessa kelttiläisessä kulttuurissa, mikä osoittaa suuren äidin kuvauksen. Kolminaisuussolujen tatuointien suunnittelu edustaa pohjimmiltaan äidin ja isän välistä sidosta lapseen.

Trinity Knot Tattoo -mallit kuvilla

Parhaat Trinity Knot Tattoo -mallit kuvilla:

Tässä on joitain erikoisuuksia kolminaisuussolujen tatuoinnista, jotka voivat auttaa sinua valinnassa. Nämä ovat parhaita liimaavia tatuointeja koskaan.

1. Ketju -kolminaisuussolmu:

Ketju Trinity Knot

Kelttien solmun kolminaisuustatuointi ketjujen avulla koostettuna tuo ainutlaatuisen muotoilun. Kuvio on tehty mustanharmaalla värillä, mikä paljastaa vahvan sidoksen. Kaarevat ketjut lisäävät viehätystä tatuointiin.

2. Triquetra Knot Tattoo:

Triquetra -solmun tatuointi

Haluatko musteella pienet kolminaisuussolmu -tatuoinnit! Tässä on triquetra -solmun tatuointikuvio, joka sisältää sekä solmun että kolmion siinä. Tatuointia ympäröivät myös harmaat merkit, jotka tekevät pyöreitä liikkeitä.

3. Perhetatuointi:

Trinity -perheen tatuointi

Haluatko osoittaa rakkautta perheellesi! Kelttiläinen kolminaisuussolmu -tatuointi, jonka sydämen muotoilu on keskellä, antaisi varmasti halutut tulokset. Tatuoinnissa on myös nauha, jonka alapuolella on ikuisesti perhe.

4. lukittavat ympyrät tatuointi:

Lukittavat ympyrät Trinity Tattoo

Lukitseva kolminaisuus Celtic solmu tatuointi suunnittelu tulkitaan enimmäkseen ihmiset, jotka ovat melko rauhaa rakastavia. Tatuointimallia voidaan helposti kantaa jalassa, käsivarsissa, käsivarsissa, kaula -aukossa jne. Jos haluat kokeilla ainutlaatuista tatuointisuunnittelua, voit valita sen.

5. Länsi -irlantilainen tatuointi:

Länsi -Irlannin Trinity Knot Tattoo

Irlantilainen kolminaisuussolmu -tatuointi, kun sille annetaan modernisoitu kosketus, antaa parhaan trendikkään suunnittelun. Tatuointi on tehty tummalla musteella, jota reunustavat pienet mustat ääriviivat kohokuvioidun ilmeen saamiseksi. Jos haluat lisätä taidetta tatuointiin, lopetuskäyriin lisätään neljä vilkkuvaa pistettä.

6. Tatuointi keskitetyllä kirjaimella:

Trinity Tattoo keskitetyllä kirjeellä

Värilliset kelttiläiset solmutatuointimallit, jos niille annetaan keskitetty kirjain, lisäisivät tatuoinnin merkitystä. Kaunis tatuointi muistuttaa rauhaa, harmoniaa ja rakkautta, jotka ovat tärkeitä pilareita kenenkään elämälle.

7. Koristeellinen tatuointi:

Koristeellinen Trinity Knot Tattoo

Koristeelliset tatuoinnit liittyvät enimmäkseen kuninkaalliseen persoonallisuuteen. Tatuointisuunnittelu on tehty mustalla ja harmaalla varjostimella, jossa keskisolmu ympäröi kilven kaltaisia ​​malleja, jotka osoittavat suojaa pahalta.

8. henkilökohtainen tatuointi:

Yksilöllinen tatuointi Trinity -solmulla

Henkilökohtaiset tatuoinnit, kun heille annetaan kolminaisuussolmu -tatuointimalleja, nostavat tunteita, joita henkilö jakaa perheelleen. Tatuointi voi sisältää perheen, ystävien, lasten jne. Nimet, joilla on vahva side toisiinsa. Jos suunnittelet jotain erilaista, hanki tällainen malli tatuointikuvioon.

9. Perhonen tatuointi:

Trinity -solmu perhonen -tatuoinnilla

Perhoset levittävät vapautta, viisautta, uskollisuutta ja paljon muuta. Kun ne yhdistetään kelttisolmun kolminaisuustatuointiin, ne korostavat molempien symboliikkaa. Karkealle solmulle annetaan 3D -ilme, jota ympäröivät perhoset.

Kolminaisuuskelttiläinen solmutatuointi myös rikastuttaa siteitä luonnon välillä, joka on maa, vesi ja tuuli, jotka ovat perusta universumin muodostumiselle. Muita Celtic -solmumalleja ovat myös mallit, kuten Om -merkki, vapaamuurari -silmät, kaksinkertainen ääretön tatuointi, yin yan -tatuointi ja paljon muuta. Voit hämmentää ystäviäsi, koska tällaisella suunnittelulla on kova merkitys, rakkaani ei myöskään arvaa nopeasti. Hanki ainutlaatuinen muotoilu pätevältä tatuointitaiteilijalta, he päivittävät sinut varmasti uusista kokoelmista kolminaisuuden tuntevissa tatuointityyleissä.