9 epätavallista metallista tatuointia

Tatuoinnit ovat nykyään laajalti hyväksytty trendi nuorten keskuudessa. Harvat kuitenkin pelkäävät kipua saada ruumiinosa musteeseen. Tällaisille ihmisille metalliset tatuoinnit ovat olleet muodin stud ratkaisu. Tatuoinnin avulla voit muuttaa malleja tyylisi mukaan, koska se kestää vain 5-6 päivää.

Metalliset tatuoinnit

Parhaat ja tyylikkäät metalliset tatuoinnit:

Tässä on joitain tyylikkäitä metallisia tatuointimalleja koristamaan sinua.

1. Höyhenrakenteinen metallinen musteen tatuointi:

Höyhenrakenteinen metallinen musteen tatuointi

Kultaiseen ja siniseen tehty höyhen tatuointi metallinen muotoilu on varsin vaikuttava naisille ranta -teemalla. Tatuointi symboloi taivaallista viisautta, hengellisyyttä, totuutta, rohkeutta, vapautta ja paljon muuta. Se antaa yksinkertaisen tavan ilmaista asenteesi.

2. Väliaikainen nuoli metallinen tatuointi:

Väliaikainen nuoli metallinen tatuointi

Arrow -metallisia väliaikaisia ​​tatuointeja kantavat yleensä ihmiset, jotka ovat lähellä luontoa. Kun sitä kannetaan kehossa, se osoittaa positiivisuutta, voimaa, rauhaa, harmoniaa ja paljon muuta. Kultaiset nuolet rinnakkain luodessaan antavat jyrkän vaikutelman. Se antaa oikean ilmeen niskasi taakse. Jos haluat, voit antaa myös 3D -tehosteen.

3. Koristeellinen lehtikuvioinen metallinen tatuointi:

Koristeellinen lehtikuvio metallinen tatuointi

Väliaikaisia ​​metallisia tatuointeja käytetään laajalti käsien, jalkojen, vyötärön, pääntien jne. Suunnitteluun koristeiden sijaan. Kultaiset lehdet ja pyöreät terälehdet antavat käyttäjälle ihanan ilmeen. Se merkitsee voittoa, onnea, näkemystä ja paljon muuta.

4. Heena Pattern Metallic Tattoo:

Heenapattern Metallic Tattoo

Heena -kuviot ovat olleet hyvin omaksuttavia metallisissa kehon tatuoinneissa. Suunnittelu on valmistettu hopean ja tumman mustan sävyistä, jotta se näyttää houkuttelevalta. Teini -ikäiset tytöt rakastavat sitä, kun he etsivät erilaista ulkoasua rentoihin. Tämä muotoilu tarjoaa yksinkertaisuutta intohimoasi kohtaan.

5. Egyptiläinen metallinen tatuointi:

Egyptiläinen metallinen tatuointi

Egyptiläisen kulttuurin innoittamana tällainen väliaikainen tatuointi metallinen muotoilu on yleensä takana. Suunnittelu merkitsee muumioiden merkitystä sekä hurskaita geometrisia kuvioita, joilla on oma paikkansa historiassa.

6. Merenneito -kuvio Metallinen tatuointi:

Merenneito -kuvio Metallinen tatuointi

Merenneito -tatuoinnit metallisissa malleissa ovat melko puhtaita ja niillä on syvä merkitys. Metallinen flash -tatuointi on tehty merenneidon asteikolla, joka ilmentää hämmästyttävää kauneutta, lumousta, viehätystä, rakkautta, armoa, lumoavia melodioita ja paljon muuta. Jos haluat mennä rannan puolelle, tämä muotoilu kiinnittää ystäviesi tai rakkaasi huomion.

7. Kultainen kukka metallisessa tatuoinnissa:

Kultainen kukka metallisessa tatuoinnissa

Kukka -tatuoinnit kultainen metallinen muotoilu ovat college -teini -ikäisten tärkein nähtävyys näyttääkseen ulkonäkönsä kiiltävän puolen, enimmäkseen selässä. Kukkakuvio edustaa onnea, puhtautta, hedelmällisyyttä, rakkautta, kauneutta, rikkautta, selkeyttä ja totuutta.

8. Butterfly Design Metallic Tattoo:

Butterfly Design Metallic Tattoo

Perhoset ovat olleet kultaisen metallisen tatuoinnin söpöin muotoilu, joka antaa virheettömän ulkonäön rohkealla kosketuksella. Kristillinen viehätys antaa syvän elämän tarkoituksen, joka osoittaa ylösnousemuksen, muutoksen, toivon, kestävyyden, elämän ja paljon muuta.

9. Tyyli Mandala Metallic Tattoo:

Tyyli Mandala Metallic Tattoo

Mandala on hyveellinen pyöreä tatuointisuunnittelu, jolla on ainutlaatuinen merkitys hindu- ja buddhalaisuuskulttuureissa. Samoin kuin kukkakuviot, tatuointi merkitsee elämän ja kuoleman ympyrää. Se sisältää lootuskukan idean, ja siksi se ilmentää puhtautta, selkeyttä ja totuutta.

Metallisia tatuointeja on saatavilla markkinoilla, ja eri malleja on valintasi mukaan. Niitä on saatavana eri väreissä, kuten kulta, hopea, punainen, sininen, keltainen ja paljon muuta korostamaan pukukoodiasi toiminnoissa.